Chat 17

Post od juce,u drugoj temi , da ne kucam ponovo

Zadnje sto je smislio : ide ostavka premijera , pa ,ako sam dobro razumio , raspustanje vlade , kao navodno ispunjava narodno nezadovoljstvo , pa ako se ne formira vlada do 18.4. onda vanredni izbori u junu , i kao dramaturgija , sam sa sobom polemise dali npr deseti jun ili peti jun , pa akcenat to je jako bitno ,zbog necega , koji jun i eto ,pa cemo vidjeti... a u stvari , kad kypi mjesec dana , poslozice novu vladu , i rece ,huh , eto usjpjeli smo , netrebaju izbori .
Ali ,preso se , studenti i narod su pametniji ? ( za studente ok, ali narod ?)

Момо, да те питам онако успут, јер сам приметио да си активан у коменатарисању овдашњих збивања, чак си и био на протесту у Београду. Да ли све то значи да ћеш искористити законско право да добијеш и држављанство Србије, па да можеш пуноправно да учествујеш у политичком животу?

Момо, да те питам онако успут, јер сам приметио да си активан у коменатарисању овдашњих збивања, чак си и био на протесту у Београду. Да ли све то значи да ћеш искористити законско право да добијеш и држављанство Србије, па да можеш пуноправно да учествујеш у политичком животу?
Nisam razmisljao o tome. Vidis mogao bih .
Ako te kopka razlog zasto sam bio , imam 7 brace i sestru, od tetaka ( i njihove porodice dabome) u Srbiji . Svi su isli na proteste Nis,Bg ,Ns . Pa da ih podrzim .

Nisam razmisljao o tome. Vidis mogao bih .
Ako te kopka razlog zasto sam bio , imam 7 brace i sestru, od tetaka ( i njihove porodice dabome) u Srbiji . Svi su isli na proteste Nis,Bg ,Ns . Pa da ih podrzim .
Ја те подржавам у тој одлуци, али заиста. Не копка ме, зашто си дошао - ово је твоја матица. Ако си Србин који није равнодушан према ономе што се догађа у Србији и треба да прихватиш одговорност за оно шта јој се догађа.

Волео би и да људи који живе овде, а имају порекло из Српске и чак и онога што је данас ФБиХ, добију држављанство и право гласа у Српској, да их не би прегласавале миле им комшије.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh