MOMOSARIC
Član
Pitanje ,gdje ima povoljno nabaviti brisaca tragova tzv? I da imaju slike. Treba mi vise ravni i vertikalno gore da se montira na gredu , za drljace ? Ovde nema ili su represkupi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
.... има нова, проширена украјинска максима: "Земља - Русији, ресурси - Америци, слава - Украјини."Što se tiče ukraine...
Toliko su žuti kosooki isti tamo da su Kinezi pravili zid iz dosade.Može se bit pametan o ruskim uspesima, a treba znat kako preko Urala lokalci imaju kose oči i Kina velik utecaj.
Pa je moguće, da sad podrže Putina, verovatno s ograničenjima, da mu se ne bi neki daleki deo odlučio plačat poreze u Peking.
U kini jedu pse....Toliko su žuti kosooki isti tamo da su Kinezi pravili zid iz dosade.
A i japanci, kinezi, korejci, vijetnamci, filipinci... isto su kosooki i baš su isti.
S njihovog gledišta su i belci isti. Recimo rusi i nemci ili englezi... ista bledolika govna.
Možeš u nekom relativno kraćem vremenskom periodu od pisanja Posta, jednostavnim brisanjem sadržaja, i zamenom sa nekim drugim kraćim sadržajem, tipa: Zajeb'o se...Kako mogu da obrisem svoj post, nemam tu opciju?
Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka
Ovo je post od pre par dana, pokusao sam barem da promenim sadrzaj ali ne mozeMožeš u nekom relativno kraćem vremenskom periodu od pisanja Posta, jednostavnim brisanjem sadržaja, i zamenom sa nekim drugim kraćim sadržajem, tipa: Zajeb'o se...![]()
odes na izmeni,obrises sve i stavis bilo sta u postKako mogu da obrisem svoj post, nemam tu opciju?
Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka
Ne moze, pokusao sam.odes na izmeni,obrises sve i stavis bilo sta u post
primer 3 tacke ...