Chat 17

Eno ga Vojvodjanski separatisti sede ispred prodavnice placu od srece i nazdravljaju, kazu hvala bogu da ih je predsednik najzad primetio malo im je falilo da odustanu od separatizma i da izglasaju gasenje pokreta, ovako sa Vucicevom deklaracijom ima jos nade za njihov pokret.

Момини латини... шта кажу украјинци?... јел славе подршку западњака?

Ко је сад ту ословодилац а ко непријатељ? Наговориш зеца да се туче са медведом и још му даш и трули штап па кад буде пребијен онда му тај штап наплатиш тако што му одереш кожу с леђа...

Tramp: Ukrajina će možda biti ruska​

Prema njegovim rečima, Ukrajina ima neverovatno vrednu zemlju kada je reč o retkim mineralima, nafti i gasu i SAD želi da novac koji je Amerika uložila u Ukrajinu bude siguran, imajući u vidu da je Vašington, kako kaže, potrošio stotine milijardi dolara u Ukrajini.

- Želimo taj novac nazad. Ja sam Ukrajini rekao da želimo ekvivalent za taj uloženi novac i to u vidu retkih minerala vrednih 500 milijardi dolara, na šta je Kijev, u suštini, i pristao - rekao je Tramp.

Kako kaže, da nije takvog dogovora, SAD bi ispale glupe.

https://www.blic.rs/vesti/svet/tram...e-u-soku-putin-zbog-ove-izjave-otvara/hqvg46c

Pa naravno da će im naplatiti svaki metak. Nije to sad Tramp smislio već je to bio plan od početka. Naravno neće ni ovi na drugoj strani ostati suvog...

Poceo da reklamira coca-colu ili nekome nesto skriveno odgovara 🤣
Ovo je juce ili prekljuce bilo :
Vucic-2-1024x576.jpg
Izgleda da su A.Vucic i jelena karleusa ustvari jedan te isti lik.

sns pravi skup u Sremskoj Mitrovici

"studenti" prave u Kragujevcu

Kontao sam da ce se pokusati onemoguciti skup u Mitrovici a ne da ga prave 300 km dalje!?
Ako sad paori i studenti nepokusaju da onemoguce skup u Mitrovici znaci da smo opet izmanipulisani i iskorisceni od velikog strumfa :(

Воле људи Вучића освести те се већ једном шта је вама и Дачића тј Комунизам шта вам је...Паори!Мало механизације,државне Земље,прогурати који Ипард и ајмо Авававававав😡

Kontao sam da ce se pokusati onemoguciti skup u Mitrovici a ne da ga prave 300 km dalje!?
Ako sad paori i studenti nepokusaju da onemoguce skup u Mitrovici znaci da smo opet izmanipulisani i iskorisceni od velikog strumfa :(
Tek to bi bila ludost. Sukob dve velike grupe ljudi.

Tek to bi bila ludost. Sukob dve velike grupe ljudi.
Kako bre ludost,ludost je bila blokada ulice i sprecavanje komsije da funkcionise !
Ovo je poslednja prilika pred izmisljeni proglas o Vojvodini! Sve je to on spremio samo nismo mogli da poverujemo

100 dana protesta i nakraju se odustaje?
Kad jedes govna,onda ih jedes do kraja.

Па зар то није била помоћ? :unsure:
Kad odes u banku da trazis kredit svaki put u razgovoru sa tvojim kreditnim savetnikom imas razgovor na temu , kako ti treba pomoc da nesto kupis ili pomoc da prebrodis trenutnu poslovnu krizu.
Nikad jos nisi otisao tamo i rekao : Brate daj mi neki nepovoljan zajam da se ukopam jos dublje,udari mi zadnji klin na poklopac sanduka i sjebi me jos vise jer sam glupav i neumem da poslujem! ;)

Sta mislis sta on moze novo da izmisli u tom proglasu??
Neznam , nemam ideju.Ali definitivno nesto ima , nebi on svoje lose dogovore sa orbanom pretstavljao kao najbolje u istoriji i pretstavljajuci komsijsko ugarsko pleme kao nase najbolje prijatelje.
Zivis sa komsijama ugarima i sam znas da nas oni nikako neprihvataju i nezele da imaju kontakt sa Srbima.Ovo je njihova hiljadugodisnja teritorija i samo jos u Zemunu postoji spomenik koji nas na to potseca.
https://sr.wikipedia.org/sr-el/Кула_Гардош

