Imam samo dva pitanja. Da li je taj N1 pustao montirane snimke? Zasto Pink nije pustao direktan prenos dok su obracanja nabedjenog nam predednika prenosili po ceo dan? Protest je naj lakse razbiti ubacenom grupom koja izazove nered.
Зашто мени постављаш та питања? Ја нисам тај који гледа телевизију, па практично уопште. Да, знам да на Нету постоји мноштво снимака "екшн камером" директно "са лициног места" људи из Н1 и НовеС и истовремено знам за нон-стоп спиновање Пинка и булументе којекаквих ликова који пролазе кроз Пинков студио као вода кроз проточни бојлер. И док је свима који нису чврсто заузели неку од страна, више него јасно шта ради Пинк, нешто се лако прелази преко мотива за извештавање оне друге две станице. Ја немам сумње да они то не чине за добробит Србије, да она буде правденија, уређенија, боља, већ да фаворизују неку другу... тражим термин.... ал' ај' да кажемо политичку опцију и то ону крајње анационалну. Да се са ових протеста гласније чују покличи за Космет (а чују се) или било шта налик на став "Serbia First", а-ла 'мерканско "America First" , немам сумње да би на Н1 и НовиС ове протесте приказивали у другачијем светлу.
Kad bi se privela kompletna masa protestanata i to iz prvih redova i jos ovih iz sjenke sponzora pokazalo bi se da tu ima masa likova iz rusije i bivših njihovih pokrajina . Vrijeme ce pokazati .,možda .
Момо, де, не било ти заповеђено, "споји ми тачкице", јер ја не успевам да то учиним, а да ми личи да је то одрживо у пракси.
Кажеш да у сенци протеста против Вучића има маса "ликова из Русије и бивших њихових покрајина". Ако рачунамо да треба да будеш баш будала да идеш против својих интереса, онда је реално да ни Руси, после деценија срљања, неће чинити тако нешто.
Дакле, имамо Русе, који до сада немају неку иоле јачу алтернативу која би могла да замени Вучићев режим (СПС још увек није тај калибар) који, ако ништа друго, барем не лупа санкције Русима по директивама из ЕУ или САД и одржава коректне односе са њима, што је Русима данас "пуна шака браде".
По твојој теорији, ти Руси дају подршку протестима против Вучића.
Ако као последица ескалиралих протеста буде неки преврат, да све поново "ломимо преко колена", немам сумње да западне државе имају више ресурса да на влас' у Србији поново гурну неке своје кандидате, него да се ту нађу неки прави идеалисти и патриоте вољни да ураде нешто добро за своју земљу ни због чега другог осим "јер тако треба".
И онда, немам сумњи да би ти кандидати погурани Западом били од оних који мантрају да "ЕУ/НАТО нема алтернативу" и да би једна од првих ствари било "усаглашавање са спољном политиком ЕУ/НАТО", што значи спуштање односа Србије са Русијом на ниво кога би нам дозволиле крупне западне силе (мислим, ваљда ти је познато да су Србију ономад наговарали да лупи ембарго Русији и престане да им продаје којекаквог сира, воћа и ламинат-паркета, док нпр. "Мерцедес Бенц" не замрзава своје инвестиције у КамАЗ-у, "Фолксваген" у своју фабрику аутомобила пуног циклуса, нити "Клас" затвара своју фабрику комбајна...) и тупава протеривања којекаквих службеника руске амбасаде.
Мени таква теорија да Руси раде директно у корист своје штете баш и није реална.
Него, пусти то. Шта је било са избором мотора? Ја све "чамим чекајући" да се јавиш са неким првим утисцима, са све налетом адреналина, ал' од тебе ни речи. 'Оће л' се "поклопити звезде" овог лета?