Chat 17

A šta ako žvalavi sve ovo bude ignorisao do besvesti, kao što je to uspešno radio do sada?

Не иде му у прилог јер је народ сваким даном све храбрији... Погледај шта је било у Богатићу.
Али можда и свесно пролонгира јер добија на времену због Нис-а, због тога што опет добија на важности и ко зна шта се крије иза и што раде у тајности.
Увек када је било халабуке иза тога је било нека предаја надлежности на КиМ, неки споразуми око рудних богатства... читај издаја.

Докле год има овакву опозицију која ради за њега и све (сви до једног) медије који раде за њега он је у калкулисаном повлачењу.

Са памћењем златне рибице овог народа и три месеца испирања мозга кампањом и хеликоптер парама ето њега на довољном броју посланика да не морају да одговарају.

Овде постоји само једно решење... само побољшани сценарио од '45.
Да им не остане камен на камену и без каснијих потраживања.

1f9ee7965e3797052a056ab3dc6f8c2a.jpg

A Ivica u fazonu "jbt. pa ovi pitaju i nešto što im nismo napisali na papir". Kako se pogubi lik. Pa da bude uverljiv zamalo da mu izleti "Žvalavi"ili ne znam šta mu je već bilo na umu. :ROFLMAO: Al deluje mi da pokušava polako da se distancira. Što se ne sme niko dozvoliti. taj čovek je u samom vrhu vlasti otkad znam za politiku. I te kako odgovoran za gomilu loših stvari koje nam se dešavaju.

Jeste. Pre dolaska u Kikindu. U hali i okolo oko 3000 ljudi s tim da je stiglo oko 50 autobusa. Ko je vest i ko zna neka postavi ovde ukljucecenje TV Pinka kada je predsednik posetio farmu Krste Corica tj. Coric Agrar da svi vide licemerje kako predsednika sto je vec poznato, ali isto tako i domacina kome alavost, gramzivost i sebicnost vire iz ociju i izlazi na usta. Smeta mu sto je subvencija samo do 300 krava, jer on ima 2500, napada ratare i sva mala gazdinstva. Za 40 godina koliko se bavi poljoprivredom kaze da je od nula stigao do 4000 ha u vlasnistvu i jos tri puta toliko obradjuje. Proizvodi na farmi i bio gas i struju. Na kraju dodao predsedniku neki papir sa cetiri predloga, a ovaj kaze ne pokazujuci ga.... Ovo nije problem, ovo mogu da vam ispunim, a ovo nije realno. Opet kazem ko moze neka postavi taj isecak sa Pinka.

Hteo da kupi Hotel na Zlatiboru...al stigla naredba da kupi neko imanje ,sada se jedi što ne može da izađe iz poljoprivrede ...nema računa ,dosta mu je svega...mislim na Ćorića

Pitanje je samo da li je i koliko stanova morao da kupi na Beogradu na vodi, jer zbog visoke cene prodaja slabo ide pa sad ucenjuju bogate ljude da moraju da kupe bar po jedan stan.

Dosta mu je svega?? Bolece ga prolece, njegova imovina se meri stotinama miliona evra, tesko ce mu biti ako resi da je proda. Bice opet golja sa nula hektara zemlje, ali sa novcanikom dovoljnim za pet generacija unapred,

Posto su se u jutarnjem programu TV Pink ukljucivali svugde gde je bio tog jutra Melenci, Mokrin, Kikinda, odmah u ukljucenju kada je stigao u Mokrin rekli su da su imali guma defekt.

Nazad
Vrh