grunt
Član
Дали сте размишљали о медијима као највећем злу овог Века и ови и они медији уопште,друштвене мреже такође...Узрок и последица по мени целокупне ситуације у Свету.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Momo, pišeš li ti još u nekoj temi?Dali su najveće zlo , mediji i društvene mreže , neznam , ali da su najjače oružje u vezi glasanja , to sigurno , umjesto da se misli glavom , blenu i šta im se kaže
У ствари, грешку си направио ти. Нисам се ја везао за лидере. већ ти, ословивши Вућића са "ОН", нагласивши то великим словима. Ја сам јасно написао, не помињући лидере, да сматрам да велики део друштва и поред такве шупље власти, не види то што се декларише као опозиција, као било какву алтернативу вредну да се за њих гласа на изборима, што се и показује од избора да избора. И зато и кажем да су, чак и на фону шупље власти - јадни.E vidiš to je naša najveća greška vezanje za ,,lidere" ,zato sam u dva maha već napisao da su studenti svetlosnim godinama ispred nas.
Kroz razgovore sa nekima od njih došao sam do zaključka da velika većina nema nikakve političke ambicije. Pokušavaju da nauče društvo u celini nekom drugom načinu funkcionisanja ,ali dug je put od du.eta do glave.
Ovoj našoj opoziciji izgleda još uvek nije krenulo ništa od dole.
Od poljoprivrede radim samo kukuruz i soju , o tome manje vise se reklo za ove godine i pitalo sve , dje cu drugoMomo, pišeš li ti još u nekoj temi?
...''Да, написао си више пута ту своју импресију о студентима "светлосним годинама испред нас", што је постао фетиш са којим се не слажем јер сам '96-'97. у време студентских протеста и ја био студент и, на страну уобичајени младалачки максимализам, нисам ни ја сам доживљавао себе као нешто посебно и релевантно, баш као што ни моје пријатеље и познанике који су тада студирали нико није гледао на нас и третирао другачије него као још једно покољење студентарије.''...
Neprijatelj je putin , tako i dalje kazu.Ко је сад ту ословодилац а ко непријатељ?
Хахаха! Сад си ме подсетио. У оним "чат-рулет" дијалозима којер сам гледао по Нету, они не баш умни Украјинци са претензијом на најаутенчније украјинство, терају сабеседнике да понове реч "паљаницја" (циповка 'леба у преводу), са неким одређеним акцентом и као, када неко тај акценат не потрефи, они га испљују да није Украјинац, да не зна језик и слично - углавном, аргумент крајње глуп, али је невероватно распрострањен, да је чак ушао у "мемове". Али ако знаш да изговориш "паљаницја", онда си релевантан Украјинац.Koga ti to uzimaš da je relevantan ukrajinac?
Покушаћу да опишем својим речима ове грађаноидне аутошовинистичке флоскуле типа:Pa pito me konkretno sta kazu ukrajinci . Pоsle bi reko nece da odgovori