Chat 17

480164169_1027145946113258_2199124687184975665_n.jpg

Бистроумних има овде да не верује човек поготово стручњака у Геополитици и осталим важним темама...Да се укључим и ја моја предпоставка је да ће Србија у неко време изађи на три Мора као некад😄...Само клинац да дође из вртића да му дам да нацрта мапу🤣

Ne znam da je baš toliko jednostavno.Zašto bošnjaci izmišljaju novi jezik i u Srbiji.Da li uopšte postoji bosanski jezik.Za mene su svi Bosanci koji su rodom iz Bosne ili su došli kolonizacijom bez obzira na veroispovest.
Pre kad sam skidao filmove sa torenta, prevode za iste sa skidao sa sajta prevodi.net(valjda sad se i ne sećam tačno). Tamo si imao opciju da tražiš prevode i na bosanskom jeziku...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Otkud ti znaš odakle su moji došli.Nas zovu Lale pa se ne ljutimo.
Da li vas vređa to Bosanac ili je to došlo sa mlađim generacijama.
Немам никакве везе са Босном (простор уз истоимену ријеку) и смета ми то присиљавање да припадам групи са којом нико мој није имао везе.
За себе увијек кажем да сам Србин из Републике Српске. Ако ћемо географски ићи детаљније онда Крајишник.

Као што се ви дијелите на Лале, Бачване, Сремце, Шумадинце и остале тако и овамо на лијевој обали Дрине имамо Крајишнике Семберце, Херцеговце, Босанце, Лијевчане и друге.

Немам никакве везе са Босном (простор уз истоимену ријеку) и смета ми то присиљавање да припадам групи са којом нико мој није имао везе.
За себе увијек кажем да сам Србин из Републике Српске. Ако ћемо географски ићи детаљније онда Крајишник.

Као што се ви дијелите на Лале, Бачване, Сремце, Шумадинце и остале тако и овамо на лијевој обали Дрине имамо Крајишнике Семберце, Херцеговце, Босанце, Лијевчане и друге.
A ovi iz Hrvatske-nisu li i oni Krajišnici.

sve u duhu vremena kad se ko doselio tako su ga zvali pa se vremenom nije mjenjalo...imaš npr onaj slučaj kad je vehabija iz sandžaka pucao na američku ambasadu u sarajevu....neki su ga zvali srbijancem što on u biti i po vašem kontu i jest

Uglavnom svi ovi koje sam gore nabrojao su opasni po narod . To su ljudi koji uzivaju u vlasti i vide to kao neku igru , dokazivanje ,da ostanu zapamceni, da rade kontraverzne radikalne stvari .... Suprotnost su od normalnih predsjednika i premijera koji samo odradjuju svoje obaveze uprave . Ja njih zovem "smaraci". Svaki dan im je bitno da nesto krupno kokodacu ili urade ako su u mogucnosti . Kad cujete da tako kokodacu o krupnim promjenama , naredbama ,...predsjednici ,premijeri npr Spanije,Njemacke ,Svedske, Italije? ,...Ozbiljno rade svoj posao , nisu populisti.
Zamislite da je Si Dji tako smarac,naporan , i da on preslaguje svaki dan , a mogao bi i te kako ,pa zemlja bi se okrenula naopako.
Ovce vole takve smarace , zanimljivi su
Ko npr. ovi :) :

Kakav crni Bosanski, Hrvatski i Srpski. Kada bi mi neko rekao da su to različiti jezici ja bi mu reko ili da je on budala ili da mene pravi budalom.
Na stranu to što ni jadan od ovih naroda ne može ni da pomisli da svoj jezik nazove nekim od ova druga dva jezika. Slovenački i Makedonski se mogu smatrati različitim jezikom, druga 3 nikako.

Nego dok se mi ovde raspravljamo oko toga ko je veći Srbini. Da li je neko Bosanac ili nikako nije, Gde će biti buduće granice nove, veće Srbije.
Zaboravismo da pominjemo kriminalnu bandu koja je na vlasti u svim Srpskim zemljama pa i u ovim okolnim. A ja mislim da nam je rešavanja ovog i sličnih pitanja trenutno najveći prioritet.
Ako to ne rešimo neće biti ni Srbije, ni Srba ni Bosanaca, ni Bosanskih Srba. 30 godina nas lože na istu foru kako bi mogli nesmetano da pljačkaju i mi i dalje padamo na to! :confused:

(BTW prvi video je Šešelj koji govori isto što i ovaj besni, mladi, visoki čovek na drugom videu)

Kako hoće da opogane ovaj iskren studentski protest tako su početkom 90 tih opoganili srpski otpor ustašluku u Cro
Zoran0230-ništa ja neću da kažem,samo će ti se kazati

Šta će mi se kasti.Da je predsednik poreklom od kolonizatora kao i mnogi poslanici i mnogi po Društvenim firmama,što u rukovodstvu,što zaposleni.

Nazad
Vrh