frkani
Član
Otvrdnuo si. Nema u tebi više vjere da ljudi, sa dobrom namjerom, samo žele da te informišu.
Jesam li ja nešto pobrkao ili si i sam bio novinar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A u osnovi nikog nije ni briga.U prvim komentarima netko je rekao :"korupcija ubija" , "netko" zavrnuo novac i umjesto skupe gume stavio obicnu jeftinu, i onda ide 100 poruka zamagljivanje i teorije zavjere![]()
Doneta odluka da se podigne nivo zastite predsednika na najvisi nivo, za sad nije otkriveno ko stoji iza ovog atentata (tako kaze Bakarec, on nema sumnje da je ovo atentat).
Verovatno su neki atentatori amateri, ocekujemo da ce biti uhvaceni do kraja dana.
Нисам отврднуо, далеко од тога, него баш као и сви који смо имали пред очима све од '90-их до данашњег дана, нешто стално имам осећај већ виђеног - ништа ново под капом небеском не видим.Otvrdnuo si. Nema u tebi više vjere da ljudi, sa dobrom namjerom, samo žele da te informišu.
Ma di sad kad im cveta posao samo tako! Kratera na putu koliko hoćeš! Malo malo pa vidiš da je neko parkiran pored puta i menja točak.Neki vulkanizer hoce da rusi drzavu...
Latinski?Si se ojeo?![]()
Zeznuo sam se.Latinski?
Duel Kurte I Murte.S tim što eto već 20 godina Tata zna da je Đilas lopov a nije ga uhapsio.Radikali učestvuju u vlasti sa Miloševićem od kojih počinje rušenje prvo SFRJ u saradnji sa liderima ostalih republika.Mislim da su demokrate dobile vruć krompir i to su iskoristili radikali,tj današnji SNS jer je odvajanje smišljeno u radikalskoj kuhinji i nastavili su Miloševićevim putem.Ali za razliku od Tate,Milošević je ipak bio gospodin.Zorane koji je tvoj zakljucak ove emisije, duela , poenta , posta jako duga ?
Može slobodno ...Kakvo je stanje u Bogaticu? Trebao bih sutra do Uzveca da dzaba ne idem na pavlovica most ako ne moze tamo.
Hvala na odgovoruDuel Kurte I Murte.S tim što eto već 20 godina Tata zna da je Đilas lopov a nije ga uhapsio.Radikali učestvuju u vlasti sa Miloševićem od kojih počinje rušenje prvo SFRJ u saradnji sa liderima ostalih republika.Mislim da su demokrate dobile vruć krompir i to su iskoristili radikali,tj današnji SNS jer je odvajanje smišljeno u radikalskoj kuhinji i nastavili su Miloševićevim putem.Ali za razliku od Tate,Milošević je ipak bio gospodin.
Pratis vucicicev informer?Постављам због оног другог дела где се појављују ови "наши" аутошовинисти...