Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je nama naša borba dala.Nisam pravnik, ali slusajuci o rezoluciji, pozivaju se drzave da zabrane poricanje genocida u Srebrenici i velicanje ratnih zlocinaca, i sad posto smo mi clan UN morace drzava Srbija da kaznjava sve koji poricu genocid u Srebrenici i velicaju ratne zlocince tipa Ratka Mladica, Slobodana Milosevica.... i ostalih.
Pa Vucic mora prvi u zatvor zbog toga!
Ili da napustimo UN?
a sad kazu na TV da rezolucija poziva drzave clanice da u skoli predaje o genocidu u Srebrenici!
bye, bye UN!
Pokrenuces i mozda se nakupi 19 glasova od 200 . Od toga nema nista . Treba malo drugacije . Pod jedan povecanje minimalca za 50% pa neka se cesu i manje para iznose .Сада ми треба да покренемо резолуцију против немачке, Хрватске, НАТО-а. А не довека да будемо магарци, и држимо се оне "ко ти лупи шамар окрени му и други образ или ко тебе каменом, ти њега хлебом"!
У врх главе ако је убијено 1000 њих, довлачени су лешеви са свих страна. Бројке лажиране и све се то зна и ћути да се не би неком случајно замерили и измакли им председниче фотеље.Људи, зна ли неко шта се у тој Сребреници уопште догађало у лето 95-те, па и раније од тога? Ја знам да се сигурно није догодило да пострељали осам 'иљада људи, али то добро знају и на местима одакле пумпају ту глупост, али их не спречава да то чине.
koliko ce se dobijati zatvora za ovakvu izjavu?У врх главе ако је убијено 1000 њих, довлачени су лешеви са свих страна. Бројке лажиране и све се то зна и ћути да се не би неком случајно замерили и измакли им председниче фотеље.