Poceo da reklamira coca-colu ili nekome nesto skriveno odgovara

Ovo je juce ili prekljuce bilo :

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa naravno da će im naplatiti svaki metak. Nije to sad Tramp smislio već je to bio plan od početka. Naravno neće ni ovi na drugoj strani ostati suvog...Момини латини... шта кажу украјинци?... јел славе подршку западњака?
Ко је сад ту ословодилац а ко непријатељ? Наговориш зеца да се туче са медведом и још му даш и трули штап па кад буде пребијен онда му тај штап наплатиш тако што му одереш кожу с леђа...
Tramp: Ukrajina će možda biti ruska
Prema njegovim rečima, Ukrajina ima neverovatno vrednu zemlju kada je reč o retkim mineralima, nafti i gasu i SAD želi da novac koji je Amerika uložila u Ukrajinu bude siguran, imajući u vidu da je Vašington, kako kaže, potrošio stotine milijardi dolara u Ukrajini.
- Želimo taj novac nazad. Ja sam Ukrajini rekao da želimo ekvivalent za taj uloženi novac i to u vidu retkih minerala vrednih 500 milijardi dolara, na šta je Kijev, u suštini, i pristao - rekao je Tramp.
Kako kaže, da nije takvog dogovora, SAD bi ispale glupe.
https://www.blic.rs/vesti/svet/tram...e-u-soku-putin-zbog-ove-izjave-otvara/hqvg46c
Izgleda da su A.Vucic i jelena karleusa ustvari jedan te isti lik.Poceo da reklamira coca-colu ili nekome nesto skriveno odgovara
Ovo je juce ili prekljuce bilo :
![]()
Tek to bi bila ludost. Sukob dve velike grupe ljudi.sns pravi skup u Sremskoj Mitrovici
![]()
Glas iz SNS: Skup u Sremskoj Mitrovici nije kontramiting | Srbija | Direktno
Potpredsednik skupštine Vojvodine i član Srpske napredne stranke (SNS) Nemanja Zavišić ocenio je da skup najavljen za subotu u Sremskoj Mitrovici nije kontramiting studentskom protestu u Kragujevcu, već 'poziv na državno i narodno jedinstvo'.direktno.rs
"studenti" prave u Kragujevcu
![]()
Niški studenti idu pešaka za Kragujevac: Veliki protest na Dan državnosti -„Sretnimo se na Sretenje“
Na centralnom studentskom protestu “Sretnimo se na Sretenje” koji će u subotu, 15. februara biti održan u Kragujevcu, krenuće i studenti niškog Univerziteta.www.juznevesti.com
Kontao sam da ce se pokusati onemoguciti skup u Mitrovici a ne da ga prave 300 km dalje!?
Ako sad paori i studenti nepokusaju da onemoguce skup u Mitrovici znaci da smo opet izmanipulisani i iskorisceni od velikog strumfa![]()
Kako bre ludost,ludost je bila blokada ulice i sprecavanje komsije da funkcionise !Tek to bi bila ludost. Sukob dve velike grupe ljudi.
Pa naravno da će im naplatiti svaki metak. Nije to sad Tramp smislio već je to bio plan od početka. Naravno neće ni ovi na drugoj strani ostati suvog...
Kad odes u banku da trazis kredit svaki put u razgovoru sa tvojim kreditnim savetnikom imas razgovor na temu , kako ti treba pomoc da nesto kupis ili pomoc da prebrodis trenutnu poslovnu krizu.Па зар то није била помоћ?![]()
Neznam , nemam ideju.Ali definitivno nesto ima , nebi on svoje lose dogovore sa orbanom pretstavljao kao najbolje u istoriji i pretstavljajuci komsijsko ugarsko pleme kao nase najbolje prijatelje.Sta mislis sta on moze novo da izmisli u tom proglasu??
Kad odes u banku da trazis kredit svaki put u razgovoru sa tvojim kreditnim savetnikom imas razgovor na temu , kako ti treba pomoc da nesto kupis ili pomoc da prebrodis trenutnu poslovnu krizu.
Nikad jos nisi otisao tamo i rekao : Brate daj mi neki nepovoljan zajam da se ukopam jos dublje,udari mi zadnji klin na poklopac sanduka i sjebi me jos vise jer sam glupav i neumem da poslujem!![]()
Kod nas se to zove Jadarit , a potrazuju nesto i u Macvi!Нисам чуо уопште да су западњаци помињали било какве кредите... Пуна уста амера и енглеза, француза и немаца и свих осталих подгузних мува о помоћи украјини. Нико није рекао све ћете то морати вратити једног дана. Ово с вам лихварски кредити које ћете морати враћати па макар и преко ретких метала и обрадивих површина...
Не... била је само помоћ и помоћ и помоћ.... како то сад одједном кредит?
Можда Момо зна? Он је експерт за западњачке помоћи...
Ti napred mi za tobom.sns pravi skup u Sremskoj Mitrovici
![]()
Glas iz SNS: Skup u Sremskoj Mitrovici nije kontramiting | Srbija | Direktno
Potpredsednik skupštine Vojvodine i član Srpske napredne stranke (SNS) Nemanja Zavišić ocenio je da skup najavljen za subotu u Sremskoj Mitrovici nije kontramiting studentskom protestu u Kragujevcu, već 'poziv na državno i narodno jedinstvo'.direktno.rs
"studenti" prave u Kragujevcu
![]()
Niški studenti idu pešaka za Kragujevac: Veliki protest na Dan državnosti -„Sretnimo se na Sretenje“
Na centralnom studentskom protestu “Sretnimo se na Sretenje” koji će u subotu, 15. februara biti održan u Kragujevcu, krenuće i studenti niškog Univerziteta.www.juznevesti.com
Kontao sam da ce se pokusati onemoguciti skup u Mitrovici a ne da ga prave 300 km dalje!?
Ako sad paori i studenti nepokusaju da onemoguce skup u Mitrovici znaci da smo opet izmanipulisani i iskorisceni od velikog strumfa![]()
E , nebrini se . Ja to neradim od 92. Tad sam kao naivni klinac krenuo u dobrovoljce sa 18 god.Ti napred mi za tobom.