Chat 17

ma vi i vasi rusofili

veca govna od njih su izraelci i ameri(koji i jesu izraelci)
bole me patka i za jedne i za druge al znam da ce uskoro i ovde da se zakuva jer odavno nismo ratovali a to za njih nije dobro
niko 85' nije mislio da cemo se ubijati ko kerovi 90te da bi neki osnovali drzave,koja fakticki nista ni neznaci al glupi ljudi jbg

evo lik kako je objasnio uratko u videu sledece i neke ratove koji se vec vode

Nemogu da verujem da su toliko zaludni da gledaju radare i putanje aviona i svaku mogucu vest o tome i plus se i u to razumeju
Ниси ти вид'о све! Била је раније, а и сад је ту екипа на војном форуму која се интересује за авионе. Они прате сајт "Флајт радар" на коме је у реалном времену слика свега што лети широм света, а да има укључен транспондер. Када је ономад било најављено да нам Кинези довлаче оне ПВО системе, они су то уредно пратили: "ено лети први, сад је изнад Казахстана, ушли у турски ваздушни простор, слећу на Сурчин..."

Nešto mi pade napamet , šta bi sa proslavama Nove godine, MSM ove godine, trgovi, kafane itd.... Niko ništa da zucne, ja baš hteo malo da proslavim, bliži mi šeseta... Ma ja onako pitam, možda ženu da proveselim

To bre jeftino, danas na pijaci Banovo brdo, kilo lešnika u ljusci 600 dinara, Ej bre, pa ja jesenas gađao mačke iz praćke sa tim

ma vi i vasi rusofili

veca govna od njih su izraelci i ameri(koji i jesu izraelci)
bole me patka i za jedne i za druge al znam da ce uskoro i ovde da se zakuva jer odavno nismo ratovali a to za njih nije dobro
niko 85' nije mislio da cemo se ubijati ko kerovi 90te da bi neki osnovali drzave,koja fakticki nista ni neznaci al glupi ljudi jbg

evo lik kako je objasnio uratko u videu sledece i neke ratove koji se vec vode
Nisu te valjda zbog pisanja po forumu posjetili oni sa znackama pa ti se kompas okrenuo za 180 stepeni ;)

Ниси ти вид'о све! Била је раније, а и сад је ту екипа на војном форуму која се интересује за авионе. Они прате сајт "Флајт радар" на коме је у реалном времену слика свега што лети широм света, а да има укључен транспондер. Када је ономад било најављено да нам Кинези довлаче оне ПВО системе, они су то уредно пратили: "ено лети први, сад је изнад Казахстана, ушли у турски ваздушни простор, слећу на Сурчин..."
Znaci svi u okolini su zavidni , sve ste prestigli , neka samo pate od zavisti 8-).

Nisu te valjda zbog pisanja po forumu posjetili oni sa znackama pa ti se kompas okrenuo za 180 stepeni ;)
o cemu ti pises brate mili

ti kad zaspes sanjas ruse izgleda dok te ameri kradu

sad ukrajini dajete ili ste dali vec tenkove koje imate a od nato-a ste uzeli nove za ko zna koliko miliona evra

pa sa kime cete da ratujete kad ste u Nato? bosancima i nama?

o cemu ti pises brate mili

ti kad zaspes sanjas ruse izgleda dok te ameri kradu

sad ukrajini dajete ili ste dali vec tenkove koje imate a od nato-a ste uzeli nove za ko zna koliko miliona evra

pa sa kime cete da ratujete kad ste u Nato? bosancima i nama?
Vidis kako, kad popricaju sa tobom u 4 oka odmah ti svane.

Koje tenkove , mislis vojni otpad sto su dali zelenskom?
A koliko pratim ne kupuju od nata vec od rheinmetall , navodno 30mil komad , ja ne odlucujem ali mislim da je preskupo dati toliko za 60 tona zeljeza leopard 2A8 https://thedefensepost.com/2024/10/28/croatia-buy-leopard-tanks/

Vidis kako, kad popricaju sa tobom u 4 oka odmah ti svane.

Koje tenkove , mislis vojni otpad sto su dali zelenskom?
A koliko pratim ne kupuju od nata vec od rheinmetall , navodno 30mil komad , ja ne odlucujem ali mislim da je preskupo dati toliko za 60 tona zeljeza leopard 2A8 https://thedefensepost.com/2024/10/28/croatia-buy-leopard-tanks/
znaci dajete ukrajincima otpad da ratuju sa rusima namerno da bi lakse ginuli ili....?

a nisi odgovorio sta ce vam tenkovi? sa kime cete ratovati posto ste u nato? ocete do kine u tenkovima?

Jel tebi tata odmah dao novi auto ili stari da se ucis? Pa i zapad im daje krseve , njemci prastare leoparde s njima samo vrapce mogu da gadjaju, ameri stare f16, haubice,abramse a mi da im damo novo?
Cekaj pa jel ste vi ono dobili putinovu donaciju migova starijih od vecine clanova na forumu , pa sta vam nije dao 57-ice.

A i poslije onog u osnovnoj skoli , zbog predizborne kampanje vise se ne spominje ukraina i rusofili jer im vise steti za kucnog ljubimca nego koristi.

Jel tebi tata odmah dao novi auto ili stari da se ucis? Pa i zapad im daje krseve , njemci prastare leoparde s njima samo vrapce mogu da gadjaju, ameri stare f16, haubice,abramse a mi da im damo novo?
Cekaj pa jel ste vi ono dobili putinovu donaciju migova starijih od vecine clanova na forumu , pa sta vam nije dao 57-ice.
nemoj sad prebacivati pricu na nas,mi nismo u nato ako nisi znao

mi da dobijemo i biciklo jbg tako je kako je

pitam sta ce vama i zasto se naoruzavate i trosite milijarde na vojsku

a ova prva recenica spada u jedne od epskih glupih recenica verovatno na forumu gde neko poredi voznju auta sa slanjem vojne opreme drugoj drzavi jer da upravo tu pomoc ne salje(kao i citava evropa pa i srbija) rusija bi zavrsila sa ukrajinom posle 3 nedelje,ono sto rusima treba a to nije citava ukrajina

i dok si ti i dalje opcinjen rusima kako su oni najgori u svetu i najveci krivci(verovatno po tebi ne treba ni da postoje) ne shvatas da ako ameri budu hteli da se hrvatska podeli bice tako,a ti ces i dalje misliti o rusima

луле погрешно гледаш шта ако је човек украјинац ваљда има право да брани своје корене мислим да у вуковару су два села украјинска јер тамо су бивши русини постали украјинци за разлику од војводине

pa postavljao sam vec kako se ukrajinci "ZELE" boriti protiv rusa al evo jos jedan

ameri tj nato preko ukrajine ratuju sa rusima a rusi krivci za rat i sve sto napisu odmah si rusofil sto je idiotluk
jbt ja katolik pa ispada da sam rusofil cim nesto napises da nesto nije kako treba dobijes oznaku na ledjima tj metu,aha evo ga
to ti masinerija ove druge strane i propaganda

Nazad
Vrh