Излив жучи и ниских страсти су видим на високом нивоу са тенденцијом раста…савршено , само не знам за кога.
Нигде везе ни логике …био лично врло близу , три групе личних пријатеља у самом епицентру збивања , чак сам неке од њих видео на једном од снимака…читам горе написано , свако тумачи како му паше …ај спустите мало тензију за почетак и почните да користите своју главу и логику , као што искусним форумашима и озбиљним људима приличи и не дозволите да вас Н1, Радић , Понош , Информер , Вучићевић и остали шљам увлачи у свој брлог и да се ваљамо у њему заједно са њима …не приличи овом форуму…
Само кратак чињенични инфо , да је више од пола људи реаговало инстиктивно и да није чуло ништа већ их је талас масе повукао…највише последица било од падања , гажења и стреса од фрке …познат ефекат са препуних трибина кад крене хаос и стампедо услед неке фрке са полицијом.Звук који су неки људи чули највише подсећа на хук…Ја лично нисам чуо ништа , нпр другарица није чула ништа а муж који је стајао ИСПРЕд ње је чуо хук …. Извињавам се на дужини поста.И још једном апелујем на све да оставе личне анимозитете и страсти већ да поделе информације и да доносимо рационалне закључке….поздрав за све