Chat 17

pazi ovu likusu naprimer bivsa predsednica vlade Estonije do nedavno koja je to propaganda

a evo i najveceg propagandiste i glavnog ko stoji ustvari iza amera itd

al ljudi zive u matriksu

I rusi i ukrajinci ratuju sa krsevima ciste se rezerve i sklasista a usput trose i mrtvacke sanduke kojima je isto istekao rok, u sustini najbolji vojnik je mrtav vojnik najgori slucaj ako ostane invalid pa to je tek trosak za drzavu.

Lule tvoj post nama ima bas malo smisla. Smisla ima samo da ga napises Estoncima i Amerikancima . Estoncima i drugim iz eu da pojasnis da bolje da zive u Sibiru nego u Estoniji i da su u zabludi i nista nisu postigli izlaskom iz Sssr . Drugi da objasnis Amerikancima da su im Izraelci neprijatelji a Sadam prijatelj. Nema apsolutno nikakve druge logike ni smisla tih linkova ovde

Znaci svi u okolini su zavidni , sve ste prestigli , neka samo pate od zavisti 8-).

Знаш шта то значи? Значи да ти ниси скапирао ток дискусије на форуму.

'Еси ми добар? Нешто ниси луцидан као пре.

Барбула напише не може да верује да неко гледа путање авиона и да се разуме у то, а ја као одговор на то што је написао, наведем само један конкретан пример са војног форума, коме сам био сведок.

А онда ти лупиш шта већ лупиш.

Dobro jutro Paori.
Orem,čitam net i neverujem sta vidim.
Zivimo u Alan Fordu!? :)
Katolik iz Srbije vodi raspravu sa Pravoslavcem iz hrvatske na temu rata. U temu se ubacuju Bosanci i nase komsije sa Rumunske granice?!
Vrhunac je sto ih jebe neko sa nikom kojim se pretstavlja tajno , implicirajuci da je Ruski spijun.
Sjajno sam se nasmejao i setio Grunfovog citata: Imali smo i vece probleme pa ih nismo resili :)

Odoh da orem,ostalo.mi jos dva jutra ;)

8522d03cc234177b49d00ef2dd57eb55.jpg

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Gorane mislim da si vjeroispovjest jednog promasio , мада је тотално небитно , јер ми смо универзалци. Bolje i to neg da si brazdu iskrivio.

И ми читамо и не можемо да верујемо да још увек ниси успео да поореш.
Radim vise razlicitih poslova a imam samo tri zaposlena radnika u firmi pa nestignrm sve da poradim,nadam se da cu sledececgodine imati visecsrece u ratarenju pa cu uspeti da zaposlim i cetvrtog radnika u firmu :)
Jel te jos nesto interesuje? ;)

Lule tvoj post nama ima bas malo smisla. Smisla ima samo da ga napises Estoncima i Amerikancima . Estoncima i drugim iz eu da pojasnis da bolje da zive u Sibiru nego u Estoniji i da su u zabludi i nista nisu postigli izlaskom iz Sssr . Drugi da objasnis Amerikancima da su im Izraelci neprijatelji a Sadam prijatelj. Nema apsolutno nikakve druge logike ni smisla tih linkova ovde
Ukratko ako nisi shvatio nista iz ovih postova ovde sto sam postavio onda ne vredi da ti ih ni objasnjavam

Pukla mi sajla od kvacila,pu bem ti zivot.
Moram se sutra vratiti da zavrsim.

Od vesti izdvajamo- u napadu HIMARS-om( inače od poslatih 16 Rusi uništili 200) ubijena tri Ruska generala. Ako ima pravopisnih greški, nek kolektor ispravi.

nemoj sad prebacivati pricu na nas,mi nismo u nato ako nisi znao

mi da dobijemo i biciklo jbg tako je kako je

pitam sta ce vama i zasto se naoruzavate i trosite milijarde na vojsku

a ova prva recenica spada u jedne od epskih glupih recenica verovatno na forumu gde neko poredi voznju auta sa slanjem vojne opreme drugoj drzavi jer da upravo tu pomoc ne salje(kao i citava evropa pa i srbija) rusija bi zavrsila sa ukrajinom posle 3 nedelje,ono sto rusima treba a to nije citava ukrajina

i dok si ti i dalje opcinjen rusima kako su oni najgori u svetu i najveci krivci(verovatno po tebi ne treba ni da postoje) ne shvatas da ako ameri budu hteli da se hrvatska podeli bice tako,a ti ces i dalje misliti o rusima
Odgovor je vrlo prost , kad je "duboka milosevicova drzava " ubila premijera i na vlast dosli ponovo oni za kojima se vuku repovi rata iz 90-tih ,pa onda "kupovanje" aviona i tenkova pa "Srpski svet"(memorandum SANU) itd. od onog sto je pricao 90-tih u Glini o liniji VKK, i sta ocekujes da ce "susjed" da kupuje cvijece, kupuju se avioni,haubice , tenkovi ,himarsi , linije za izradu granata i municije.

Nazad
Vrh