Chat 17

Па вероватно савест, а ускоро ће га и они пустити низ воду. Само се чека први неки да се ускопрца и сви ће уз тог једног стати на страну студената.

Извини... али споји лепо и корисно... онлифанс на трактору... у штали... снимај се док ореш њиву и тимариш благо... можда бркате дебеле еуропљанке воле и то да гледају... поготово оне које су прошле пензионерске екскурзије по Кенијама.... :) .
Можда их узбуди природно окружење...
Tu ne snimas se ali chatujes umesto nje

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Kakva bre savest,panduri to nemaju!Oni rade sve sto im se kaze!U kakvom vi svetu zivite , ako mislite da pandur ima savest?Da bi dosao do cinova u muriji , potrebno je sve kolege pregaziti!U muriji, niko sa nikim nije u dobrim odnosima! Svako sa svakim je u losim odnosima, tako u muriji a tako je i u elektrodistribuciji!
Pojavio se nadimak "Hulja", sve vise kad o tome razmisljam zakljucujem da je to sam nametnuo!
Bio je navijac isto kao i sin, njima se nedaje takav mekan i mlak nadimak.Koga znate iz vaseg okruzenja da ima takav nadimak?
Nikog!
Znaci 99% je to sam izmislio , da nije onda bismo vec znali za takav mlak nadimak!Nije to mogao da sakriva sve ove godine , tu je od 1995 a mi tek sad culi za taj špicname!
Pomalo sam i sam bio huligan , ali nikom nismo dali takav nadimak. :ppozdrav:
Ajd zdravo 8-)

Poslednja izmena:
A šta ako žvalavi sve ovo bude ignorisao do besvesti, kao što je to uspešno radio do sada?

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Из овога нема извлачења, лакше купити него да сам произведеш ко има могућности, тако је систем намештен. Куповина преко државне границе је много већи ударац него било какав бојкот.

Nazad
Vrh