Chat 17

Извини.

За нас који имамо памћење златне рибице подсећање да је преЦедник најавио борбу против корупције почетком године и то још жешћу него кад су дошли на власт... и подсећање да нико није робијао него смо платили Мишковићу силне милионе ојрова...

KREĆE NEMILOSRDNA BORBA DRŽAVE PROTIV KORUPCIJE Tužilaštva širom Srbije spremna za široku akciju od srede! PADAJU POLITIČARI I FUNKCIONERI IZ SAMOG VRHA VLASTI

Ја ти тврдим да и опозиција и позиција раде за западњаке и сви медији и ови бљутинформери и ови луксембуршки... сви дувају у гузицу истом газди. Сви иду низ длаку разноразним коорпорацијама које би само да копају у купују и отимају...

И да, има стотине спавача који тек треба да дођу и да буду спасиоци Србаља а у ствари су поткупљена ђубрад као и ови спасиоци и калифи уместо калифа...

Оног тренутка кад видим да су се западњаци зајапурили објашњавајући Србима да им тај неко није добар тада ћу да размислим да он није поткупљен али нећу скроз да му верујем.

Прави Србин... потајни обожавалац лика и дела Ратка Младића и садашњег му преЦеника Милета и човек који сладострасно гледа сваки шум са запада, сваки ветрић који би донео латински еуропејски бољи живот па макар га вакцинисали и облачили у женско и мењали му пол и род и затварали га на миг сзо и учили да мрзи све Руско а поготово Владимира и који ће једног дана услед тог заноса да оде у главни му град Сарајево и да гласно каже Браћо муслимани ја сам Србин Момо и ја вас волим... па куд пукло да пукло... :)

https://www.facebook.com/reel/1372152490808137
Razmišljanje u društvu baš kako ON želi....

А пази Милане како су, поред ЊЕГА и његових тако шупљих као решето, тек јадни ови на назови другој страни, када их велики део тог друштва не размишља о њима као супротности ЊЕГА и његових. Њихово уверавање да су они нешто потпуно другачије ради само код оних којима то уверавање и није потребно.

Ilustracija:
Setite se (ako odavno nije zaboravljeno) poznatog 'opozicionara' boska obradovica koji od onakvog opozicionara i patriote naprasno postade gostionicar.
Kako sada da se podesi njegov prosečan glasač i simpatize? Možda da se prebaci kod nekog postojanijeg i karakternijeg njegovog kolege?
Ako je član stranke kako dalje, pošto je ta stranka očigledno privatna firma, i kada 'lider'odluči da prekine sa 'politikom' i stranka staje..
Tako da iluzije u postojanje neke realne opozicije ostavite nekim naivnijim..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Извини.

За нас који имамо памћење златне рибице подсећање да је преЦедник најавио борбу против корупције почетком године и то још жешћу него кад су дошли на власт... и подсећање да нико није робијао него смо платили Мишковићу силне милионе ојрова...

KREĆE NEMILOSRDNA BORBA DRŽAVE PROTIV KORUPCIJE Tužilaštva širom Srbije spremna za široku akciju od srede! PADAJU POLITIČARI I FUNKCIONERI IZ SAMOG VRHA VLASTI
I sad najavljuje isto. Klasika "Vuk, Vuk Vuk". Ili drž te lopova! Za tu priču mu verujem jedino ako se samouhapsi!

А пази Милане како су, поред ЊЕГА и његових тако шупљих као решето, тек јадни ови на назови другој страни, када их велики део тог друштва не размишља о њима као супротности ЊЕГА и његових. Њихово уверавање да су они нешто потпуно другачије ради само код оних којима то уверавање и није потребно.
Ko što rekoh. Kod nas narod mora da ruši i vlast i opoziciju jer nema tu mnogo razlike. E sad ako do tog rušenja dođe (što je pre ili kasnije neminovno) nikako ne smemo dozvoliti da nam opet uvale patku i domaće i strane službe ponovo instaliraju svoje ljude. Ili da im ostane moć da mogu te nove (nadamo se čiste) koji dođu da ucene, potplate zastraše itd.
Ako je država kuća i želimo da ona liči na nešto mi moramo ne da uradimo veliko spremanje nego verovatno da je manje više celu srušimo i sagradimo od temelja.
Političari su samo jedan, najvidljiviji deo problema koji mi imamo.

