Chat 17

Ljudi, pod broj jedan srbima niko ne valja.
Kako bi došli do kandidata koji meni i drugima odgovara?
Dalje, jel bi ga postavili 'demokratski' ili nekim udarom?
Jesmo li žute jedva dočekali pa videli smo svi kakve su to lopurde i lopuže bili.
Evo ih sada opet obilaze oko kazana..
Itd, itd.
Opet se vratimo na tačku jedan..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Можемо ићи и даље у прошлост, од Карађорђа на овамо углавном је било да се владар убије или прослиједи непријатељу да га он убије.
Мало их се извукло од тог нашег проклетсва.

Kod nas je u toku evolucije neki gen gadno mutirao i od tada mi idemo kroz istoriju kako svi znamo.
Nama uvek trebaju neki kratkotrajni lideri, a koji se jako brzo ukvare u našoj korozivnoj sredini. Ako sami ne odu, obavezno se uklanjaju po našem oprobanom receptu.
Što bi rek'o Aca Šantić: ni užih puteva a širih kola, ni luđih ljudi a pametnijih volova..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Jednom se maknuti sa mesta mora. Pa nisu žuti i ovi sadašnji lopovi jedini u srbiji, naći će se već neko.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Upuceni kazu da je Srbiju pretvorio u ono sto je Rusija bila 1990-tih godina , samo imate jedan problem , nemate KGB i Putina da napravi red.

Dovoljno mi je samo da vidim da je predsednik preko 30g. na vlasti i sve mi je jasno.Nisam bio i nemam ni želju.
E kad budes imao zelju provozaj se pa ces videti gde smo mi sa nasom demokratijom a gde su oni sa njihovom diktaturom od 30 godina. Sve fabrike rade, gradovi cisti uredni, sela uredjena. Nigde papirica nema na ulici i kanalu. A prodji od kuzmina do mitrovice kao kroz deponije da ides, ulaz u lacarak mrtve svinje na putu leze. Industrije nemamo, ni frezu ne pravimo vise. Al eto oni su u diktaturi.

Nigde nije sve crno a ni belo.Jel ti znaš da Srbija ovakva nikakva ima duplo veći BDP po stanovniku od te iste Belorusije?
Nemoj da se lažemo.
A Karić im glavni građevinar tamo,o čemu onda da pričamo.

Nigde nije sve crno a ni belo.Jel ti znaš da Srbija ovakva nikakva ima duplo veći BDP po stanovniku od te iste Belorusije?
Nemoj da se lažemo.
Nemoj da se zavaravas, mozes imati 6x d veci bdp nego oni kad ti je plata 1000e a troskovi 800e. Kod njih je plata 800e a troskovi 200e. Pises nesto o cemu nemas pojma niti si bio. Kvalitet zivota tamo pogotovo za omladinu je 10x bolji nego u srbiji. Demografska slika 10x bolja takodje. Al eto tamo je diktatura. Kad odes mozemo poricati, do tada, pricas nesto o cemu pojma nemas.

Šta je merodavno u celom svetu i uzima se kao reper?Jel nije BDP po stanovniku?
Ti tako isto možeš da nas ubeđuješ da se u Severnoj Koreji super živi,sve je čisto i svi imaju posao.
Al ne bih ja baš voleo da živim tamo.

Šta je merodavno u celom svetu i uzima se kao reper?Jel nije BDP po stanovniku?
Ti tako isto možeš da nas ubeđuješ da se u Severnoj Koreji super živi,sve je čisto i svi imaju posao.
Al ne bih ja baš voleo da živim tamo.
Mesas babe i zabe i izvlačis iz konteksta.
Bdp moze da bude reper samo nekom ko sve o biznisu i zivotu moze da cuje sa dnevnika i pogleda na internetu i to pretezno na pogresnoj strani istog. Bdp mozes da nabijes na milion nacina a koji nemaju stvarne veze za kvalitetom zivota stanovnika.
Al sta ja to tebi objasnjavam to sigurno znas i sam, internet je cudo.
Ps. Radije bih uvjek živio u drzavi gde se zna red i sta ko radi nego u drzavi gde je stocno groblje kraj glavnog puta i na ulazu u grad bukvalno. I da ne navodim jos milion primera samo iz tvog kraja a gde dalje da se ide.

Pogledaj za koju je ovo godinu čisto radi tvoje informacije.
Nego samo mi reci je bi radije živeo u nekoj od prvih recimo 30 država sa ove liste ili u Belorusiji?

Pogledaj za koju je ovo godinu čisto radi tvoje informacije.
Svejedno za koju godinu je, princip je isti i 2024 i 2017,na istu semu se pravi i na isti sistem se kalkulise. Al vidim ja da ti to ne razumes a ne bih da se sad nesto mnogo oko toga natezem, jer i za sat i za dan opet neces razumeti i to je ok. Sta je tu je.
Laku noc👍

Nazad
Vrh