Chat 17

Odgovor je vrlo prost , kad je "duboka milosevicova drzava " ubila premijera i na vlast dosli ponovo oni za kojima se vuku repovi rata iz 90-tih ,pa onda "kupovanje" aviona i tenkova pa "Srpski svet"(memorandum SANU) itd. od onog sto je pricao 90-tih u Glini o liniji VKK, i sta ocekujes da ce "susjed" da kupuje cvijece, kupuju se avioni,haubice , tenkovi ,himarsi , linije za izradu granata i municije.
vidis da pojima nemas
premijera nisu ubili crvene beretke takozvani jso ili kako ti zoves duboka miloseviceva drzava vec zapad tj amerika
jso je samo iskoriscen za savrsenu teoriju zavere i 2 metka koja je ispalio jovanovic,jedan je ranio telohranitelja verovica a drugi je ako se ne varam promasio vozaca automobila sad neznam kako se covek zove,zaboravio sam a treci metak je ubio premijera i on je ispaljen sa skroz suprotne strane iz mnogo ozbiljnije puske,metak direktno u srce i na licu mesta bio mrtav

da a mi cemo da napadnemo nato clanicu vas pa ce nato posto ste tako reci umrezeni po potpisanom sporazumu pri uclanjenju da se se nato saveznici aktiviraju sto bi znacilo prakticno samoubistvo same srbije

ne budi smesan

ima oko nas koji nisu jos u natou i sa njima se mozemo nazalost boriti a to su ti bosanci(muslimani) i naravno albanci i zbog toga se i odrzava tako reci neka vojska

Jedna za Lule-ta, Chery Chery Lady
da da imas clanak u novinama OSAMA bin Laden-hrabar covek koji se bori protiv soviet-union

brate mili pojima nemas koliko neznas

usli ameri tj pomogli afganistancima da odu sovjeti da bi ovi uzeli najvece proizvodjace maka u svetu

pa u pricu o propagandi cak je i Stalone snimio Ramba,treci ili koji vec deo o tom afganistanu i zlim sovjetima :haha:

A evo i novina
ml6HZRj.jpeg

Poslednja izmena:
Ствари морају да се напишу правим именом. Истина није само једна. Свако има право на своју. Важно је да се увече може спустити трезна глава на јастук и мирно заспати. Према својој свести и савести. Уосталом... па шта ако грех оде на следеће генерације... важно је да је у овом тренутку у се, на се и пода се.... постићу пар постова и ићи ћу пар пута у цркву... коме ће да Бог опрости ако неће мени грешноме... за све остало... боле мене.

А доживећемо да ће се склапати невероватни савези. И да ће се прекрајати границе без испаљеног метка.
И да ће се фиктивно ратовати. И да ће се опет спојити два завађена ока у глави. И да ће два брата ратовати против трећег.

И док се све то ради амери ће и даље да извлаче нафту из Сирије којом владају исламисти у ''демократском оделу''.
И док се све то ради ко год се граничи са Русијом имаће притиске од амера и покушаје нестабилности.
И док се све то ради Кина ће економски поробити све оно што није под америчком капом а полако их избацују из понеке територије.
И док се све то ради Израел ће тући арапе и нико то неће да сматра за злочин.
И док се све то ради ове наше банане државе нису пројектоване да буду било шта осим конобари и чистачи око стола богатих... евентуално скупљачи мрвица са пода... одлагалиште канцерогених отпада, сметлишта и корисни идиоти... рудари у рудницима и путари за одржавање путева којим пролазе богати и њихове војске... безшумна подручја осим около тих путева како би богатима било лепше кад се возе друмовима...

Ствари морају да се напишу правим именом. Истина није само једна. Свако има право на своју. Важно је да се увече може спустити трезна глава на јастук и мирно заспати. Према својој свести и савести. Уосталом... па шта ако грех оде на следеће генерације... важно је да је у овом тренутку у се, на се и пода се.... постићу пар постова и ићи ћу пар пута у цркву... коме ће да Бог опрости ако неће мени грешноме... за све остало... боле мене.

А доживећемо да ће се склапати невероватни савези. И да ће се прекрајати границе без испаљеног метка.
И да ће се фиктивно ратовати. И да ће се опет спојити два завађена ока у глави. И да ће два брата ратовати против трећег.

И док се све то ради амери ће и даље да извлаче нафту из Сирије којом владају исламисти у ''демократском оделу''.
И док се све то ради ко год се граничи са Русијом имаће притиске од амера и покушаје нестабилности.
И док се све то ради Кина ће економски поробити све оно што није под америчком капом а полако их избацују из понеке територије.
И док се све то ради Израел ће тући арапе и нико то неће да сматра за злочин.
И док се све то ради ове наше банане државе нису пројектоване да буду било шта осим конобари и чистачи око стола богатих... евентуално скупљачи мрвица са пода... одлагалиште канцерогених отпада, сметлишта и корисни идиоти... рудари у рудницима и путари за одржавање путева којим пролазе богати и њихове војске... безшумна подручја осим около тих путева како би богатима било лепше кад се возе друмовима...
Do nas je i samo do nas .

Јес' јес', само је до нас. Онолико колико је било само до мене што нисам смотао Наташу из разреда у средњој. Није било ништа до ње, само до мене.

Ne, nije do nas vec samo ono sto nam kroje ovi zapadnjaci!😂
Gluposti!
Gov. a ima na sve strane! Ako izlazis iz kuce skoro da ne nailazis na nekoga koji je na strani vlasti, da bi na lokalnim izborima bagra sastavila vise od 60%.
Pa ti sad vidi da li je do nas ili svakakvih sranja i price kako nam neko drugi drzi na vlast ove!

Ne, nije do nas vec samo ono sto nam kroje ovi zapadnjaci!😂
Gluposti!
Gov. a ima na sve strane! Ako izlazis iz kuce skoro da ne nailazis na nekoga koji je na strani vlasti, da bi na lokalnim izborima bagra sastavila vise od 60%.
Pa ti sad vidi da li je do nas ili svakakvih sranja i price kako nam neko drugi drzi na vlast ove!
jeste tako je EU javila da je Tomo Grobar pobedio Tadica u 17h a biralista se zatvaraju u 20h

nece ovaj pasti sa vlasti dok zapadnjaci to ne kazu jer im sve resava

opet bi on odrzao izbore jer ce ih namestiti ponovo ali nemoze sad ponovo kad sledece godine mora da resi neke stvari
ipak ce biti sledece vec 11 godina kako je ili premijer ili predsednik drzave i sad vec i zapadnjaci shvataju da narodu dozlogrdilo

Da bi ga smakli zbog xy razloga moraju za njega prvo pronaći alternativu...ja je u ovoj opozicionoj kakofoniji ne vidim..poslije Miloševića je isplivao ipak jaki DOS sa već profilisanim DS-om na čelu...nakon njih umiveni Radikali preko noći pretvoreni u SNS ....i prvi i drugi sa jakom finansijskom podrškom zapada i neskrivenom logistikom

@Lule28 Dobro je sto zapad shvati, dok ovde ima slepih i gluvih na gomilu!
A ta teorija o Tomi nema veze sa istinom i sa stvarnoscu!
Narod je bio glup kad im je dao glas misleci da ce grobar i zvalavi napraviti drzavu!
To nema ni u ludilu osim kod nas, posle svih tih sranja koje su cinili ‘90- tih!

Nazad
Vrh