Chat 17

Zovi me i tikvom, samo me nemoj razbiti
emoji106.png
emoji1745.png
Радашине, прочитао сам ономад што си написао да се декларишеш по месту живљења - Заклопачи, па ми се нешто мота по глави: је л' се за човека оданде каже да је Заклопац? А како би била женска особа из Заклопаче? :oops:

;)

Zaklopčanin
Zaklopčanka
Их бре, па како ниси прихватио очигледну зајебанцију и написао нешто још бедастије од онога што сам ја?

Ви што полазите кући бусом из Устаничке баш не знате за зајебанцију. ;)

E jbg, ukapirah kad sam već odgovorio, pa me mrzelo da editujem
A sinulo mi je tek kad sam shvatio ko me pita
Jbg, radim nešto ozbiljno na lap topetu, komšiji unosim nekih 2x30 parcela (po dva osnova) u eAgrar, a 30 pre toga izbacujem. Ubih se, al dobar mi je drugar, pa eto. I onda, mozak je malo preštelovan na druge frekvencije, otišo na 5GHz, ne vata 2.4GHz

A Zaklopica je skroz legitimno, verovatno i bogougodnije

Moja pokajna baba išla u crkvu i kada se vrati ona priča koje bio i tako..

Kaže: od našeg sveta bio taj i ta ...a ovo sve sami bosanci ...
Bitno je biti čovek ma koje vere bio al da su ljudi iz bosne ili crne gore skloniji kriminalu , ratovanju ili pak u miru da budu rukovodioci ili direktori to je činjenica ...
Ja sam služio vojsku u Banja luci i mogu reći da su tamo ljudi puno drugačiji i bolji nego ovi naši dođoši

Meni se, takođe, jako dopada mentalitet 'bosanaca' nebrojeno puta sam bio svedok njihovog jako kavaljerskog i empatičnog ponašanja.
Mada, meni nije teško biti dobar, jer se trudim poštovati druge. Ali opet sa druge strane, ono što mi smeta u 'centru' srbije(odnosno u krugu 'dvojke') je stalno ograđivanje od tog našeg (po meni boljeg) dela srpske nacije.

Радашине, прочитао сам ономад што си написао да се декларишеш по месту живљења - Заклопачи, па ми се нешто мота по глави: је л' се за човека оданде каже да је Заклопац? А како би била женска особа из Заклопаче? :oops:

;)
Zaklopička. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Moja pokajna baba išla u crkvu i kada se vrati ona priča koje bio i tako..

Kaže: od našeg sveta bio taj i ta ...a ovo sve sami bosanci ...
Bitno je biti čovek ma koje vere bio al da su ljudi iz bosne ili crne gore skloniji kriminalu , ratovanju ili pak u miru da budu rukovodioci ili direktori to je činjenica ...
Ja sam služio vojsku u Banja luci i mogu reći da su tamo ljudi puno drugačiji i bolji nego ovi naši dođoši
A znaš li zašto je to tako_Oni su kroz vekove bili složni jer su bili razuđeniji od nas.U svakoj sredini oni jedno drugom pomažu u svemu pa i u zapošljavanju.A mi smo dugo bili pod Austro-Ugarskom i gde je disciplina bila mnogo jača i iz toga smo mi poslušni za razliku od njih.Da se kojim slučajem kolonizacija vršila sa one strane Dunava-ne bi ih dugo bilo ovde.Sve to je Tile znao.Ja uglavnom delim ljude na dobre i zle ali mi pomalo neke stvari smetaju i napisao sam jer koliko vidim niko osim tebe ne sme da napiše jer rizikuje da bude ispljuvan.U jednu ruku je i to razlog što će nam ovi iz 90-ih vladati još dugo,dugo.

Ko npr. ovi :) :

Kakav crni Bosanski, Hrvatski i Srpski. Kada bi mi neko rekao da su to različiti jezici ja bi mu reko ili da je on budala ili da mene pravi budalom.
Na stranu to što ni jadan od ovih naroda ne može ni da pomisli da svoj jezik nazove nekim od ova druga dva jezika. Slovenački i Makedonski se mogu smatrati različitim jezikom, druga 3 nikako.

Nego dok se mi ovde raspravljamo oko toga ko je veći Srbini. Da li je neko Bosanac ili nikako nije, Gde će biti buduće granice nove, veće Srbije.
Zaboravismo da pominjemo kriminalnu bandu koja je na vlasti u svim Srpskim zemljama pa i u ovim okolnim. A ja mislim da nam je rešavanja ovog i sličnih pitanja trenutno najveći prioritet.
Ako to ne rešimo neće biti ni Srbije, ni Srba ni Bosanaca, ni Bosanskih Srba. 30 godina nas lože na istu foru kako bi mogli nesmetano da pljačkaju i mi i dalje padamo na to! :confused:

(BTW prvi video je Šešelj koji govori isto što i ovaj besni, mladi, visoki čovek na drugom videu)
U ovom videu sa AV , gdje je poruka , sadasnja , da je bio tad takav i takav , potpirivao izjavama ratoborni. ,itd itd , ali obratite paznju i kakav je aplauz dobio , tako da

Покупио листајући вести поподне: изгледа да су Братунчани из ТРБ-а договорили са Емираћанима продају веће количине "Вихора", оних њиховим оклопних аутомобила. Алал им ћуфта! Имају то, имају добар пиштољ, још да направе модерну и поуздану пушку, па да клонфери из Крагујевца не скапирају да их препишава ко год да се дохвати тог посла.

Nazad
Vrh