Peet
Član
Tesko da je bilo u 90% satora samo cigana!
Za ta stvorenja koja su boravila par dana tamo cigani su kristali!
Za ta stvorenja koja su boravila par dana tamo cigani su kristali!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovakvo stanje je svugde u državi ovo je reprezantativni primerak no studenti su pustili vodu a voda nosiCacilandZalosno i bedno! Stoka je gospoda za te bolesnike, sta su sve ostavljali za sobom!
Kad ovakve bezkicmenjake i olose izmisli i podrzi vlast o cemu jos da pricamo!
Gde mi zivimo i ko nas vodi?!
Ti nisi naišao ali ima ko jeste.Ili možda ne veruješ da je uticala na neke vakcinisane-što naravno nije dokazivo i što sve rade smišljeno.I šta je to bilo.Šta kažu stručnjaci sa vojnog foruma dok ćaskaju.У овом разговору је много уопштене приче које баш и нема везе са конкретним догађајем у Београду - прича човек о начинима деловања којекаквих система и до сада нисам наишао на сведочење које наводи симптоме који ти системи изазивају. Више сам информација покупио у ћаскаоници војног форума.
Pustili na zvučnike probijanje zvučnog zidaPa dobro Зорге, koje je tvoje mišljenje, šta je izazvalo onaj efekat kod naroda i od čega je bio zvuk?
ti sigurno nisi bio imaš drugojačije mišljenje možda ćeš 28 verovatno ćeš navoditi da je bila simulacija kao dokumentarac iz kragujevca. no sve je to normalno u demokratiji .pozdravУ овом разговору је много уопштене приче које баш и нема везе са конкретним догађајем у Београду - прича човек о начинима деловања којекаквих система и до сада нисам наишао на сведочење које наводи симптоме који ти системи изазивају. Више сам информација покупио у ћаскаоници војног форума.
А на шта си ти наишао, а да ти је јасније шта је било?Ti nisi naišao ali ima ko jeste.
Пре пар дана сам написао да, ако бих морао да се кладим на неку од варијанти, била да је неко кратко и гласно пустио тај, назови звук млазног авиона, преко LRAD-а и да су се људи у моменту успаничили, а данас, када читам и слушам још нових сведочанстава, података које људи сакупљају, хипотеза које неко изнесе - још више ми није јасно.Pa dobro Зорге, koje je tvoje mišljenje, šta je izazvalo onaj efekat kod naroda i od čega je bio zvuk?
Овог 28. ћу бити у иностранству, са намером да потрошим пуно пара у улици црвених фењера у Амстердаму.ti sigurno nisi bio imaš drugojačije mišljenje možda ćeš 28 verovatno ćeš navoditi da je bila simulacija kao dokumentarac iz kragujevca. no sve je to normalno u demokratiji .pozdrav
I ja bi trebao tamo pred Uskrs , samo necu kod fenjera ,idem porodicno.Овог 28. ћу бити у иностранству, са намером да потрошим пуно пара у улици црвених фењера у Амстердаму.
А на шта си ти наишао, а да ти је јасније шта је било
Овог 28. ћу бити у иностранству, са намером да потрошим пуно пара у улици црвених фењера у Амстердаму.