Chat 17

A sto se uopste tolko i vozaju? Sve se moze rijesiti telefonom i internetom. Ovi sto zive u unutrasnjosti , jeftinije da im se plati hotel u gradu gdje je radno mjesto nego da ih vozaju.

Па како би онда испунио жеље уживо, сви да виде. А остала села да се надају вођиној посети и могућем решењу њихових животних проблема. Није ово ништа случајно што форсира војводину.
Види се на снимку да је спољна гума спала са фелне, какав цео точак. Да је точак спао, отишао би под ауто и лансирао га у њиву.
Ове гуме (ако су наменске) трпе и мање експлозије али не спадају са фелне. Било би занимљиво да сазнамо које је марке била гума, да је не купујемо.

Мене ова шарада око гуме баш и не дотиче, али сам синоћ у пролазу ухватио да су точкови на предметном ауту имали "ран флет" улошке. Објавивањем те чињенице, требало би да престане читава шарада по медијима са свим теоријама, али наставља се "овершитинт", који је некако постао општа пракса свима и за све.

A sto se uopste tolko i vozaju? Sve se moze rijesiti telefonom i internetom. Ovi sto zive u unutrasnjosti , jeftinije da im se plati hotel u gradu gdje je radno mjesto nego da ih vozaju.
Pa verovatno kad bi placao iz svog dzepa onda bi to tako i radio, ali kad neko drugi placa onda je lepo da se napravi festa.

Doneta odluka da se podigne nivo zastite predsednika na najvisi nivo, za sad nije otkriveno ko stoji iza ovog atentata (tako kaze Bakarec, on nema sumnje da je ovo atentat).

Verovatno su neki atentatori amateri, ocekujemo da ce biti uhvaceni do kraja dana.

Мене ова шарада око гуме баш и не дотиче, али сам синоћ у пролазу ухватио да су точкови на предметном ауту имали "ран флет" улошке. Објавивањем те чињенице, требало би да престане читава шарада по медијима са свим теоријама, али наставља се "овершитинт", који је некако постао општа пракса свима и за све.
Da li su imali Runflat ili su trebali da imaju?
Kažu da nikad nije zabeležen slučaj da se Run-Flat guma raspadne na ovaj način. Hahaha! :ROFLMAO: :ROFLMAO: :)
Ovo je neverovatno. Božija ruka na delu! Ladno mu se korupcija i bahatost obija direktno o glavu.
Izgleda da je neko umesto ranflat guma na predsednikov auto stavio obične, a razliku u ceni (koja je značajna) stavio u džep. :ROFLMAO:
To, plus bahata prebrza vožnja i užasni putevi na kojima je opet neko pokrao velike pare su u saradnji izvršili atentat na našeg Predsednika! Pa ovo ni da je scenario za film. :ROFLMAO:

Pa to sirom sveta se desavaju atentati sa otpadnutim gumama, mislio sam da se to desava samo predsednicima drzava,, cak cu poceti da sumnjam kad auto sleti sa puta i udari banderu da je i to neki skriveni atentat ?

Kažu da nikad nije zabeležen slučaj da se Run-Flat guma raspadne na ovaj način. Hahaha! :ROFLMAO: :ROFLMAO: :)
Овде код нас за све што било ко огласи, остали прихвате и шире даље са "кажу", па и овде, да ли је ауто требало/морало/прописано да има посебне или обичне гуме. Тек, нисам спреман да прихватим то "кажу" и да даље доносим неки закључак како мени изгледа, само на основу тога. Сто пута сам се на такав начин преварио, па пошто се ништа спектакуларно није догодило после пуцања гуме, дозволићу себи да ме интересују друге ствари.

Otvrdnuo si. Nema u tebi više vjere da ljudi, sa dobrom namjerom, samo žele da te informišu.:)
Jesam li ja nešto pobrkao ili si i sam bio novinar?

Nazad
Vrh