Chat 17

Momo vec neko vreme ovde pise kao da mu je to poso😆

Не, није тако... он пише јер стварно мисли да је западно говно слађе он од оног нашег СрБског... а најслађе је говно сарајевског суда... ко да се није тукао са тим балијама.... или је добио амнезију или онај скандинавски синдром...

Једина разлика је што је тада тај управник БиХ био изгласан (у смислу законити овлашћен) а овај није... (мада вероватно и нема разлике)

да се разумемо увек сам за државу никада за личност... али ми је дражи усрани додик него да га смењује неко без овлашћења... иста ситуација је и у Србији... еу подржава вучића али подржава и ове као опозиције... ако овај узмакне ови ће да се примакну...
опет кажем ја бих то решио као партизани '45... да се очисте говна... мало ће да смрди али излапи смрад временом...

--------------------------------

Генерално Срби још увек не знају шта ће са собом... ми смо западњаци и не би нам сметало ни вакцинисање ни кока кола ни разноразни педерлуци...
Наша се елита својевремено гузила са Ћосићем који је као отац нације на крају смислио да Косово и Метохију треба пустити... евентуално мало штрбнути неки део у дилу са америма...
Нама следује и нато и еу и то ће се неминовно десити само да се смисли план како ће се Србима замазати очи... у нашим сладострасним сновима се надају да ће територија бити компензована на уштрб БиХ али мрка капа од тога... пре ће се десити да Војводина добије позивни број....

Све је мање паметних људи који мисле државнички... сви интелектуалци су се окренули материјалном и скупљају мрвице са снс стола или од невладиних организација које раде против Срба.

Протести студената неће ништа решити... вероватно да ће се направити привид борбе против корупције да би се завршила академска и школска година...

Грађани (а поготово земљорадници) постају све слободнији и волео бих кад би имало снаге да се направи ново свргавање са власти па нек дође и усрана мариника. Мада не видим да ће неко да ризикује побуну да му мариника буде власт... али ајде... не мрдају из фотеља а оће да владају... они из доса су барем ишли по Србији и учествовали у обарању власти....

------------------------------------------

Последње што смо се надали је да Руси изађу на Дунав и да можда могу да имају више утицаја... али изгледа ништа од тога... Руси су нам само показали да су непојмиви, да се не могу разумети и да очигледно немају жељу да гурају себе у први план.
Ово са украјином и овим ратом који нису желели да добију него су трговали са еу и америма мени није јасно. Али Руси су царство које размишља сто година унапред...
Или су стварно много неспособни да са супериорном техником победе распаднуту украјину. Или техника није супериорна.
Или су европљани и нато војно-стратегијски надмоћни у односу на Русе.

Нама све то ништа не решава... нама смо ми сами проблем... постали смо много лоши у свакодневном понашању у комуникацији једни с другима... не поштујемо законе а гадимо се Божјих заповести... немамо циљ а немамо ни снагу да направимо циљеве...

Требају нам паметни државотворни људи.

Vuxd ,suzdrzi se od uvreda i sovinistickih postova . Te floskule sto iznosis prolaze kod ovaca . Ja ovca nisam. Zivimo ovde sa tim ljudima i nisu **greška , tako oni sami sebe ne zovu . Smece mi pored puta bacaju Srbi ne Hrvati ili muslimani , dodik je isto Srbin i sad mi treba da budemo ovce i da ponistavamo sud . Evo bosserb ti je dao primjer kako je in reagovao kad je tudja guzica u pitanju . I to kao treba da budemo jedinstveni , to je za ovce , kod mene nemoze. Jedinstven narod je fasizam , u demokratiji nema jedinstva ,svako ima svoju glavu i bira ko ce biti vlast. I Vucic sad oce da budete jedinstveni . Ima zakon ,i sud to treba biti jedinstveno , nista vise . Kad je god narod bio jedinstven ginula je sirotinja. Smanji uvrede ako hoces da diskutujemo
P.s , Kako ovaj sajt ispravlja nepristojne rijeci? Istu rijec za narod koristi vuxd , a meni napise **greska?Vjerovatno na cirilici moze

Теби смета што их зовем балије а пола сарајева се дичи тим именом... док друга половина планира да Србе из Републике Српске пошаље у Србију.

Тако су понеки Срби из Републике Српске Крајине размишљали... и Срби са Косова и Метохије...

Кад те протерају твоји пријатељи муџахедини јави се код мене имаш увек смештај...

.
2fc268164f2dca5b914bb38794297bcb.jpg

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Kako vidim sada je tema kako USA administracija definiše šta je muško, a šta je žensko, a kao izvor koji to objašnjava je sajt N1.

Budimo iskreni, trebalo bi proučiti dokumente na engleskom koji se preuzmu sa zvaničnih sajtova američke vlade, sa tim da se obrati pažnja šta je predloženo a šta je usvojeno.

Što se tiče informacija N1 portala (a isti su i svi ostali novinarski portali u regionu) oni su 2022 gdine preneli vest kako Ruske snage u ukrajini imaju hrane, goriva i municije za samo tri dana ratovanje.

Da ponovim, nije sve istina što piše na internetu.

najveca kazna za politicara je da mu zabranis da se bavi politikom.
Kod nas bi trebalo da se ogranici mandat i za poslanike da ne mogu biti dozivotno poslanici, dva mandata i kraj, isto i za premijera i za opstinske odbornike, svima ograniciti mandat. Kod nas kad neko ostane dugo pomisli da je kraljevske krvi i da je nasledio to mesto i da ce drzava prestati da postoji ako on nije na vlasti.

Slušam radio stanice iz Srbije pa primjetim da ima i zabavne i strane muzike ali i pjevača sa prostora bivše države.
Sviju ima osim Balaševića.
Mogu da razumijem da zbog političkih stavova nije bio omiljen u jednom periodu svog života.
Dali je ta netrepeljivost toliko jaka da se pjesme, koje nisu politički obojene, sprječavaju urednike da puste neke balade ili to neko odozgo bilježi kao neposluh i mrlju na njihovoj karijeri.

Slušam radio stanice iz Srbije pa primjetim da ima i zabavne i strane muzike ali i pjevača sa prostora bivše države.
Sviju ima osim Balaševića.
Mogu da razumijem da zbog političkih stavova nije bio omiljen u jednom periodu svog života.
Dali je ta netrepeljivost toliko jaka da se pjesme, koje nisu politički obojene, sprječavaju urednike da puste neke balade ili to neko odozgo bilježi kao neposluh i mrlju na njihovoj karijeri.
Krava i telad su zabranili emitovanje a izgleda je i prezime promenila u majčino devojacko.Kompletni idioti od nastrane porodice.

E Djole se nije dobro ozenio . Mozda je zato imo vise vremena za pjesme.
Nije ni on bio bolji,devedesetih je bio okej.Poticao je masu da masta o nekim promenama i nadom u bolji zivot a posle 2000 je sve usrao.
Kao i njegov drug čorba,pod starost je pevao za sns vlast i odselio se kod beckih konjusara po kojima je ceo zivog srao i ismevao ih.

Poslednja izmena:
Pjesme ljudi! Slušam pjesme. Ne političke stavove ili komšijske odnose.
I u pjesmama ima mućaka ali ko da odoli "djevojci sa čardaš nogama".
Kaže:
Niko mene nezna slušati ko moj drugar ušati.
Ima nešto u tim pjesmama što se zalijepi za čovjeka i prati ga dugo, dugo.

Nazad
Vrh