trtmrt
Banned
si zakasnio! eno Nemci hapseУвући Јевреје у целу причу па да видиш онда игранке.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
si zakasnio! eno Nemci hapseУвући Јевреје у целу причу па да видиш онда игранке.
Covek radi za neku zapadnu NVO 100% zato i protura kojesta .видиш које то написао у томе је разлика између мене и тебе ја сам ставио текст који је написао слободан српски новинар а ТИ
Ja ne znam zasto Vucic nije delio po 3000 za glas u skupstini UN?!?!?Nek nam daju po 3 hiljade i neka glasaju kako hoće
Ја чуо неку цифру око 1,5 хиљаде на пар локација који су на неки начин допали у заробљеништво - на једној од локација отели неком чувару пушку, има негде и име човека, покидали га и кренули у пробој. Ови наши их тада покосили, то се пренело преко "моторола", па су заробљенике пострељали и на другим локацијама. Ово ресто, колико била тачна цифра, је погинуло у покушају пробоја ка својима и далеко нису то били локалци.У врх главе ако је убијено 1000 њих, довлачени су лешеви са свих страна. Бројке лажиране и све се то зна и ћути да се не би неком случајно замерили и измакли им председниче фотеље.
А шта ћемо, са нашим људима које си, исти ти немци побили и бацили под лед са својим кооперантима Мађарима? Мог деда стрица са мајчине стране су одвели и дан данас му се не зна стрва, а у тој групи из Старог Врбаса их је било 15 так комшија и другара? Ко ће то да нам надокнади, ћопави је мртве Србе мењао за земљу и швабску имовину. Нико њих није протерао они су побегли пред нашом војском да су били невини неби бежали.Драле, расправљали смо пре пар година на тему реституције и докачили смо се тога да ће неко доћи да тражи буквално земљу под ногама у војводини. Само треба неки папир...
Да нису случајно били они који су на баш крвав начин показали своју оданост "фатерланду"?И нико никада није поставио питање ко су ти прогнани и побијени немци после 1945 године?
Колико буде биће, што бојиш се затвора? Или бринеш да мене не ухапсе? Или оћеш да ме заплашиш? Одма да ти кажем заболе ме бели бубрези, Сребреница је лажни исценирани злочин и геноцид, а Ратко Младић је Српски херој.koliko ce se dobijati zatvora za ovakvu izjavu?
2 godine? 5 godina?
У мајку му, па зар мора да буде нешто званично - зар не може да буде идејни, како каже луди Ћирко, аутошовиниста? Ради он то за џабе.Covek radi za neku zapadnu NVO 100% zato i protura kojesta .
Nemas pojma o cemu pricas.Нико њих није протерао они су побегли пред нашом војском да су били невини неби бежали.
Stvarno nemamo srece . Delovalo je da oblak ide na nas ali corak . Njive na pola puta do Kovacice su sigurno dobile odlicnu porciju .У мајку му, па зар мора да буде нешто званично - зар не може да буде идејни, како каже луди Ћирко, аутошовиниста? Ради он то за џабе.
Је л', а је л'сте то ви из Кешиног шора искључили ону грмљавину која је ишла малопре? Ако видите да носи кишу, пустите да грми.
Protiv rezolucije je glasalo 19 država - Srbija, Mađarska, Kina, Rusija, Belorusija, Kuba, Severna Koreja, Sirija, DR Kongo, Nikaragva, Dominika, Eritreja, Esvatini, Grenada, Mali, Nauru, Sao Tome i Principe, Antigva i Barbuda, Komori.
Uoči puta za Njujork, predsednik Aleksandar Vučić rekao je da će Srbija, posle glasanja o rezoluciji o Srebrenici, sve zemlje deliti na "prijateljske" - one koje ne budu glasale za rezoluciju i na "partnerske" - sve koje podrže taj akt.
Просветли ме, још ће испасти да су Срби сами себе бацали под лед, стрељали на Бањици, Јасеновцу, Крагујевцу побили своје ђаке јер су били лоши ученици па да се такви не запате као лош пелцер. А јадни немчићи и швабић испали криви и колатерална штета.Nemas pojma o cemu pricas.
Nisu, isto tako nisu nemci proterali sami sebe iz vojvodine ili sami sebe zatvorili u logore.Просветли ме, још ће испасти да су Срби сами себе бацали под лед, стрељали на Бањици, Јасеновцу, Крагујевцу...