Chat 17

Ja sam lično skoro slučajno prošao pored Čede kod 5. BG gimnazije. Ili kod Palilulske pijace, kako ko zna. Tu mi je bio parkiran auto. Urađen ko veliki servis. Kao poslednji džanki, još gore, kao oni alkosi što žicaju za vinjak! Strašno...

ukakio se od Novog Sada , pre par dana je rekao i da ce da seta kroz NS. pa je odustao :D

Украјинце (добровољце и мобилисане) су надређени и генерално украјинска држава жестоко закинули. Сакупљају у европи опрему, возила и храну. Кад пређу границу љубазно из зауставе и преузму све што могу. Пратио сам пар "хуманитараца" и на крају су престали да скупљају опрему већ су их замолили само новац. И они дигли руке.
Са друге стране 200 000 рубаља почетна плата + округ из којег долазиш даје бонус од ~ милион рубаља. Решава се стамбено питање и још ситнице везане за живот. Месечно 30-ак хиљада добровољаца.
32 x 30000 imao bi vec preko 1000000 vojnika sa onih 200000 sto je imao na pocetku i bio pred Berlinom a oni se jos je**** u selima u Donbasu.
Tko izgubi ovaj rat pada u drugu ligu , mislis da ce tako lako ameri da padnu u drugu ligu?

da al zato nam zivotni vek uz svu medicinu,vakcinu prevencije i sve smanjuje iz dana u dan

pogledas posmrtnice samo se izvrcu "mladi" ljudi od 55-65 godina

kod mene od nove godine covek 67godiste umro a dvojica 66 i 63 slog

ovaj 63godiste kravar,opsti haos...nema ko ni namirit ni pomuzit

32 x 30000 imao bi vec preko 1000000 vojnika sa onih 200000 sto je imao na pocetku i bio pred Berlinom a oni se jos je**** u selima u Donbasu.
Tko izgubi ovaj rat pada u drugu ligu , mislis da ce tako lako ameri da padnu u drugu ligu?
a zaasto bi ovde amerika izgubila majke ti?

i da su rusi ili ameri hteli da jedan padne pali bi

ovako se obrce lova a to sto ce poginit narod ko sisa

isti djavo ko i kod nas sto je bio,zaratili nas ameri stim sto da su nama rusi pomogli a sreca da nisu ko zna koliko bi se jos ratovalo

ovako vi dobili glupe drzave,bosanci ni nisu,slovenci mrka kapa stanu pod maslacak a i uvek su bili van balkana tako reci

ipak su blizi zapadnije,eno opet da spomenem konjare pola njih se preselilo za italiju da se konjari

ukakio se od Novog Sada , pre par dana je rekao i da ce da seta kroz NS. pa je odustao :D
Da,NS mu ne uliva neku nadu u podršku a S.Mitrovica je blizu Bosne pa će vjerovatno posjeta mitinga biti potpomognuta idiotima iz R.Srpske

To je i Šarović izjavio da će tražiti manje mesto jer je trg u Novom Sadu velik a ne može više da nakupi da bi ga ispunio.

Dali moze neko da mi objasni,vjerovatno je sl8cno i u Srbiji kao i ovde , stvarno mi nije jasno?
Citam, neka firma ,privatnik stali je nebitno ,kod Trebinja i Bilece , dobio od drzave koncesiju na toliko i tolko godina , za postavljanje solarnih celija . Rade vlastitim sredstvima i tacno pise , na privatnoj zemlji . Pa zasta je onda koncesija , jel i sunce drzavno?

Pravno neznam. Vjerovatno prenamjena zemljišta na određeno vrijeme.
Sunce!
Ono što uhvatiš na svoju kožu je tvoje. Pod uslovom da nije na turistički interesantnom mjestu. Inače nevidimo na računu ali se i to naplaćuje.
I ameri prodaju parcele na mjesecu a pravno mjesec nije njihov.
Nešto se mislim, kako to zovu?
Zemlja nije.
Možda mjesečnica? :ROFLMAO:
Danas sam naučio novu hrvatsku riječ.
Vunasto travobrstilo.
Bilo u potjeri.

Vjerovatno si u pravu ,ali glupo je. I ako prodajes , kao i sve drugo. Prodajes elektrodistribuciji ili elektroprenosu , ako im treba struja i ako pase cijena , kupice .?

ma on nema pojima sta da radi i to ga jako muci

ovo je blamiranje ravnom razreda 4 osnovne a ne predsednika drzave

Poceo da reklamira coca-colu ili nekome nesto skriveno odgovara 🤣
Ovo je juce ili prekljuce bilo :
Vucic-2-1024x576.jpg

Nazad
Vrh