radashin
Član
Pa staviš novog, pravog tužioca, ovog korumpiranog u ćorku, jer drugovi - dolazi vreme ćorke 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ta žena bogom dana pa samo je ona sposobna da obavlja funkciju na kojoj jeste? Ako je i krenula nešto da radi (u šta sumnjam. ona radi šta joj se kaže, a ne po zakonu) mislim da je malo kasno.Pa kako pobogu da se sprovede zakon ako bi ti tuzioca prvo na sud?
Znaci jos vjerujes u bajke , eu kod vas pravi red, da ne upravlja i pinkom i hepijem mozda ?Aха, све су српски уџбеници колико је и ФИАТ 500 Л био српски аутомобил. Осим којекаквих уздавача "дивљака" и плагијатора, код нас добар удео уџбеника продаје немачки "Klett", са фирмама које је директно или индиректно покуповао, "Логосом" и "Фреском". Тај вашар са уџбеницима су власти хтеле да среде законски, али је интеревенисао неки од ликова из ЕУ који је надежурству у Србији, а био је и скандал '15. или '16. године, када су се из "Клета" обратили министру и објаснили му да би доношење новог заклона било контрапродуктивно, а неки министров помоћник је и добио батине, незнано од кога и зашто.
Значи да си поново прочитао оно што нисам написао. Каква бајке, веровања, прављење реда од стране ЕУ?Znaci jos vjerujes u bajke , eu kod vas pravi red, da ne upravlja i pinkom i hepijem mozda ?
oni priznaju samo sud svoje partijeMozda je po pravilima njihovim?
Друже шта мислиш да су ловочувари смели да се уз противе?Stoka bahata nadrogirana! Ako je istina odmah smene i prijave lovočuvarima u tom delu!
Koliko klett printa manje od 2% ovdje. Sada gledao za osnovnu skolu ovdje , inace ima izdavaca kao kusih pasa , a tesko da i kod vas puno drugacije.Значи да си поново прочитао оно што нисам написао. Каква бајке, веровања, прављење реда од стране ЕУ?
Шта није било јасно када сам написао да у Србији имамо ситуацију да нам школске уџбенике, поред живог "Завода за уџбенике", издаје и најшире дистрибуира немачка фирма, заједно са више других малих фирми, кажу плагијатора туђих уџбеника и да је тај вашар влада законом хтела да разјури, што је спречио неки ЕУ представник, а да је због предлога закона било и притисака немачког издавача на тадашњег министра просвете, као и да су му једног асистента који је радио на том предлогу закона, измлатили непознати починиоци?
Зато и ја мислим да би било боље да за нашу школску децу уџбенике штампа само "Завод за уџбенике" на некомерцијалној основи, да се не мењају сваких пар година, да могу и половни уџбеници да се користе и да комплет уџбенике не кошта колико кошта сада, као и да свако мало у уџбеницима којејаквих уздавача, не буде протуран некакав туђи наратив, типа историје или ЛГБТ, чега је било код нас.Koliko klett printa manje od 2% ovdje. Sada gledao za osnovnu skolu ovdje , inace ima izdavaca kao kusih pasa , a tesko da i kod vas puno drugacije.
Jedino sto imaju jedan od vecih web shopova za skolske knjige ovdje.