Chat 17

Ma idiJoti providni! Terali na praznoj ćelastone gumi pa sad kao ugrožavanje....
Možda sutra osvane transparent: Vulkanizer-po pozivu izlazim na teren.
Naravno, prazna guma i felna isekla gazeci deo, to je i otpalo, a ne ceo tocak kao sto mediji prenose.
Banana drzava i to je problem sto svaka budala moze da mlati kako hoce.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Je l' se taj obogatio na čistoj proizvodnji, ili ima i druge delatnosti, npr. trgovina (tipa otkupljivač poljoprivrednih proizvoda)?

Тргује пољо механизацијом.

Naravno, prazna guma i felna isekla gazeci deo, to je i otpalo, a ne ceo tocak kao sto mediji prenose.
Banana drzava i to je problem sto svaka budala moze da mlati kako hoce.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Гледао мало ТВ... Вучић каже (као и што се види) да је отпала гума ( распала се шта ли) а испод пише да је отпао точак. Велика је разлика. Тако се од муве прави слон.

Prvo krenuo sa trgovinom polovne mehanizacije, kasnije medju prvima prodavao nove ruseve sa placa. Danas radi trgovinu sa svakom mehanizacijom, otkup poljo. proizvoda, ima bar desetak kupljenih imanja po Banatu, vozni kamionski park. Ubrajaju ga da je u rangu Matijevica, Kostica i Miskovica.

Neko je kupio kalkulator pa računa a neko još računa na obraz.
Ne sviđaju mi se, izbjegavam ih, ljudi koji gledaju u brojeve a ne u čovjeka ispred sebe.

Moj komšija, bio star čovjek i otišao na onaj svijet prije 30-tak god. htio da kupi neko tele da othrani sebi kravu.
Nije bio vičan trgovini a ni procjeni od kakvog teleta će izrasti dobra krava. Pozove švercera da mu pomogne.
Kad su našli odgovarajuće tele švercer počne pogađati cjenu. To je potrajalo a komšija se počeo neugodno osjećati i prekine kupovinu riječima:
Pa otmi mu ga!
Vidio je sebe u ulozi tog koji prodaje to tele i ajkule koje su spremne da ga progutaju i ne trepnuvši.
Obraz?
Šta je to u trgovini?

I poslednja prepreka je uklonjena za koriscenje takozvanih letecih taksija, Direktorat civilnog vazduhoplovsta je azurirao pravilnik, tako da svako moze da koristi svoj leteci objekat koji nije ni helikopter ni avion.
Mozda da je Vucic koristio leyeci automobil ne bi guma otisla.

Poslednja izmena:
Кажу да је атентат и да је отпао точак. Ко зна шта ће бити до краја.

Koja prica otpao tocak?? Takvi automobili imaju duplu gumu, tako da se njemu samo sljustio spoljasnji sloj. Da je ostao na felni zavrsio bi u oranju.

Mene su jednom pristigli u irigu pred sam uspon...degeneri...prosto bi me gurnuo sa puta
Мене су замало ударили јер се нисам склонио са пута, дебили су све редом људе тако избацивали са пута. Један ауди је ишао нормално, а ауди испред је скретао на свако ауто које им је наишло у сурет и газио средином цесте.

Nazad
Vrh