Chat 17

Caciland 😳 Zalosno i bedno! Stoka je gospoda za te bolesnike, sta su sve ostavljali za sobom!
Kad ovakve bezkicmenjake i olose izmisli i podrzi vlast o cemu jos da pricamo!
Gde mi zivimo i ko nas vodi?!
ovakvo stanje je svugde u državi ovo je reprezantativni primerak no studenti su pustili vodu a voda nosi

Predsednik Vucic kao poznavalac svega u viziti povredjenima iz S.Makedonije u odeljenju intenzivne nege gde su posete zabranjene porodicama povredjenih. Pred mnogobrojnim tv kamerama Predsednik Vucic objasnio koji su sve stepeni opekotina i ko se u kom stanju opasnosti nalazi.

Uskoro stizu nove vesti......

У овом разговору је много уопштене приче које баш и нема везе са конкретним догађајем у Београду - прича човек о начинима деловања којекаквих система и до сада нисам наишао на сведочење које наводи симптоме који ти системи изазивају. Више сам информација покупио у ћаскаоници војног форума.

У овом разговору је много уопштене приче које баш и нема везе са конкретним догађајем у Београду - прича човек о начинима деловања којекаквих система и до сада нисам наишао на сведочење које наводи симптоме који ти системи изазивају. Више сам информација покупио у ћаскаоници војног форума.
Ti nisi naišao ali ima ko jeste.Ili možda ne veruješ da je uticala na neke vakcinisane-što naravno nije dokazivo i što sve rade smišljeno.I šta je to bilo.Šta kažu stručnjaci sa vojnog foruma dok ćaskaju.

ti sigurno nisi bio imaš drugojačije mišljenje možda ćeš 28 verovatno ćeš navoditi da je bila simulacija kao dokumentarac iz kragujevca. no sve je to normalno u demokratiji .pozdrav

Ti nisi naišao ali ima ko jeste.
А на шта си ти наишао, а да ти је јасније шта је било?

Кад га овај сусјед пита шта је то било у Београду, каже тај странац, цитирам титлове из клипа: "Дакле, имате мјешавину микровалова, ласера и ових ултразвучних оружја. А разлог за то је да се ласерско оружје може водити. Може се користити као сустав за вођење, који помаже емисији микровалног зрачења. Тако да би било лијепо разговарати са људима на терену. Ако је зујање ушима почело (неразумљиво), ако је повишена температура, могло би се закључити о каквом се оружју ради. Мислим ти глобалисти су стварно, стварно уплашени сада..."

Не капирам каква би улога у навођењу ових средстава био ласер - извор светлосног зрачењa, како кажу, "кохерентног снопа" фотона истих карактеристика, ал' није да нема много тога што на капирам.

Каже да би из тога да ли је неко пријавио повећање температуре (да је осетио да га пече) или зујање у ушима (узрокованог оним звуком који разгони људе) могао да закључи о каквом се оружју ради и да би волео да разговара са људима који су били на лицу места.

ОК, он не зна ово што ми знамо - да из свих сведочанстава по Нету, нико се није пожалио на зујање у ушима од звука кога су чули, а сам звук сам наишао да описују као млазни авион, топот, ауто који се брзо приближава и шта све не још, што одмах практично моментално елиминише ону крешталицу LRAD, када је укључена да растерује људе. Такође, осим једне једине женске, коју сам видео на Н1, нико није пријавио да је осетио да га пече лице и откривени делови тела, тако да може да се искучи о онај ADS, који ради са микроталацима на принципу микроталасне рерне.

И шта би онда тај Британац могао да закључи о томе какво је средство употребљено, ако би знао ово што ми знамо?

Тип наставља: "Можете видјети распршивање масе, то је очито нека врста мјешовитог оружја ултразвука и микровалног зрачења...." па онда спекулише како би требало бити повећања температуре, да би људи требало да се осећају болесно, што, на страну стрес и то шта он касније покаже, нико од присутних на том месту није пријавио. Укратко, ако ја могу да оценим то што је напричао Енглез - фала брале, али ниси провалио шта је било у питању.

Остало што је помињао, то што су имали у Лондону, 5Г мрежу, глобалисте, војно-индустријски комплекс.... То ми нема везе са Беградом.

Pa dobro Зорге, koje je tvoje mišljenje, šta je izazvalo onaj efekat kod naroda i od čega je bio zvuk?
Пре пар дана сам написао да, ако бих морао да се кладим на неку од варијанти, била да је неко кратко и гласно пустио тај, назови звук млазног авиона, преко LRAD-а и да су се људи у моменту успаничили, а данас, када читам и слушам још нових сведочанстава, података које људи сакупљају, хипотеза које неко изнесе - још више ми није јасно.

ti sigurno nisi bio imaš drugojačije mišljenje možda ćeš 28 verovatno ćeš navoditi da je bila simulacija kao dokumentarac iz kragujevca. no sve je to normalno u demokratiji .pozdrav
Овог 28. ћу бити у иностранству, са намером да потрошим пуно пара у улици црвених фењера у Амстердаму.

Значи да ја не знам шта јесте било и како је било, као и да најбаналнијим процесом елиминације покушавам да одбацим шта није било.

А ти лично, да ли си у процесу да сазнајеш нешто о читавом случају или си од првог момента сигуран шта се догодило?

Zorge ,posto si ti spijun , upravo u Amsterdamu ako odes ,mozes naci odgovor sta se mozda desilo u BG.
Raspitaj se sta se desilo negdje 2010 na nekom okupljanju , u vezi kraljice , pa kad se na minuti cutanja neki beskucnik proderao.

Не Момо, ја само имам шпијуна на аватару, ал' нисам шпијун, као ни ти што ниси крунисана глава. ;)

prvo suprugu zelenskog sad ulica crvenih fenjera to može biti opasno moram zatvoriti svoje stado
Да си промућурнији, много бешње би ми одговорио.

Nazad
Vrh