grunt
Član
Једино што имамо то је та земља,остало је све туђе па ти сад гледај ко је газда ко заповеда
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Можемо ићи и даље у прошлост, од Карађорђа на овамо углавном је било да се владар убије или прослиједи непријатељу да га он убије.Ljudi, pod broj jedan srbima niko ne valja.
Kako bi došli do kandidata koji meni i drugima odgovara?
Dalje, jel bi ga postavili 'demokratski' ili nekim udarom?
Jesmo li žute jedva dočekali pa videli smo svi kakve su to lopurde i lopuže bili.
Evo ih sada opet obilaze oko kazana..
Itd, itd.
Opet se vratimo na tačku jedan..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Онда, значи, срп и чекић?Некако ми се чини да "кука и мотика" никада нису ишли заједно
Upuceni kazu da je Srbiju pretvorio u ono sto je Rusija bila 1990-tih godina , samo imate jedan problem , nemate KGB i Putina da napravi red.Jednom se maknuti sa mesta mora. Pa nisu žuti i ovi sadašnji lopovi jedini u srbiji, naći će se već neko.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Cisto radi informacije, jesi ti bio kad u Belorusiji?Kakav red?
Ako treba da bude takva vlast kao u Rusiji i Belorusiji onda treba odmah svi da izađemo na ulice.
E kad budes imao zelju provozaj se pa ces videti gde smo mi sa nasom demokratijom a gde su oni sa njihovom diktaturom od 30 godina. Sve fabrike rade, gradovi cisti uredni, sela uredjena. Nigde papirica nema na ulici i kanalu. A prodji od kuzmina do mitrovice kao kroz deponije da ides, ulaz u lacarak mrtve svinje na putu leze. Industrije nemamo, ni frezu ne pravimo vise. Al eto oni su u diktaturi.Dovoljno mi je samo da vidim da je predsednik preko 30g. na vlasti i sve mi je jasno.Nisam bio i nemam ni želju.
Nemoj da se zavaravas, mozes imati 6x d veci bdp nego oni kad ti je plata 1000e a troskovi 800e. Kod njih je plata 800e a troskovi 200e. Pises nesto o cemu nemas pojma niti si bio. Kvalitet zivota tamo pogotovo za omladinu je 10x bolji nego u srbiji. Demografska slika 10x bolja takodje. Al eto tamo je diktatura. Kad odes mozemo poricati, do tada, pricas nesto o cemu pojma nemas.Nigde nije sve crno a ni belo.Jel ti znaš da Srbija ovakva nikakva ima duplo veći BDP po stanovniku od te iste Belorusije?
Nemoj da se lažemo.
Mesas babe i zabe i izvlačis iz konteksta.Šta je merodavno u celom svetu i uzima se kao reper?Jel nije BDP po stanovniku?
Ti tako isto možeš da nas ubeđuješ da se u Severnoj Koreji super živi,sve je čisto i svi imaju posao.
Al ne bih ja baš voleo da živim tamo.
Nemoj da me zasmejavas molim te. Pa p ovoj listi se bolje zivi u Irskoj nego u Svajcarskoj.Pa što ne ideš tamo?
Evo za tvoju informaciju,pa onda možemo pričati.
![]()
Popis zemalja po BDP-u (PKM) per capita – Wikipedija
hr.m.wikipedia.org