Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Радашине, прочитао сам ономад што си написао да се декларишеш по месту живљења - Заклопачи, па ми се нешто мота по глави: је л' се за човека оданде каже да је Заклопац? А како би била женска особа из Заклопаче?Zovi me i tikvom, samo me nemoj razbiti![]()
![]()
Их бре, па како ниси прихватио очигледну зајебанцију и написао нешто још бедастије од онога што сам ја?Zaklopčanin
Zaklopčanka
Upravo to...da je hercegovački kamen preko Nemanjića uzidan u prvu srpsku državuŠta će mi se kasti.Da je predsednik poreklom od kolonizatora kao i mnogi poslanici i mnogi po Društvenim firmama,što u rukovodstvu,što zaposleni.
Nema potrebe,proljeće je na pragu.Niko se time neće baviti pa ćemo opet svi biti isti...poljoprivredniciМоже да се отвори тема моје порекло...Било би интересантно.
Znao sam.samo sam zaboravio da napišem da to važi i za CrnogorceUpravo to...da je hercegovački kamen preko Nemanjića uzidan u prvu srpsku državu
Ma nije moguće."Ја сам рођен у мешовитом браку - отац ми је мушко, а мајка женско".
![]()
Zaklopička.Радашине, прочитао сам ономад што си написао да се декларишеш по месту живљења - Заклопачи, па ми се нешто мота по глави: је л' се за човека оданде каже да је Заклопац? А како би била женска особа из Заклопаче?
![]()
A znaš li zašto je to takMoja pokajna baba išla u crkvu i kada se vrati ona priča koje bio i tako..
Kaže: od našeg sveta bio taj i ta ...a ovo sve sami bosanci ...
Bitno je biti čovek ma koje vere bio al da su ljudi iz bosne ili crne gore skloniji kriminalu , ratovanju ili pak u miru da budu rukovodioci ili direktori to je činjenica ...
Ja sam služio vojsku u Banja luci i mogu reći da su tamo ljudi puno drugačiji i bolji nego ovi naši dođoši
U ovom videu sa AV , gdje je poruka , sadasnja , da je bio tad takav i takav , potpirivao izjavama ratoborni. ,itd itd , ali obratite paznju i kakav je aplauz dobio , tako daKo npr. ovi:
Kakav crni Bosanski, Hrvatski i Srpski. Kada bi mi neko rekao da su to različiti jezici ja bi mu reko ili da je on budala ili da mene pravi budalom.
Na stranu to što ni jadan od ovih naroda ne može ni da pomisli da svoj jezik nazove nekim od ova druga dva jezika. Slovenački i Makedonski se mogu smatrati različitim jezikom, druga 3 nikako.
Nego dok se mi ovde raspravljamo oko toga ko je veći Srbini. Da li je neko Bosanac ili nikako nije, Gde će biti buduće granice nove, veće Srbije.
Zaboravismo da pominjemo kriminalnu bandu koja je na vlasti u svim Srpskim zemljama pa i u ovim okolnim. A ja mislim da nam je rešavanja ovog i sličnih pitanja trenutno najveći prioritet.
Ako to ne rešimo neće biti ni Srbije, ni Srba ni Bosanaca, ni Bosanskih Srba. 30 godina nas lože na istu foru kako bi mogli nesmetano da pljačkaju i mi i dalje padamo na to!
(BTW prvi video je Šešelj koji govori isto što i ovaj besni, mladi, visoki čovek na drugom videu)