Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ниси ти вид'о све! Била је раније, а и сад је ту екипа на војном форуму која се интересује за авионе. Они прате сајт "Флајт радар" на коме је у реалном времену слика свега што лети широм света, а да има укључен транспондер. Када је ономад било најављено да нам Кинези довлаче оне ПВО системе, они су то уредно пратили: "ено лети први, сад је изнад Казахстана, ушли у турски ваздушни простор, слећу на Сурчин..."Nemogu da verujem da su toliko zaludni da gledaju radare i putanje aviona i svaku mogucu vest o tome i plus se i u to razumeju
Nisu te valjda zbog pisanja po forumu posjetili oni sa znackama pa ti se kompas okrenuo za 180 stepenima vi i vasi rusofili
veca govna od njih su izraelci i ameri(koji i jesu izraelci)
bole me patka i za jedne i za druge al znam da ce uskoro i ovde da se zakuva jer odavno nismo ratovali a to za njih nije dobro
niko 85' nije mislio da cemo se ubijati ko kerovi 90te da bi neki osnovali drzave,koja fakticki nista ni neznaci al glupi ljudi jbg
evo lik kako je objasnio uratko u videu sledece i neke ratove koji se vec vode
x.com
x.com
Znaci svi u okolini su zavidni , sve ste prestigli , neka samo pate od zavisti .Ниси ти вид'о све! Била је раније, а и сад је ту екипа на војном форуму која се интересује за авионе. Они прате сајт "Флајт радар" на коме је у реалном времену слика свега што лети широм света, а да има укључен транспондер. Када је ономад било најављено да нам Кинези довлаче оне ПВО системе, они су то уредно пратили: "ено лети први, сад је изнад Казахстана, ушли у турски ваздушни простор, слећу на Сурчин..."
o cemu ti pises brate miliNisu te valjda zbog pisanja po forumu posjetili oni sa znackama pa ti se kompas okrenuo za 180 stepeni
Vidis kako, kad popricaju sa tobom u 4 oka odmah ti svane.o cemu ti pises brate mili
ti kad zaspes sanjas ruse izgleda dok te ameri kradu
sad ukrajini dajete ili ste dali vec tenkove koje imate a od nato-a ste uzeli nove za ko zna koliko miliona evra
pa sa kime cete da ratujete kad ste u Nato? bosancima i nama?
znaci dajete ukrajincima otpad da ratuju sa rusima namerno da bi lakse ginuli ili....?Vidis kako, kad popricaju sa tobom u 4 oka odmah ti svane.
Koje tenkove , mislis vojni otpad sto su dali zelenskom?
A koliko pratim ne kupuju od nata vec od rheinmetall , navodno 30mil komad , ja ne odlucujem ali mislim da je preskupo dati toliko za 60 tona zeljeza leopard 2A8 https://thedefensepost.com/2024/10/28/croatia-buy-leopard-tanks/
nemoj sad prebacivati pricu na nas,mi nismo u nato ako nisi znaoJel tebi tata odmah dao novi auto ili stari da se ucis? Pa i zapad im daje krseve , njemci prastare leoparde s njima samo vrapce mogu da gadjaju, ameri stare f16, haubice,abramse a mi da im damo novo?
Cekaj pa jel ste vi ono dobili putinovu donaciju migova starijih od vecine clanova na forumu , pa sta vam nije dao 57-ice.