MOMOSARIC
Član
Slovenci jesu uradili vise prljavih poteza prema dojuce njihovoj jna ,nego jna prema njima , al uzroci osamostaljenja nisu naprecac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ooo, znaci ipak su milosevic i srbija imali totalnu kontrolu nad JNA i nije kako pojedini ovde tvrde???????словенци договорили са јовићом који је милошевићев човек да се јна повуче значи да Србија није имала интерес у словенији
ja kazem:словенци договорили са јовићом који је милошевићев човек да се јна повуче значи да Србија није имала интерес у словенији
pa ti kazes kako nemam pojma i dogovarali su jos neki (u interesu srbije) na brionima!Ooo, znaci ipak su milosevic i srbija imali totalnu kontrolu nad JNA i nije kako pojedini ovde tvrde???????
немаш појма да се то догодило на брионима и да је било још учесника можда си заборавио можда и ниси знао ко зна
Kako ti se da raspravljati sa srbofobom koji veliča ubice 70 nedužnih golobradih vojnika koji su služili redovni JNA rok.опет незнање кажеш да си имао тад већ неке године а немаш појма да се то догодило на брионима и да је било још учесника можда си заборавио можда и ниси знао ко зна
Za srpski narod van granica Srbije je brinula SANU(a tamo nisu bili svi komunisti) sa svojim odlukama "humanog preseljenja "Srbija je i prošla kako je prošla kada su glavnu reč vodili komunjare milošević i jović koje srpski narod van granica administrativne srbije nije ni interesovao. Setite se samo sankcija koje je srbija(milosevic i ekipa) uvela republici srpskoj. Bože ti sačuvaj takvih lidera..
Da je dacic bio tada u ekipi isto bi radio..
Неће ако упаљач потрефи рупу а не закачи жицу. Сад ми је жао што сам се отарасио свог оружја па не могу да експериментишем. Ал' може неко ко је ловац и риболовац. Парче мреже оивичене сачмом нагурати у патрон па гађати, рецимо, голуба гриваша (ко има променљиве чокове уклонити чок). Ако га улови живог значи може и дрон. Умрси му елисе и готов је. Верујем да би пумпарице у УлтиМаг калибру, са крупном сачмом, биле ефикасне против дронова (мислим на комерцијалне а наоружане, које најчешће и виђамо на снимцима, јер су јефтинији).nije jasan ovakav tip zastite protiv dronova ? Bilo da pusti bombu odozgo , bilo da radi kao kamikaza , kad udari u tu zicu ,eksplodirace .