Ја ти тврдим да и опозиција и позиција раде за западњаке и сви медији и ови бљутинформери и ови луксембуршки... сви дувају у гузицу истом газди. Сви иду низ длаку разноразним коорпорацијама које би само да копају у купују и отимају...Pa cim izjednacujes av i Dj
И да, има стотине спавача који тек треба да дођу и да буду спасиоци Србаља а у ствари су поткупљена ђубрад као и ови спасиоци и калифи уместо калифа...
Оног тренутка кад видим да су се западњаци зајапурили објашњавајући Србима да им тај неко није добар тада ћу да размислим да он није поткупљен али нећу скроз да му верујем.
Momo je ubačeni element i strani plaćenik i domaći izdajnik![]()
Прави Србин... потајни обожавалац лика и дела Ратка Младића и садашњег му преЦеника Милета и човек који сладострасно гледа сваки шум са запада, сваки ветрић који би донео латински еуропејски бољи живот па макар га вакцинисали и облачили у женско и мењали му пол и род и затварали га на миг сзо и учили да мрзи све Руско а поготово Владимира и који ће једног дана услед тог заноса да оде у главни му град Сарајево и да гласно каже Браћо муслимани ја сам Србин Момо и ја вас волим... па куд пукло да пукло...
https://www.facebook.com/reel/1372152490808137
Poslednja izmena: