Chat 17

Може ли тротинет да се вози аутопутем?
Не може било је једном ма ТВ неки лик је код БГ изашао на ауто пут и возио тротинет тај неки брзи. Има негде на интернету снимак како вози тротинет ауто путем.

Зло су медији(не верујем ником) још увек има велику подршку Пензионера и Социјалиста а пошто смо ми Комуњарска држава ето ти...погледај само како СПС ћути нигде их нема чекају развој ситуације.Молим Бога за нове људе и надам се!Нову политичку фракцију која може да поништи овај Шљам...можда сам сувише реалан али ја то тако гледам.

A jel se zna kad krece prijava po hektaru? Prosle godine je krenula od 01.02

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Jedno pitanje,da li je praksa da policija na mesecnom nivou obilazi vlasnike vatrenog oruzja radi provere kako se isto čuva?
Постоји та могућност мораш водити рачуна ако ниси кући они дођу питају укућане где је оружје или кључ ако знају и кажу одузеће ти,само ти тј власник мора да зна ту информацију пар ловаца је тако остало без оружја.

Постоји та могућност мораш водити рачуна ако ниси кући они дођу питају укућане где је оружје или кључ ако знају и кажу одузеће ти,само ти тј власник мора да зна ту информацију пар ловаца је тако остало без
Zar nije maltretiranje ako dolaze svaki mesec cak i 2x mesecno? Jel si u obavezi da ih pustas u kucu ako nemaju neki nalog za takvu vrstu pretresa-pregleda?

Prosto primoravaju ljude na sve nacine da se rese oruzja
И гледај да је кључ од сефа само и исклучиво код тебе (барем да сви из куће то могу да кажу, ако им дођу док ниси кући). Већ су одузимали оружје на ту фору, да је им је жена давала кључеве од сефа са оружјем мужа, да провере, а они искористили да то буде разлог за одузимање.

Nazad
Vrh