Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Одлично срочено и то ће се приказивати у позоришту или на филму као нека тужна времена...(mozda se desilo)
(telefon zvoni u predsednistvu)
-halo sefe ja sam Mile, trazili ste me
-vidi Mile (srednjim prstom gurnu naocare nazad)imam jedan posao za tebe nije tezak.
-tu sam sefe sta god.......
-nemoj da me prekidas!Znaci treba da mi resis neke probleme u korupciji,stvar je prosta sad ce doci ljudi po tebe ,ti ides sa njima i oni ce ti objasniti sve, i nemoj slucajno da si me spominjao, jesi razumeo
-jesam sefe, samo da pitam.......
(sef spusti slusalicu)
-gde sam ih sve nasao ovakve,,, nego da vidim spisak ,ko je sledeci za pustanje niz vodu, malo je njih 10, moracu bar 20-30 da supstim niz vodu da smirim strasti.
(mrak pada dok neumorni prsti tapkaju po telefonu,vremena za gubljenje nema)
Čeprkam po malo.E , nebrini se . Ja to neradim od 92. Tad sam kao naivni klinac krenuo u dobrovoljce sa 18 god.
Sva sreca pa nas pohvatala murija i vratila kuci!
Onda sam shvatio da nas sistem laze i vara,pomalo su pomogli i pendreci
Jesili Ti nekad imao pokusaj da nesto promenis?
Neracunamo ovo tastaura ratovanje i neracunamo ako si bio redovan vojnik pa te sistem odvukao u rovove!
Ма ове што ће похапсити су све локални ђилкоши. Ликови са маргина који су купили дипломе добили станове, викендице и неке сумњиве послиће баш због оваквих, ситуација. У сваком месту има таквих да боду очи грађанству, а сви знају како су дошли до свега тога, једноставно били су марионете власти за све прљаве радње. Биће,е ајде сада да одплатите, станове, викендице, бесна кола. Мало ће те да легнете на руду негде у Митровици на пар година и када се све стиша и слегне прашина идете кући али не у своје родно место већ тамо где вам је стан који сте добили. Одузеће им нешто не битно, типа мало кеша, кола, викендице, а станове ће им оставити. И за пар година када изађу народ ће водити бригу о неким другим проблемима, а они ће се башкарити по НС, БГ, ЗР и крцати "мукотрпно" стечену пензијицу.Ја им ништа не верујем док одговорни али сви одговорни не заврше у затвору и не буду помиловани јер и то може да се деси као део плана.
Иначе за сада сматрам да ће да им плаћамо одштету као мишковићу...
Код нас ти сваки инострани андрак има своје полуге утицаја на политички естаблишмент. Влас' не може чак ни да се реши школских уџбеника издавача из иностранства....Ona je ,kao i neki ministri iz bivših sastava Vlade R Srbije ili još uočljivije,bivša premijerka Ana Brnabić odgovorna samo nekim tijelima iz EU.
Ona nije samo državni javni tužioc već pripada jednom višem tijelu koje ima zadatak da preoblikuje zakone u čitavom svijetu i koje dovodi do usklađivanja lokalnih zakona koji su napušteni iz vremena postojanja Istočnog bloka....
Помињати наше хуље и нашу голобраду децу а не помињати оне који су нас на правди Бога бомбардовали је заиста безобразно... Испада да смо се сами бомбардовали.
Za zagorku izgleda tek predstoje veliki planovi i zadaciDa vas pitam,otkud vam ideja da je republički javni tužioc Zagorka Dolovac pod šapom A.Vučića.?Žena koja je istu funkciju obavljala i za vrijeme vladavine žutih i koju je isti taj Vučić dok je bio u opoziciji nebrojeno puta kritikovao.
Ona je ,kao i neki ministri iz bivših sastava Vlade R Srbije ili još uočljivije,bivša premijerka Ana Brnabić odgovorna samo nekim tijelima iz EU.
Ona nije samo državni javni tužioc već pripada jednom višem tijelu koje ima zadatak da preoblikuje zakone u čitavom svijetu i koje dovodi do usklađivanja lokalnih zakona koji su napušteni iz vremena postojanja Istočnog bloka.Znači,nju nije na to mjesto postavio Vučić već ju je Skupština Srbije reizabirala sve ove mandate od 2010 do danas po nalogu zapada i njihovih interesa.Po istom principu po kom je Ana Brnabić postala premijerka ili Zorana Mihajlović ili.....nastavi niz.
Ono što upada u oči za jučerašnji dan da se vrlo brzo poklopio period podrške studentskim zahtjevima sa hapšenjem Grčića, i ekipe.Nešto se dešava što je nama običnim smrtnicima zavijeno velom tajne jer po svemu sudeći niti je Vučić ovim hapšenjem svojevoljno pustio niz vodu bilo koga niti sa druge strane vjerujem da je bez debelog razloga iz Brisela ili Amerike dat mig da se tužilaštvo Srbije aktivira .
Ne zavisi od nje kad će dobiti zeleno svjetlo za akciju niti je tih koji daju zeleno svjetlo briga za parama i pravdom....te pare ćemo svakako vratiti svi mi kroz poreze i razna druga davanjaPa da,ona je odradila a ova nasa se pravi mrtva 15 god,sad kad je sve pokradeno dzaba I da ih juri jer od para nema nista nego je trebala da ih gazi u pocetku za svaku sitnicu da se ne osile
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока