pa najvaznije su tablete joda, sve ostalo vise manje.
niko hvala bogu nece gadjati srbiju, rusija kao zemlja i rusi kao narod ce prestati da postoje.
i oni sto prezive ce biti lovljeni (zasluzeno) po radioaktivnoj pustosi sto se nekad zvala rusija kao divlje zveri jer su pokusali da uniste svet.
evropa?
pa zavisi, nuklearni stit za evropu je podignut i u funkciji je (u poljskoj i rumuniji), sad zavisi koliko uopste ruskih ICMB funkcionise, licno mislim da ako rusija lansira neku, prvo ce biti eksplozija po rusiji jer ce ce kvariti i padati, ako ne verujete pogledajte Belgorod i koliko puta ga je bombardovala rusija (belgorod je za sada u rusiji).
mislim da najvise sanse imaju krstarece rakete kratkog dometa, znaci poneku ce fasovati mozda poljska i to je to!
nema vise rusije ni rusa, posle par generacija deca u skoli ce uciti da je nekad postojao narod koji se zvao rusi ali je bio nevidjeno glup i izabrao psihopatu da ga vodi... i sada ih vise nema kao i mohikanaca.
a mi opet par godina necemo moci jesti salatu i rotkvice iz baste
za one koji se razumeju, evo mape sa distribucijom stanovnistva u rusiji (upravo ono sto je spominjao ruski psiho kepec neki dan je cista projekcija), pa ko shvati koliko je nuklearki potrebno da se ubije vecina rusa