Chat 17

Znaci vlast je odgovorna , mislim uredna? Polazis od toga da vlast nije spremna i nije dosad radila neregularne radnje , tipa placanje batinasa pa nadalje .... i da je iskrena ,kako on zvuci na medijima ? I samo postoje piskutava oruzja a ne ona koja ne proizvode zvuk koji se cuje iako navodimo?

Poslednja izmena:
Сад више није ни битно прошло је јбг...Било је Нови Сад,Ниш,Крагујевац ово јуче је требало да буде завршни ударац овој власти и био је...Чим почиње ограђивање једни од других учесника у Митингу а до јуче су били подршка једни другима ту радости нема.Можда нисам у праву!

Изгледа је ово чудо синоћ тестирано. Створио, се идеалан услов између високих зграда, људи густо сабијени и мирни. Звук је баш тај што су људи чули, као млазни авион у бришућем лету.

Сад више није ни битно прошло је јбг...Било је Нови Сад,Ниш,Крагујевац ово јуче је требало да буде завршни ударац овој власти и био је...Чим почиње ограђивање једни од других учесника у Митингу а до јуче су били подршка једни другима ту радости нема.Можда нисам у праву!
Pisao sam na prethodni post odgovor nisam mislio na tebe. U vezi spec oruzja

Момо, је л' можеш да се усредсредиш да коментаришеш оно што напишем, а не да коментаришеш своје интерпретације онога што напишем?

Пишем да полазим од тога да влас' није глупа (а то показује то што су неприкосновена влас' већ тринаеста година) да без разлога даје још један повод да их разапињу по медијима и Нету, што ми ево чинимо и овог момента и ко зна до када баш по овом поводу. Ја сам сигуран да итекако гледају да не таласају превише, сада када су људи о-хо-хо "намуњени".

А ти LRAD уређаји су фактички звучници, па вероватно могу да репродукују сваки звук, чак и гуслање Радета из Берана, само је питање шта је ефикасније у растеривању људи - високофреквентно пиштање, Раде из Берана или звук авиона. И поред тога, остаје да такав уређај није виђен око места где су се људи разбежали.

Изгледа је ово чудо синоћ тестирано.
Само што немаш "оружје убиства" - такав "вртолжни топ" сигурно није мали да остане замаскиран у улици препуној људима, нити може да опаљује иза угла. Мени и даље изгледа да имамо мистерију шта је био у питању.

Преносим пост са војног форума типа који је био "на лицином месту":

Излив жучи и ниских страсти су видим на високом нивоу са тенденцијом раста…савршено , само не знам за кога.
Нигде везе ни логике …био лично врло близу , три групе личних пријатеља у самом епицентру збивања , чак сам неке од њих видео на једном од снимака…читам горе написано , свако тумачи како му паше …ај спустите мало тензију за почетак и почните да користите своју главу и логику , као што искусним форумашима и озбиљним људима приличи и не дозволите да вас Н1, Радић , Понош , Информер , Вучићевић и остали шљам увлачи у свој брлог и да се ваљамо у њему заједно са њима …не приличи овом форуму…

Само кратак чињенични инфо , да је више од пола људи реаговало инстиктивно и да није чуло ништа већ их је талас масе повукао…највише последица било од падања , гажења и стреса од фрке …познат ефекат са препуних трибина кад крене хаос и стампедо услед неке фрке са полицијом.Звук који су неки људи чули највише подсећа на хук…Ја лично нисам чуо ништа , нпр другарица није чула ништа а муж који је стајао ИСПРЕд ње је чуо хук …. Извињавам се на дужини поста.И још једном апелујем на све да оставе личне анимозитете и страсти већ да поделе информације и да доносимо рационалне закључке….поздрав за све

Sve sto je do sada uradjeno sa bunom veliko je i ispravno i apsolutno sam siguran da ce jos pametnije ici dalje . Tako da se ne sekirajte i ne mislite previse o tome .
Kada su studenti ovog velikog gospodina uspeli da obaveste stvar ide tacno kako treba 💪
1742045102-thumbnail-Screenshot-2025-03-15-at-14-20-29-745x1024.jpg

I ovo je lepo :

Poslednja izmena:
Механичари биће посла о Вулканизерима да не диваним🤣🤣🤣
Svi su izgledi da će umesto ovih traktora koji su oštećeni njihovi vlasnici dobiti nove traktore.
Nešto tako je čak i picousti izjavio,da im se nadoknadi iz stranačkih sredstava i od njihovih donatora.Kao fora da se ne uzimaju sredstva iz budžeta.

Ama bio sam tamo, nemoj me zajebavaš, pa ozbiljni smo ljudi.
Bukvalno kao obrušavanje aviona, najsličnije tome.
Ne protivim se ja tvom stavu i naravno da ti verujem ali nije mi jasno kako se ni na jednom snimku nista ne cuje.
Uostalom i Zorge je u svom postu citirao sa vojnog foruma nesto neobjasnjivo sto se desilo!
Koji li je to andrak da neki ne cuju nista dok je neke druge svalio na zemlji???!!!

Момо, је л' можеш да се усредсредиш да коментаришеш оно што напишем, а не да коментаришеш своје интерпретације онога што напишем?

Пишем да полазим од тога да влас' није глупа (а то показује то што су неприкосновена влас' већ тринаеста година) да без разлога даје још један повод да их разапињу по медијима и Нету, што ми ево чинимо и овог момента и ко зна до када баш по овом поводу. Ја сам сигуран да итекако гледају да не таласају превише, сада када су људи о-хо-хо "намуњени".

А ти LRAD уређаји су фактички звучници, па вероватно могу да репродукују сваки звук, чак и гуслање Радета из Берана, само је питање шта је ефикасније у растеривању људи - високофреквентно пиштање, Раде из Берана или звук авиона. И поред тога, остаје да такав уређај није виђен око места где су се људи разбежали.

Само што немаш "оружје убиства" - такав "вртолжни топ" сигурно није мали да остане замаскиран у улици препуној људима, нити може да опаљује иза угла. Мени и даље изгледа да имамо мистерију шта је био у питању.
Jako dobro znam sta si napisao. Napisao si netreba im tako neki divajs da ukljuce da se kompromituju ... Podjimo od toga dali im je tako nesto trebalo tu ? To govorim. Znamo ko su i kaki su. Nisu oni znali da ce se zavrsiti bez problema . Znaci iako nisu glupi , postavili su nesto tako ,zasto to iskljucujes , to sam rekao . E sad , zasto je to neko ukljucio , iako nije trebalo to je vec nesto drugo . Nego ti ih u prvom postu ogradi da su tako fini ,nebi oni to nabavili

Nazad
Vrh