AcA OPEL
Član
Niko nije reko da ne valja to sto je televizija prenosila sinocna desavanja. Vas nekoliko ste odjednom udarili hvalospeve o N1, a svako normalan zna da su oni simbol globalizma, bar kod nas. Tako da te price kako njih zanima nasa zemlja i nas narod i jadikovanje kako ce zbog toga da ih ugase ne piju vodu. Zanimaju njih neke druge stvari i nisu oni neka lokalna televizijica da ih zatvara ko kako hoce.
Dalje za tu Mariniku Tepic koju opet neki spominju kao novo lice i borca za ne znam ni ja sta sve, nije ona uopste nova. Ja znam da nas narod ima slabo pamcenje, ali tehnika je napredovala, resivo je i to. Ima ona svog nalogodavca koji joj gura u ruke tekst koji treba da cita u datom trenutku i to je to. Taj nalogodavac naravno da nije neki DJilas, on joj je samo kolega kod istog gazde.
Dalje za tu Mariniku Tepic koju opet neki spominju kao novo lice i borca za ne znam ni ja sta sve, nije ona uopste nova. Ja znam da nas narod ima slabo pamcenje, ali tehnika je napredovala, resivo je i to. Ima ona svog nalogodavca koji joj gura u ruke tekst koji treba da cita u datom trenutku i to je to. Taj nalogodavac naravno da nije neki DJilas, on joj je samo kolega kod istog gazde.