MOMOSARIC
Član
Sad ga precera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Извини.Sad ga precera
Razmišljanje u društvu baš kako ON želi....Ја ти тврдим да и опозиција и позиција раде за западњаке и сви медији и ови бљутинформери и ови луксембуршки... сви дувају у гузицу истом газди. Сви иду низ длаку разноразним коорпорацијама које би само да копају у купују и отимају...
И да, има стотине спавача који тек треба да дођу и да буду спасиоци Србаља а у ствари су поткупљена ђубрад као и ови спасиоци и калифи уместо калифа...
Оног тренутка кад видим да су се западњаци зајапурили објашњавајући Србима да им тај неко није добар тада ћу да размислим да он није поткупљен али нећу скроз да му верујем.
Прави Србин... потајни обожавалац лика и дела Ратка Младића и садашњег му преЦеника Милета и човек који сладострасно гледа сваки шум са запада, сваки ветрић који би донео латински еуропејски бољи живот па макар га вакцинисали и облачили у женско и мењали му пол и род и затварали га на миг сзо и учили да мрзи све Руско а поготово Владимира и који ће једног дана услед тог заноса да оде у главни му град Сарајево и да гласно каже Браћо муслимани ја сам Србин Момо и ја вас волим... па куд пукло да пукло...
https://www.facebook.com/reel/1372152490808137
I sad najavljuje isto. Klasika "Vuk, Vuk Vuk". Ili drž te lopova! Za tu priču mu verujem jedino ako se samouhapsi!Извини.
За нас који имамо памћење златне рибице подсећање да је преЦедник најавио борбу против корупције почетком године и то још жешћу него кад су дошли на власт... и подсећање да нико није робијао него смо платили Мишковићу силне милионе ојрова...
KREĆE NEMILOSRDNA BORBA DRŽAVE PROTIV KORUPCIJE Tužilaštva širom Srbije spremna za široku akciju od srede! PADAJU POLITIČARI I FUNKCIONERI IZ SAMOG VRHA VLASTI
Ko što rekoh. Kod nas narod mora da ruši i vlast i opoziciju jer nema tu mnogo razlike. E sad ako do tog rušenja dođe (što je pre ili kasnije neminovno) nikako ne smemo dozvoliti da nam opet uvale patku i domaće i strane službe ponovo instaliraju svoje ljude. Ili da im ostane moć da mogu te nove (nadamo se čiste) koji dođu da ucene, potplate zastraše itd.А пази Милане како су, поред ЊЕГА и његових тако шупљих као решето, тек јадни ови на назови другој страни, када их велики део тог друштва не размишља о њима као супротности ЊЕГА и његових. Њихово уверавање да су они нешто потпуно другачије ради само код оних којима то уверавање и није потребно.
tu smoIma li ko od clanova da je iz Banjaluke i okoline?
placena marvaШта се десило са чедомиром антићем, као са орловића слушам са тезама и ускочицама.
Mozemo da napravimo mini druzenje . Tu smo Philby,Cetojevic,bosserb ,ja i ima jos clanova.U Banjaluci sam do srede,uradio sam ipak to sto mi je trebalo,ali bi mi drago bilo da popijem pice sa forumasima koji su iz ovog kraja.
Za ovo prvo...misle svi koji gledaju Informer,Pink,B92 i slične tv a ima ih.....ko zaista misli da neko sad zeli da se odcepi a to smo mi(vojvodina) taj se stvarno ne razume u politiku
a tek ovaj atentat gde sticeno lice ide u prvom vozilu a prati ga drugi jos veca ne bulastina
aj posto si tamo![]()
VIDEO "Ako budu kvarni prema Jokiću, poslaću sedam miliona Srba na Denver"
Nikola Jokić iza sebe ima neverovatnu sezonu u kojoj u proseku beleži tripl-dabl po meču i dokazuje d amu trenutno nema ravnog u ligi.nova.rs
Mene neracunaj , minus 1!
Verovatno mozete odbaciti i vecinu Somboraca !
Porodica kockara , svi sem "Jokare" !
Uspesno ga vuku na dno !
veruj mi da ni za ovo prvo nisi u pravu jer da je tako raspisao bi on izbore lakoZa ovo prvo...misle svi koji gledaju Informer,Pink,B92 i slične tv a ima ih.....
Za drugo....još uvjek tvrim da iza protesta stoje Rusi...nakon ovog otpalog točka,još i više![]()
Nisam rekao da su u većini već da ih imaveruj mi da ni za ovo prvo nisi u pravu jer da je tako raspisao bi on izbore lako
ma kaki rusi prazan put,puce guma,sticeno lice napred u prvom vozilu,kamera hvala bogu snima sve da se vidi,ovi izlaze iz kola nonsalatno pa cak i on.....komedija u 3pm....a sta da je atentat pa da su ga pratili,mislim smesno i pricati
umro onaj iz potere tragac taj mu snimo video spotove sad izgleda jos nisu nasli novog,ovo neki cist amater bio