Chat 17

Meni ovo sa gumom liči na režiju. Vidi se da vozilo ide sredinom puta i da guma puca u trenutku kad nema drugih vozila u blizini. Možda grešim ali znajući da se naš predsednik ne libi da "nauči" kineski, iskoči iz frižidera, "spašava" nekog klinca iz zavejanog automobila i ko zna šta je sve marketingirao, ovo mu dođe isto samo dignuto na viši nivo 🤔

U prvim komentarima netko je rekao :"korupcija ubija" , "netko" zavrnuo novac i umjesto skupe gume stavio obicnu jeftinu, i onda ide 100 poruka zamagljivanje i teorije zavjere 8-)

Otvrdnuo si. Nema u tebi više vjere da ljudi, sa dobrom namjerom, samo žele da te informišu.:)
Jesam li ja nešto pobrkao ili si i sam bio novinar?
Нисам отврднуо, далеко од тога, него баш као и сви који смо имали пред очима све од '90-их до данашњег дана, нешто стално имам осећај већ виђеног - ништа ново под капом небеском не видим.

А новинар нисам био. Јесам писао материјале о оружју за војни часопис као неко кога је то интересовало и накупио гомиле информација, али то баш и није неки новинарски ангажман.

Zorane koji je tvoj zakljucak ove emisije, duela , poenta , posta jako duga ?
Duel Kurte I Murte.S tim što eto već 20 godina Tata zna da je Đilas lopov a nije ga uhapsio.Radikali učestvuju u vlasti sa Miloševićem od kojih počinje rušenje prvo SFRJ u saradnji sa liderima ostalih republika.Mislim da su demokrate dobile vruć krompir i to su iskoristili radikali,tj današnji SNS jer je odvajanje smišljeno u radikalskoj kuhinji i nastavili su Miloševićevim putem.Ali za razliku od Tate,Milošević je ipak bio gospodin.

Duel Kurte I Murte.S tim što eto već 20 godina Tata zna da je Đilas lopov a nije ga uhapsio.Radikali učestvuju u vlasti sa Miloševićem od kojih počinje rušenje prvo SFRJ u saradnji sa liderima ostalih republika.Mislim da su demokrate dobile vruć krompir i to su iskoristili radikali,tj današnji SNS jer je odvajanje smišljeno u radikalskoj kuhinji i nastavili su Miloševićevim putem.Ali za razliku od Tate,Milošević je ipak bio gospodin.
Hvala na odgovoru

Otkud ti to Momo.Zar ti još nisi zaključio da sam ja protiv obojice.Onda ti ja pomoći ne mogu.Rezon ti baš nije na nivou.

Зашто се форсира логика, ако ниси за власт онда си за противнике власти и њихов програм.
Набројане особе износе своје ставове а сад ко имало држи до себе па наравно да неће против себе. Треба их саслушати (не и послушати) чисто да проверите сами себе и принципе до којих држите. Глумци се лако смире, ето неке нове серије,филм спонзорисан од стране државе и не чују се неко време.
Све по плану и сценарију, као што не можемо сад чути ништа о јадру и активистима против истог. Богатић је био вест за један дан а реално оно је устанак. Али све утихнуло.
Ај што нема на мејнстрим медијима него нема ни на приватним каналима.
Лакше се контролишу појединци али гомила већ не. Већи је проблем власти што је су и по селима почела окупљања и блокаде.

Nazad
Vrh