Vlast je tacno onakva kakav je narod u tom momentu. Vecina Amerikanaca je kao Tramp trenutno , a bili su kao Bajden pa dosadilo pa se malo promijenili . Rusi zadnje vrijeme razmisljaju kao Putin , mi smo vecinom zadnjih godina kao Vucic,Dodik i sns ,neki tamo se iz dosade i nezadovoljstva pomjerili udesno pa se vracaju itd

ko zaista misli da neko sad zeli da se odcepi a to smo mi(vojvodina) taj se stvarno ne razume u politiku

a tek ovaj atentat gde sticeno lice ide u prvom vozilu a prati ga drugi jos veca ne bulastina

vest iz 23 januara

covek jednostavno ne zna sta da radi pa pokusava atentate,ocepljenje vojvodine
svaki dan u kampanji ko da su izbori raspisani,to naravnno sve mi placamo
ide od sela do sela,bukvalno ne radi nista....samo jede i pije

ko zaista misli da neko sad zeli da se odcepi a to smo mi(vojvodina) taj se stvarno ne razume u politiku

a tek ovaj atentat gde sticeno lice ide u prvom vozilu a prati ga drugi jos veca ne bulastina
Za ovo prvo...misle svi koji gledaju Informer,Pink,B92 i slične tv a ima ih.....
Za drugo....još uvjek tvrim da iza protesta stoje Rusi...nakon ovog otpalog točka,još i više 😁

Mene neracunaj , minus 1!
Verovatno mozete odbaciti i vecinu Somboraca !
Porodica kockara , svi sem "Jokare" !
Uspesno ga vuku na dno !
aj posto si tamo

kako stoji hipodrom posto cujem da se povlaci sa mesta konjickog saveza srbije(branislav)?

prosle godine sam im rekao da se presele za pestu i tamo imaju stalu al Nikola vezan sa Sombor

ulozili su bzv pare u hipodrom a narod ih jednostavno ne voli jer su blago receno bahati,ne svi ali vecinom

imaju naseg iz bg-a vozaca kasaca u francuskoj nikoliko konja a glavni konji su mu stacionirani kod najboljeg vozaca evrope trenutno italijan Gociadoro,jedan od konja je sad doveden u srbiju da trci ove sezone partije jer su prosle bili dosta losi

Za ovo prvo...misle svi koji gledaju Informer,Pink,B92 i slične tv a ima ih.....
Za drugo....još uvjek tvrim da iza protesta stoje Rusi...nakon ovog otpalog točka,još i više 😁
veruj mi da ni za ovo prvo nisi u pravu jer da je tako raspisao bi on izbore lako

ma kaki rusi prazan put,puce guma,sticeno lice napred u prvom vozilu,kamera hvala bogu snima sve da se vidi,ovi izlaze iz kola nonsalatno pa cak i on.....komedija u 3pm....a sta da je atentat pa da su ga pratili,mislim smesno i pricati

umro onaj iz potere tragac taj mu snimo video spotove sad izgleda jos nisu nasli novog,ovo neki cist amater bio

veruj mi da ni za ovo prvo nisi u pravu jer da je tako raspisao bi on izbore lako

ma kaki rusi prazan put,puce guma,sticeno lice napred u prvom vozilu,kamera hvala bogu snima sve da se vidi,ovi izlaze iz kola nonsalatno pa cak i on.....komedija u 3pm....a sta da je atentat pa da su ga pratili,mislim smesno i pricati

umro onaj iz potere tragac taj mu snimo video spotove sad izgleda jos nisu nasli novog,ovo neki cist amater bio
Nisam rekao da su u većini već da ih ima
baš će štićeno lice biti u sredini kolone po njivskim putevima tj. nedođiji i gutati prašinu 😁 a kamera....pa jbt,danas kamera što se okaži o retrovizor košta 20 evra,zar misliš da službena auta nisu dosegla taj napredni dio tehnologije.

Nazad
Vrh