Chat 17

@Lule28 Dobro je sto zapad shvati, dok ovde ima slepih i gluvih na gomilu!
A ta teorija o Tomi nema veze sa istinom i sa stvarnoscu!
Narod je bio glup kad im je dao glas misleci da ce grobar i zvalavi napraviti drzavu!
To nema ni u ludilu osim kod nas, posle svih tih sranja koje su cinili ‘90- tih!
evo zavrsila se kosarka pa da ti odgovorim
ti se onda ne secas 2012 godine
vojvodinu dobila DS
beograd dobio Djilas
i oni su nastavili vladati jos 2 godine cini mi se u pokrajini i u beogradu

toma grobar dobija tadica posle drugog izbora u kojem su izmedju bili iznosivani oni navodni dzakovi sa glasovima koji su pokradeni

da eu je javila da je toma dobio tadica oko 17h jeste pa se kasnije to peglalo
toma dobio za oko 50hilj glasova ako se dobro secam :haha:

i onda eu pritiska dacica jer dacic bira sa kime ce praviti vladu(kao i 2008godine a ne tadic i ds)tu dodaj jos i dinkica i eto ti kako su nazadni dosli na vlast
naravno dacic dobija premijersko mesto i potpisuje briselski iako je to resio zvalavi
zato je tadic i pao jer nije hteo da to potpise

pa onda krece pritisak na pajtica i kasnije na djilasa(mislim da je on nesto duze izdrzao) i dolazi i tu smena tj do novih izbora

al kratko pamcenje kod nas

a glasove su uvek dobijali najvise radikali osim 2000godine

da eu je javila da je toma dobio tadica oko 17h jeste pa se kasnije to peglalo
ma nije se desilo
greska
izbio osigurac
e moj @Peet i ti si u matriksu

@Lule28
Te 2012 Tadic je bio mudonja pa je raspisao izbore pre vremena a nije morao ( tu se zajebo).
Zvalavi i nepismeni grobar su obecavali med i mleko a budale im verovale!
Imaj na umu da su mediji sasvim slobodni bili i da DS ili vladajuca stranka je izasla na svakakvih tv duela!
I dan danas samo godinu dana da su mediji slobodni i da izlaze na razne debate ovi sa vlasti sa opozicionarima pukli bi ko staklo!

@Lule28
Te 2012 Tadic je bio mudonja pa je raspisao izbore pre vremena a nije morao ( tu se zajebo).
Zvalavi i nepismeni grobar su obecavali med i mleko a budale im verovale!
Imaj na umu da su mediji sasvim slobodni bili i da DS ili vladajuca stranka je izasla na svakakvih tv duela!
I dan danas samo godinu dana da su mediji slobodni i da izlaze na razne debate ovi sa vlasti sa opozicionarima pukli bi ko staklo!
kako nekontas da nije on raspisao vec je morao da raspise i predsednicke po direktivi iz eu

naravno i 2008 su dobili najvise glasova ne samo 2012 nemoj ni to da zaboravis

to vreme i ovo sada se nemoze uprodjivati,pa majku mu valjda si dosad bar to shvatio za koga sam ovde na forumu

Ако је веровати да ће запад скинути вођу, онда неће скоро. Ено обећао литијум ексклузивно за немачку ауто индустрију. Као шојић, све је потписао он је обезбеђен. Ако га и помере биће као што су николића преко ноћи заборавили. Нико га не дира.

Ако је веровати да ће запад скинути вођу, онда неће скоро. Ено обећао литијум ексклузивно за немачку ауто индустрију. Као шојић, све је потписао он је обезбеђен. Ако га и помере биће као што су николића преко ноћи заборавили. Нико га не дира.
Ako ode u ćorku može mirno da spava

Nazad
Vrh