Valjda lakse kontrolisu nenaoruzanu rajuProsto primoravaju ljude na sve nacine da se rese oruzja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Valjda lakse kontrolisu nenaoruzanu rajuProsto primoravaju ljude na sve nacine da se rese oruzja
Culi su u nasim kristalnim medijima zadnjih 12 godina!Ima li neko dobar odgovor zasto toliki procenat ljudi u Srbiji mrzi Djilasa?
Staviš prst na broj 1 (najverovatnije) i zaokružiš neki drugiAli nema na listicu "protiv"
Koliko znam digao je PKB koji su SNS sa Vučićem na čelu prodali Arapima.E sad koliko je bilo korupcije u njegov vakat kad je bio gradonačelnik,nebi znao.Šta znam...uticaj medija...
On je bio gradonačelnik Beograda pa nije ni imao neku da utiče na neke odluke vezane za celu Srbiju...
Meni su bili iz vise omrzeni likovi npr. ministar bubalo, onda onaj crna ovca, dragan polutka kao i boris tadić i oni njegovi nastupi slični žvalonjinim
Kako kad to AV nece?Prvo prelazna vlada od nestranačkih ličnosti odnosno stručnjaka koju treba oročiti na 6m odnosno max. 1g.
Za to vreme iščistiti biračke spiskove i srediti stanje u medijima odnosno stvoriti uslove za objektivno izveštavanje.
Jako sam skeptičan kuda sve ovo ide ali diktator se mora srušiti.Šta će se desiti do kraja mislim da niko ne može da pretpostavi.Kao što se i svi diktatori ni u snu nisu nadali da će izgubiti vlast.Kako kad to AV nece?
Po ustavu njega se oko prelazne vlade ništa ne pita.Nije nadležan.Kako kad to AV nece?
To se radi vec 12 godina i nije nikakvo resenje, time se glasovi samo razbacaju na sve strane i izmedju ostalog taj prvi na listi dobije najvise!Staviš prst na broj 1 (najverovatnije) i zaokružiš neki drugi![]()
Predizborna kampanja krenula odavno...Gledao sam juče neki klip kad žvalavi kaže onim ljudima dole u srbiji nešto oko izbora/glasanja kako treba da glasaju za njega, i "najavio" kako će uskoro imati priliku za to. Tako da po meni ide na prevremene izbore, zato i ide po srbiji i obećava kule i gradove onoj šaki nesretnih ljudi.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока