Chat 17

Ta licenca za specije mislim da ce morati od sl godine , a da se sad polako uvodi

Ima toga dosta po raznim zemljama.
Na žalost da.
Najjači su mi ovi zapadnjaci kad odu tamo i bore se kako bi zatvorili takva mesta. Ponekad uspeju i sa snobovskim zadovoljstvom na licu odu kući misleći kako su dobro stvar uradili za čovečanstvo. To što su ta deca do tad mogla da zarade za hranu , a sad nemaju ni to... To njih mnogo ne zanima. Oni su svoj doprinos boljitku čovečanstva dali.

Vesti iz Cicevca ,Predsednik Vucic je na turneji i imao je usputno svracanje u Cicevac gde su se ljudi spontano skupili u nekoj sali i postavljali pitanja.
Predsednik Vucic je napomenuo da se pravi novi pokret i to nije da traje kratko vec jedno 10-15 godina sa verovatno novim ljudima i verovatno sa njim na celu. Takodje je napomenuo da je sad sigurno da je drzava napadnuta i spolja i iznutra, ali ce oni pokusati na miran nacin da prevazicu sve te izazove.
Turneja se nastavlja . . . . .

475814868_1968743663651066_1612012935531752781_n.jpg

Poslednja izmena:
Vesti iz Cicevca ,Predsednik Vucic je na turneji i imao je usputno svracanje u Cicevac gde su se ljudi spontano skupili u nekoj sali i postavljali pitanja.
Predsednik Vucic je napomenuo da se pravi novi pokret i to nije da traje kratko vec jedno 10-15 godina sa verovatno novim ljudima i verovatno sa njim na celu. Takodje je napomenuo da je sad sigurno da je drzava napadnuta i spolja i iznutra, ali ce oni pokusati na miran nacin da prevazicu sve te izazove.
Turneja se nastavlja . . . . .
Znači u Srbiji će biti dva pokreta.Jedan Vučićev a drugi će biti ovaj što će nići iz ovih protesta.Nazovi opozicija će redom nestati jer je izgubila svrhu .
Biće zanimljivo.

Predsednik Vucic u poseti Varvarinu, dao je neku zanimljivost o nekom mestu(zaboravio sam kako se zove) da su srbi koliko ih je bilo svi navijali za Crvenu Zvezdu a onda je posetio fabriku za sivenje presvlaka za stolice i rekao> bas je lepo tu kod vas<
Turneja se nastavlja. . . . .

Ако може да одржава константну брзину већу од 50 на сат, онда може.

И што је најгоре, постоје и такви. :eek:

Nazad
Vrh