MOMOSARIC
Član
A sto se uopste tolko i vozaju? Sve se moze rijesiti telefonom i internetom. Ovi sto zive u unutrasnjosti , jeftinije da im se plati hotel u gradu gdje je radno mjesto nego da ih vozaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa verovatno kad bi placao iz svog dzepa onda bi to tako i radio, ali kad neko drugi placa onda je lepo da se napravi festa.A sto se uopste tolko i vozaju? Sve se moze rijesiti telefonom i internetom. Ovi sto zive u unutrasnjosti , jeftinije da im se plati hotel u gradu gdje je radno mjesto nego da ih vozaju.
Da li su imali Runflat ili su trebali da imaju?Мене ова шарада око гуме баш и не дотиче, али сам синоћ у пролазу ухватио да су точкови на предметном ауту имали "ран флет" улошке. Објавивањем те чињенице, требало би да престане читава шарада по медијима са свим теоријама, али наставља се "овершитинт", који је некако постао општа пракса свима и за све.
Овде код нас за све што било ко огласи, остали прихвате и шире даље са "кажу", па и овде, да ли је ауто требало/морало/прописано да има посебне или обичне гуме. Тек, нисам спреман да прихватим то "кажу" и да даље доносим неки закључак како мени изгледа, само на основу тога. Сто пута сам се на такав начин преварио, па пошто се ништа спектакуларно није догодило после пуцања гуме, дозволићу себи да ме интересују друге ствари.Kažu da nikad nije zabeležen slučaj da se Run-Flat guma raspadne na ovaj način. Hahaha!![]()
![]()
![]()