Poslednja izmena:
Kad odes u banku da trazis kredit svaki put u razgovoru sa tvojim kreditnim savetnikom imas razgovor na temu , kako ti treba pomoc da nesto kupis ili pomoc da prebrodis trenutnu poslovnu krizu.
Nikad jos nisi otisao tamo i rekao : Brate daj mi neki nepovoljan zajam da se ukopam jos dublje,udari mi zadnji klin na poklopac sanduka i sjebi me jos vise jer sam glupav i neumem da poslujem! ;)

Нисам чуо уопште да су западњаци помињали било какве кредите... Пуна уста амера и енглеза, француза и немаца и свих осталих подгузних мува о помоћи украјини. Нико није рекао све ћете то морати вратити једног дана. Ово с вам лихварски кредити које ћете морати враћати па макар и преко ретких метала и обрадивих површина...
Не... била је само помоћ и помоћ и помоћ.... како то сад одједном кредит?

Можда Момо зна? Он је експерт за западњачке помоћи...

Нисам чуо уопште да су западњаци помињали било какве кредите... Пуна уста амера и енглеза, француза и немаца и свих осталих подгузних мува о помоћи украјини. Нико није рекао све ћете то морати вратити једног дана. Ово с вам лихварски кредити које ћете морати враћати па макар и преко ретких метала и обрадивих површина...
Не... била је само помоћ и помоћ и помоћ.... како то сад одједном кредит?

Можда Момо зна? Он је експерт за западњачке помоћи...
Kod nas se to zove Jadarit , a potrazuju nesto i u Macvi! :ppozdrav:
Bor i Majdanpek su vec okupirali , kao i nasu zeleznicu i vojsku sto zauzeli! Nebi nasa armija prodala ispravnu vojnu mehanizaciju da je nisu oteli u zelezari.
Nesto ima i kod nas u Vojvodini,samo jos nemogu da provalim sta je u pitanju!?

Ti napred mi za tobom.

Ti napred mi za tobom.
E , nebrini se . Ja to neradim od 92. Tad sam kao naivni klinac krenuo u dobrovoljce sa 18 god.
Sva sreca pa nas pohvatala murija i vratila kuci!
Onda sam shvatio da nas sistem laze i vara,pomalo su pomogli i pendreci :D
Jesili Ti nekad imao pokusaj da nesto promenis? :ppozdrav:
Neracunamo ovo tastaura ratovanje i neracunamo ako si bio redovan vojnik pa te sistem odvukao u rovove!

Moja malenkost je bila prisutna kod Narodnog pozorišta 9. marta, vodio ćerku ('94. godište) na studentske (u Kolarčevoj)' 96. godine, 5. oktobra bio sa suprugom na raskrsnici Takovska/Kneza Miloša-Bulevar, u međuvremenu na sijaset SVI, SVI, SVI skupova sa bradatim skotom za koga bih i život tada dao...
I sada idem vrlo često na razne proteste, na sve ove veće trenutno.
I ipak ne mogu da kažem da se, dok sedim i razmišljam sam sa sobom, ne osećam pomalo kao budala. Jbg, nije baš pametno to sada reći, al to je iskreno.
I opet planiram sa drugarima za KG.
Jednom budala, uvek budala

Poslednja izmena:
Ево један могући развој сценарија, вођа обилази села и решава проблеме (као председник) и вода поједине министре и секретаре. За то време почиње да се измиче столица снс-у онако по мало.
Ко сад буде уз њега претекнуће, остали ће морати да се црвене и копају кромпир али не за џабе наравно. Неће им нико дирати то што су већ "купили" и "зарадили".
Вођа ће још да окрене леђа типа, видео сам ја то, зато сам отишао чиста образа и тако то... Па ко прогута.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

meni samo jedna stvar nije jasna odavno,mozda sam i pisao o tome vec

sta li cica jorgovanka tabakovic zna o njemu i ostalima kada ona kao da ne postoji u drzavi a mlati lovu da se ubijes
cerke,zetove po zaposljavala takodje,zet je negde napolje bio u nekoj ambasadi levo mudalo cini mi se

nema je po izborima,pojavi se 5-6 puta godisnje sa njenom patetikom trava je zelena,nebo je plavo i ostale gluposti sto uvek prica a nista ne kaze ali nigde se ne spominje ni u jednoj kampanji

nesto zna ozbiljno i mnogo jak igrac stoji iza nje

Nazad
Vrh