Chat 17

Зашто се форсира логика, ако ниси за власт онда си за противнике власти и њихов програм.
Набројане особе износе своје ставове а сад ко имало држи до себе па наравно да неће против себе. Треба их саслушати (не и послушати) чисто да проверите сами себе и принципе до којих држите. Глумци се лако смире, ето неке нове серије,филм спонзорисан од стране државе и не чују се неко време.
Све по плану и сценарију, као што не можемо сад чути ништа о јадру и активистима против истог. Богатић је био вест за један дан а реално оно је устанак. Али све утихнуло.
Ај што нема на мејнстрим медијима него нема ни на приватним каналима.
Лакше се контролишу појединци али гомила већ не. Већи је проблем власти што је су и по селима почела окупљања и блокаде.
Mi smo valjda jedinstven slučaj u svetu gde narod mora da ruši i vlast i opoziciju ako hoće boljitak.
E nek im je reko! A bankari, muk. Opšta panika. Eno već krenuli na svaki način da skupljaju pare ne bi li vratili.
Pitam se gde li su njegove pare?

Problem je što imamo jako loše političare, da kažem u ponudi, već jako dugo (da ne kažem oduvek).
Zbog toga je mala izlaznost, po meni.
Za koga jebeno sutra da glasam, pojma nemam. Da, obavezno protiv, ali uvek tako glasam i pokazalo se kao loše. Ja nemam kandidata, a slično razmišlja ogromna većina mojih poznanika, rođaka, prijatelja...

Pratis vucicicev informer?
Reci slobodno da podrzavas Vucica ,budi iskren. Isto i Zoran0230 , niko nebi postavljao tv duel da pokaze da nevoli ni jednog ni drugog , nego zato da pokaze kako je vucic nadjebo djilasa.

''Провалио'' си ме Момо... очигледно не читаш шта сам писао... али нема везе... ево ти једна моја ''подршка'' режиму од синоћ...

https://streamable.com/x60jhm

Problem je što imamo jako loše političare, da kažem u ponudi, već jako dugo (da ne kažem oduvek).
Zbog toga je mala izlaznost, po meni.
Za koga jebeno sutra da glasam, pojma nemam. Da, obavezno protiv, ali uvek tako glasam i pokazalo se kao loše. Ja nemam kandidata, a slično razmišlja ogromna većina mojih poznanika, rođaka, prijatelja...
Verovatno su nam političari takvi kakvi smo i mi, jer oni nebi ni opstali da im 'mi' ne dajemo podršku.
Ko podržava ove aktuelne(koji su preko 30 godina) osim ovih što moraju jer su od njih dobili pos'o?
Oni se obogatili pa im nije problem i ako sada odu, a nama ostaje ruinirana država još uvek utemeljena na komunističkim temeljima jer je 'nas' mrzilo da bilo šta u sistemu menjamo. Evo vam dacica komunjare ceri se celoj naciji u stilu ko vas j..e kada me glasate i treba vam tako.
Mnogo smo se jako uspavali, kada su i deca videla da smo postali zombiji..
Nama je najbitnije da se rešimo ljubavi za liderima i počnemo da uspostavljamo kakav-takav sistem.

Duel Kurte I Murte.S tim što eto već 20 godina Tata zna da je Đilas lopov a nije ga uhapsio.Radikali učestvuju u vlasti sa Miloševićem od kojih počinje rušenje prvo SFRJ u saradnji sa liderima ostalih republika.Mislim da su demokrate dobile vruć krompir i to su iskoristili radikali,tj današnji SNS jer je odvajanje smišljeno u radikalskoj kuhinji i nastavili su Miloševićevim putem.Ali za razliku od Tate,Milošević je ipak bio gospodin.
Pratis vucicicev informer?
Reci slobodno da podrzavas Vucica ,budi iskren. Isto i Zoran0230 , niko nebi postavljao tv duel da pokaze da nevoli ni jednog ni drugog , nego zato da pokaze kako je vucic nadjebo djilasa.
Sad me baš zanima kako ti dođe do takvog zaključka.

Nekako je zabavno gledati kako na Pinku analiziraju pokusaj atentata, kao da gledam Monty Pajton skec gde o nekoj gluposti razgovaraju veoma ozbiljno.
Da je u Americi to bi vec bio snimljen sitkom o atentatorima koji na najglupavije i nelogicne nacine pokusavaju da ubiju predsednika.
Ili atentator u stilu Grunfa iz Alan forda smislja naprave za atentat.

40 posto je normalna izlaznost . 90 posto nema nigdje , osim u diktaturama . Sto neznaci da netreba u ovakvim situacijama podici apstinente
Nisam baš siguran u taj procenat...
Drugo, u ovakvoj autokratiji (a diktaturi za njegove) ta izlaznost, bila ona i 40%, nije relevantna. Razlog? Oni masu njegovih birača raznim mehanizmima nateraju da izađu i glasaju za njega. Drugo, solidan broj pokojnika i uvezenih Srba iz RS glasa za njega. Ovde izlaznost mora biti bar 70% da bi se vlast promenila.
Što se apstinenata tiče, moje prognoze su da bar 75% njih nije za ovu vlast. Zato je bitno da se oni probude, a mislim da se sada većina jeste probudila.
Još samo da izbor da imamo, al jbg...

Pa cim izjednacujes av i Dj
Ја ти тврдим да и опозиција и позиција раде за западњаке и сви медији и ови бљутинформери и ови луксембуршки... сви дувају у гузицу истом газди. Сви иду низ длаку разноразним коорпорацијама које би само да копају у купују и отимају...

И да, има стотине спавача који тек треба да дођу и да буду спасиоци Србаља а у ствари су поткупљена ђубрад као и ови спасиоци и калифи уместо калифа...

Оног тренутка кад видим да су се западњаци зајапурили објашњавајући Србима да им тај неко није добар тада ћу да размислим да он није поткупљен али нећу скроз да му верујем.

Momo je ubačeni element i strani plaćenik i domaći izdajnik

Прави Србин... потајни обожавалац лика и дела Ратка Младића и садашњег му преЦеника Милета и човек који сладострасно гледа сваки шум са запада, сваки ветрић који би донео латински еуропејски бољи живот па макар га вакцинисали и облачили у женско и мењали му пол и род и затварали га на миг сзо и учили да мрзи све Руско а поготово Владимира и који ће једног дана услед тог заноса да оде у главни му град Сарајево и да гласно каже Браћо муслимани ја сам Србин Момо и ја вас волим... па куд пукло да пукло... :)

https://www.facebook.com/reel/1372152490808137

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh