Chat 17

Šta znam...uticaj medija...
On je bio gradonačelnik Beograda pa nije ni imao neku da utiče na neke odluke vezane za celu Srbiju...
Meni su bili iz vise omrzeni likovi npr. ministar bubalo, onda onaj crna ovca, dragan polutka kao i boris tadić i oni njegovi nastupi slični žvalonjinim

Najveći trenutni problem Srbije je taj što ne postoji krštena opozicija!
Da postoji, ovi bi još pre mesec dana počeli da pakuju kofere.
Hipotetički, ja ne znam za koga bih sutra glasao.
Izašao bih kao i uvek i glasao (protiv), ali ne iz ubeđenja, već zato što je to jedino što tada mogu pametno da uradim za svoju državu.
Dok je mračio zločinac Milošević Slobodan, imali smo lažova i udbaša Drašković Vuka koji je bar lepo umeo da laže. Ovi ni to.
Jbg, da smo bolji ljudi, bolje bi nam i bilo...

Šta znam...uticaj medija...
On je bio gradonačelnik Beograda pa nije ni imao neku da utiče na neke odluke vezane za celu Srbiju...
Meni su bili iz vise omrzeni likovi npr. ministar bubalo, onda onaj crna ovca, dragan polutka kao i boris tadić i oni njegovi nastupi slični žvalonjinim
Koliko znam digao je PKB koji su SNS sa Vučićem na čelu prodali Arapima.E sad koliko je bilo korupcije u njegov vakat kad je bio gradonačelnik,nebi znao.

Radnici beogradske cistoce dobili bonus za nocni rad u vidu dve pune kese pljeskavica i to im je licno predsednik Vucic doneo.
Ovo je veliki podsticaj za radnike koji ce sada jos predanije da ciste ulice.

Прво ти нови људи да потпишу уговоре на неће имати никаквих других примања осим своје плате,не постоји могућност приватних фирми итд...Бавиш се политиком заступаш народ буди народ.

Gledao sam juče neki klip kad žvalavi kaže onim ljudima dole u srbiji nešto oko izbora/glasanja kako treba da glasaju za njega, i "najavio" kako će uskoro imati priliku za to. Tako da po meni ide na prevremene izbore, zato i ide po srbiji i obećava kule i gradove onoj šaki nesretnih ljudi.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Staviš prst na broj 1 (najverovatnije) i zaokružiš neki drugi
To se radi vec 12 godina i nije nikakvo resenje, time se glasovi samo razbacaju na sve strane i izmedju ostalog taj prvi na listi dobije najvise!
Treba imati par ljudi u toj opoziciji od kojih za jednog treba se opredeliti svi koji su protiv ovoga. Samo na takav nacin moze da pukne!
Neka studenti odguraju nekog dekana ili neko novo lice u prvi plan kojeg ce svi podrzati! Inace ce doci do zamora ovog sjanog mladog naroda jer ovi nece posustati od svojih ciljeva!

Poslednja izmena:
Gledao sam juče neki klip kad žvalavi kaže onim ljudima dole u srbiji nešto oko izbora/glasanja kako treba da glasaju za njega, i "najavio" kako će uskoro imati priliku za to. Tako da po meni ide na prevremene izbore, zato i ide po srbiji i obećava kule i gradove onoj šaki nesretnih ljudi.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Predizborna kampanja krenula odavno...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Verovatno u vojsci i policiji ima jako puno njih koji imaju djake i studente u porodici tako da predsednik Vucic verovatno nesme ni da koristi silu da ugusi proteste jel je pitanje da li bi otkazali poslusnost.

Nazad
Vrh