Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci svi u okolini su zavidni , sve ste prestigli , neka samo pate od zavisti .
И ми читамо и не можемо да верујемо да још увек ниси успео да поореш.Orem,čitam net i neverujem sta vidim.
Radim vise razlicitih poslova a imam samo tri zaposlena radnika u firmi pa nestignrm sve da poradim,nadam se da cu sledececgodine imati visecsrece u ratarenju pa cu uspeti da zaposlim i cetvrtog radnika u firmuИ ми читамо и не можемо да верујемо да још увек ниси успео да поореш.
Popravice setvospremac u martu,nece se ni videti da je krivo oranjeGorane mislim da si vjeroispovjest jednog promasio , мада је тотално небитно , јер ми смо универзалци. Bolje i to neg da si brazdu iskrivio.
Није ме уопште интересовала твоја пословна ситуација, али ако си пожелео да се похвалиш, нећу те спречавати.Jel te jos nesto interesuje
Ukratko ako nisi shvatio nista iz ovih postova ovde sto sam postavio onda ne vredi da ti ih ni objasnjavamLule tvoj post nama ima bas malo smisla. Smisla ima samo da ga napises Estoncima i Amerikancima . Estoncima i drugim iz eu da pojasnis da bolje da zive u Sibiru nego u Estoniji i da su u zabludi i nista nisu postigli izlaskom iz Sssr . Drugi da objasnis Amerikancima da su im Izraelci neprijatelji a Sadam prijatelj. Nema apsolutno nikakve druge logike ni smisla tih linkova ovde
Odgovor je vrlo prost , kad je "duboka milosevicova drzava " ubila premijera i na vlast dosli ponovo oni za kojima se vuku repovi rata iz 90-tih ,pa onda "kupovanje" aviona i tenkova pa "Srpski svet"(memorandum SANU) itd. od onog sto je pricao 90-tih u Glini o liniji VKK, i sta ocekujes da ce "susjed" da kupuje cvijece, kupuju se avioni,haubice , tenkovi ,himarsi , linije za izradu granata i municije.nemoj sad prebacivati pricu na nas,mi nismo u nato ako nisi znao
mi da dobijemo i biciklo jbg tako je kako je
pitam sta ce vama i zasto se naoruzavate i trosite milijarde na vojsku
a ova prva recenica spada u jedne od epskih glupih recenica verovatno na forumu gde neko poredi voznju auta sa slanjem vojne opreme drugoj drzavi jer da upravo tu pomoc ne salje(kao i citava evropa pa i srbija) rusija bi zavrsila sa ukrajinom posle 3 nedelje,ono sto rusima treba a to nije citava ukrajina
i dok si ti i dalje opcinjen rusima kako su oni najgori u svetu i najveci krivci(verovatno po tebi ne treba ni da postoje) ne shvatas da ako ameri budu hteli da se hrvatska podeli bice tako,a ti ces i dalje misliti o rusima