DraleTD
Član
Па ви се бојите својих мисли?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
vidis da pojima nemasOdgovor je vrlo prost , kad je "duboka milosevicova drzava " ubila premijera i na vlast dosli ponovo oni za kojima se vuku repovi rata iz 90-tih ,pa onda "kupovanje" aviona i tenkova pa "Srpski svet"(memorandum SANU) itd. od onog sto je pricao 90-tih u Glini o liniji VKK, i sta ocekujes da ce "susjed" da kupuje cvijece, kupuju se avioni,haubice , tenkovi ,himarsi , linije za izradu granata i municije.
da da imas clanak u novinama OSAMA bin Laden-hrabar covek koji se bori protiv soviet-unionJedna za Lule-ta, Chery Chery Lady
Do nas je i samo do nas .Ствари морају да се напишу правим именом. Истина није само једна. Свако има право на своју. Важно је да се увече може спустити трезна глава на јастук и мирно заспати. Према својој свести и савести. Уосталом... па шта ако грех оде на следеће генерације... важно је да је у овом тренутку у се, на се и пода се.... постићу пар постова и ићи ћу пар пута у цркву... коме ће да Бог опрости ако неће мени грешноме... за све остало... боле мене.
А доживећемо да ће се склапати невероватни савези. И да ће се прекрајати границе без испаљеног метка.
И да ће се фиктивно ратовати. И да ће се опет спојити два завађена ока у глави. И да ће два брата ратовати против трећег.
И док се све то ради амери ће и даље да извлаче нафту из Сирије којом владају исламисти у ''демократском оделу''.
И док се све то ради ко год се граничи са Русијом имаће притиске од амера и покушаје нестабилности.
И док се све то ради Кина ће економски поробити све оно што није под америчком капом а полако их избацују из понеке територије.
И док се све то ради Израел ће тући арапе и нико то неће да сматра за злочин.
И док се све то ради ове наше банане државе нису пројектоване да буду било шта осим конобари и чистачи око стола богатих... евентуално скупљачи мрвица са пода... одлагалиште канцерогених отпада, сметлишта и корисни идиоти... рудари у рудницима и путари за одржавање путева којим пролазе богати и њихове војске... безшумна подручја осим около тих путева како би богатима било лепше кад се возе друмовима...
jeste tako je EU javila da je Tomo Grobar pobedio Tadica u 17h a biralista se zatvaraju u 20hNe, nije do nas vec samo ono sto nam kroje ovi zapadnjaci!
Gluposti!
Gov. a ima na sve strane! Ako izlazis iz kuce skoro da ne nailazis na nekoga koji je na strani vlasti, da bi na lokalnim izborima bagra sastavila vise od 60%.
Pa ti sad vidi da li je do nas ili svakakvih sranja i price kako nam neko drugi drzi na vlast ove!
Mozda na ljubavnom planu...Svako je krojac svoje sudbine
Сам си себе демантовао.I tu zavisi od tebe samo. Ako se zagledas u neku ribu u srednjoj i ispucas sve adute a ona nista , do tebe je jer si se precijenio ili pogresnu gledas ...
Da smo mi normalni ne bi oni mogli baš tako da se ponašaju. Kako se kaže - narod koji izabere bitange i lopove nije žrtva nego saučesnik. A mi ih biramo 35 godina. Tako da oni vide kakve smo budale pa što da ne iskoriste.brisel ,moskva,wašington