Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ide sin, ja sam bio kad su bili prvi put, toplo preporucujem svima!Jel ide neko u petak ili subotu na koncert Rammstein?
Toliko je komplikovano da liči na teoriju zavjere a u stvari, toliko je jednostavno da do tančina razgolićuje sva dešavanja tog 11 jula.Људи, зна ли неко шта се у тој Сребреници уопште догађало у лето 95-те, па и раније од тога? Ја знам да се сигурно није догодило да пострељали осам 'иљада људи, али то добро знају и на местима одакле пумпају ту глупост, али их не спречава да то чине.
Ja idem,sto pitas?Jel ide neko u petak ili subotu na koncert Rajmatajna ? Jos jedan od paradoksa .
Sta kazes,nerazumem?Jel treba da prestanemo deci citati svapske bajke i price i da izbacime i sve klasike pocev od svapske odvratne Strausove ili Bahove muzike?Да смо паметни ко што нисмо да их усраном мотком најуримо из Србије, али јбг какви смо многи би ишли и Томпсона да гледају, слушају и да му се диве.
lupas kao otvoreni prozor, o stvarima o kojima nemas pojma!И ако су били ти фамозни логори били су швабски пуњени Српским живљем. Или то намерно заборављаш и изврдаваш да то признаш? Па пола Срба из Војводине је мобилисано од стране мађарске и немачке и послато на енглески фронт. Ако је и постојао неки немачки логор па они су први почели, шта су очекивали да им народ који није хтео да ратује већ мирно да живи и који су они сатрли до биолошког минмума остане имуна на освету и да их угосте за недељни ручак и наставе да опет живе као да се ништа није десило?
Znas i sam zasto . Isao bih i ja ali bas dan posle ovog danasnjeg desavanja nije ok .Ja idem,sto pitas?
А ти то деци пушташ Баха и Штрауса?Sta kazes,nerazumem?Jel treba da prestanemo deci citati svapske bajke i price i da izbacime i sve klasike pocev od svapske odvratne Strausove ili Bahove muzike?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Da,slusamo tako nesto,ponekad.Pomalo sam isao i u muzicku skolu ali samo 4 razreda a tako i deca.O tome nevolim da pisem jer me svi posmatraju kao da sam drugaciji jer volim čak i klasikuА ти то деци пушташ Баха и Штрауса?
Генерално си ок лик,имаш нормалне постове,бар си пре имао,сада као да си пао са марса генерално,ил покушаваш да подбодеш нешто или лупаш као отворен прозор. Јел до година или шта ли је?
audi je deo folksvagenanema audija
- Mađarska,
Kina,
Rusija,
Belorusija,
Kuba,
Severna Koreja,
Sirija,
DR Kongo,
Nikaragva,
Dominika,
Eritreja,
Esvatini,
Grenada,
Mali,
Nauru,
Sao Tome i Principe,
Antigva i Barbuda,
Komori.
А за Србе није било? Не разумем шта хоћете да докажете? Ко је први почео са логорима да нису Срби? Свака акција има и реакцију, како су они са нама поступали много мање им је враћено. По теби требали смо да им исплатимо имовину и захвалимо им се што нас нису све побили или можда још боље да смо им све ове године плаћали ренту?Drale postujem te i cenim tvoje postove ali sad je bez veze.Bilo je logora sa švabama
Битно је да ти имаш али, никако да видимо колико ти имаш појма.lupas kao otvoreni prozor, o stvarima o kojima nemas pojma!
Ма јок увешће о деци тај рамштајн или како већ да се музички едукују. То је баш ону у егалу са Бахом, Штраусом, браћом Грим. Мада да се питам можда би и то забранио имамо ми, нашу Десанку Максимовић, Душка Радовића, чика Јову Змаја, и многобројне дечије песнике које смо скрајнули јер пази они су Срби ипак немачко ди бесте.Sta kazes,nerazumem?Jel treba da prestanemo deci citati svapske bajke i price i da izbacime i sve klasike pocev od svapske odvratne Strausove ili Bahove muzike?
Sta ti je veceras?Kako vece odmice sve si nervozniji?Mlako ti je pivo ili sta?Ма јок увешће о деци тај рамштајн или како већ да се музички едукују. То је баш ону у егалу са Бахом, Штраусом, браћом Грим. Мада да се питам можда би и то забранио имамо ми, нашу Десанку Максимовић, Душка Радовића, чика Јову Змаја, и многобројне дечије песнике које смо скрајнули јер пази они су Срби ипак немачко ди бесте.
Губиш време Драле, срећа само их је пар будала бар који се јавно експонирају на форуму,игнориши једноставно. Ко зна какав паћеник сједи иза екрана и пише,видиш да му живот своди на портале и линкове и политику. А о глупостима које пише треба стручно лице да га прегледа а не да се дискутује са њим на форуму. Таквих треба да ти буде жао,живот им је туга.Битно је да ти имаш али, никако да видимо колико ти имаш појма.
Od sad ljetujem samo u Južnoj Americiaudi je deo folksvagena
a od sad srbin patriota kupuje samo proizvedeno u prijateljskim zemljama!
a dusmai koji su glasali za rezoluciju ima da crku bez nasih para!