Chat 17

Pa kako pobogu da se sprovede zakon ako bi ti tuzioca prvo na sud?
Jel ta žena bogom dana pa samo je ona sposobna da obavlja funkciju na kojoj jeste? Ako je i krenula nešto da radi (u šta sumnjam. ona radi šta joj se kaže, a ne po zakonu) mislim da je malo kasno.

Nema ništa od masovnijeg hapšenja zbog nelegalno stečene imovine.
U tim krugovima znaju kad je ko, koliko i na koji način "ulovio" .
Ponekog će pustiti da ga struja odnese za mir u kući a sa njim i poneku sitniju ribu.
U krugovima visoke politike i krupnog kapitala tako svijet funkcioniše.

Aха, све су српски уџбеници колико је и ФИАТ 500 Л био српски аутомобил. Осим којекаквих уздавача "дивљака" и плагијатора, код нас добар удео уџбеника продаје немачки "Klett", са фирмама које је директно или индиректно покуповао, "Логосом" и "Фреском". Тај вашар са уџбеницима су власти хтеле да среде законски, али је интеревенисао неки од ликова из ЕУ који је надежурству у Србији, а био је и скандал '15. или '16. године, када су се из "Клета" обратили министру и објаснили му да би доношење новог заклона било контрапродуктивно, а неки министров помоћник је и добио батине, незнано од кога и зашто.
Znaci jos vjerujes u bajke , eu kod vas pravi red, da ne upravlja i pinkom i hepijem mozda ?

Da pojednostavimo ovako Rihardov komsija ima novac otisao u berlin i otvorio firmu clet , pokupovao reslove koje nije posjedovao neke samo fiktivno i firma je njemacka a tko je vlasnik , sasvim legalno , i sta eu ima sa politikom te firme ,nista, a sto je upleo u to neke batinase, e to vec spada u politiku firme ;) .

Uostalom naftna industrija bivse drzave "privatizovana" od udbe firme tko zna gdje registrovane.
Ili biznis sa zemljom kod vas , kupili domaci "busmani" preko veze sa adresom u naftonosnim poljima.

cPyiqxY.jpeg
Dali je vjerodostojno neznam. Cudnom mi otkud jele,borovi u Bacu?

Па шта је то, чудно, код мене у ловачком дому, исто има борова и јела. Иначе веродостојно је. 🤫

Bili bi nam od velike koristi pre jedno 2 godine.Tad se toliko nakotilo divljih svinja u nasem kraju, ne ponovilo se.Srecom da ih je kuga urnisala inace bi otisla sela u parloge.Od 30h pod ratarskim kulturama nzm dal sam imao 3-4 h da nisu svinje dirale.

Znaci jos vjerujes u bajke , eu kod vas pravi red, da ne upravlja i pinkom i hepijem mozda ?
Значи да си поново прочитао оно што нисам написао. Каква бајке, веровања, прављење реда од стране ЕУ?

Шта није било јасно када сам написао да у Србији имамо ситуацију да нам школске уџбенике, поред живог "Завода за уџбенике", издаје и најшире дистрибуира немачка фирма, заједно са више других малих фирми, кажу плагијатора туђих уџбеника и да је тај вашар влада законом хтела да разјури, што је спречио неки ЕУ представник, а да је због предлога закона било и притисака немачког издавача на тадашњег министра просвете, као и да су му једног асистента који је радио на том предлогу закона, измлатили непознати починиоци?

Pa sta canak radio po nasem ataru,dzipom isao ne samo po putu ali i ljudima po njivama i samo spustio prozor i pucao,a druga kola isli iza njih i tovarili srndac koju je uspeo da ubije

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Значи да си поново прочитао оно што нисам написао. Каква бајке, веровања, прављење реда од стране ЕУ?

Шта није било јасно када сам написао да у Србији имамо ситуацију да нам школске уџбенике, поред живог "Завода за уџбенике", издаје и најшире дистрибуира немачка фирма, заједно са више других малих фирми, кажу плагијатора туђих уџбеника и да је тај вашар влада законом хтела да разјури, што је спречио неки ЕУ представник, а да је због предлога закона било и притисака немачког издавача на тадашњег министра просвете, као и да су му једног асистента који је радио на том предлогу закона, измлатили непознати починиоци?
Koliko klett printa manje od 2% ovdje. Sada gledao za osnovnu skolu ovdje , inace ima izdavaca kao kusih pasa , a tesko da i kod vas puno drugacije.
Jedino sto imaju jedan od vecih web shopova za skolske knjige ovdje.

Nazad
Vrh