Chat 17

Post od juce,u drugoj temi , da ne kucam ponovo

Zadnje sto je smislio : ide ostavka premijera , pa ,ako sam dobro razumio , raspustanje vlade , kao navodno ispunjava narodno nezadovoljstvo , pa ako se ne formira vlada do 18.4. onda vanredni izbori u junu , i kao dramaturgija , sam sa sobom polemise dali npr deseti jun ili peti jun , pa akcenat to je jako bitno ,zbog necega , koji jun i eto ,pa cemo vidjeti... a u stvari , kad kypi mjesec dana , poslozice novu vladu , i rece ,huh , eto usjpjeli smo , netrebaju izbori .
Ali ,preso se , studenti i narod su pametniji ? ( za studente ok, ali narod ?)

Момо, да те питам онако успут, јер сам приметио да си активан у коменатарисању овдашњих збивања, чак си и био на протесту у Београду. Да ли све то значи да ћеш искористити законско право да добијеш и држављанство Србије, па да можеш пуноправно да учествујеш у политичком животу?

Момо, да те питам онако успут, јер сам приметио да си активан у коменатарисању овдашњих збивања, чак си и био на протесту у Београду. Да ли све то значи да ћеш искористити законско право да добијеш и држављанство Србије, па да можеш пуноправно да учествујеш у политичком животу?
Nisam razmisljao o tome. Vidis mogao bih .
Ako te kopka razlog zasto sam bio , imam 7 brace i sestru, od tetaka ( i njihove porodice dabome) u Srbiji . Svi su isli na proteste Nis,Bg ,Ns . Pa da ih podrzim .

Nisam razmisljao o tome. Vidis mogao bih .
Ako te kopka razlog zasto sam bio , imam 7 brace i sestru, od tetaka ( i njihove porodice dabome) u Srbiji . Svi su isli na proteste Nis,Bg ,Ns . Pa da ih podrzim .
Ја те подржавам у тој одлуци, али заиста. Не копка ме, зашто си дошао - ово је твоја матица. Ако си Србин који није равнодушан према ономе што се догађа у Србији и треба да прихватиш одговорност за оно шта јој се догађа.

Волео би и да људи који живе овде, а имају порекло из Српске и чак и онога што је данас ФБиХ, добију држављанство и право гласа у Српској, да их не би прегласавале миле им комшије.

Poslednja izmena:
То к'о у оној фори о Македонији: "'Ебеш земљу којој је Албанија запад"?

sad sam gledao Saroviceva poseta zabranjenom gradu poznatijem kao Cacilend, to je kao da je presao tornado preko tog parka, pa najezda skakavaca i onda pad atomske bombe. Da si zatvorio svinje manje stete bi napravile , mislim mogu sad komotno da iznajme prostor za snimanje filmova o apokalipsi jer vec imaju spremljenu scenografiju za dzabe.

Jeste primetili one lojaliste sto cupaju kosu sa glava kad su videli na sta im lice traktori?
Naleteh sinoc na neki snimak gde momci sipaju secer u rezervoare, ispustaju antifriz i pale da malo odrade...
Mada me ne bi cudilo da su im obecani novi.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Garant je bila gomila cigana tamo,sta drugo ocekivati od takvih,jeb... ti ovu drzavu ka cemu sve ovo ide ..

Nazad
Vrh