Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam da je baš toliko jednostavno.Zašto bošnjaci izmišljaju novi jezik i u Srbiji.Da li uopšte postoji bosanski jezik.Za mene su svi Bosanci koji su rodom iz Bosne ili su došli kolonizacijom bez obzira na veroispovest.Једноставно, Срби и Хрвати.
Pre kad sam skidao filmove sa torenta, prevode za iste sa skidao sa sajta prevodi.net(valjda sad se i ne sećam tačno). Tamo si imao opciju da tražiš prevode i na bosanskom jeziku...Ne znam da je baš toliko jednostavno.Zašto bošnjaci izmišljaju novi jezik i u Srbiji.Da li uopšte postoji bosanski jezik.Za mene su svi Bosanci koji su rodom iz Bosne ili su došli kolonizacijom bez obzira na veroispovest.
Немам никакве везе са Босном (простор уз истоимену ријеку) и смета ми то присиљавање да припадам групи са којом нико мој није имао везе.Otkud ti znaš odakle su moji došli.Nas zovu Lale pa se ne ljutimo.
Da li vas vređa to Bosanac ili je to došlo sa mlađim generacijama.
Kod nas u Vojvodini se kaze Bosanac , a stari ljudi su podrazumevsli sve koloniste pod tim nazivom.Moja baba je uvek za mog oca govorila da je Bosanac a zapravo je delomicno sa BanijeI tvoji su došli sa Čarnojevićem pa te niko ne zove Kosovarom
A ovi iz Hrvatske-nisu li i oni Krajišnici.Немам никакве везе са Босном (простор уз истоимену ријеку) и смета ми то присиљавање да припадам групи са којом нико мој није имао везе.
За себе увијек кажем да сам Србин из Републике Српске. Ако ћемо географски ићи детаљније онда Крајишник.
Као што се ви дијелите на Лале, Бачване, Сремце, Шумадинце и остале тако и овамо на лијевој обали Дрине имамо Крајишнике Семберце, Херцеговце, Босанце, Лијевчане и друге.
Ko npr. oviUglavnom svi ovi koje sam gore nabrojao su opasni po narod . To su ljudi koji uzivaju u vlasti i vide to kao neku igru , dokazivanje ,da ostanu zapamceni, da rade kontraverzne radikalne stvari .... Suprotnost su od normalnih predsjednika i premijera koji samo odradjuju svoje obaveze uprave . Ja njih zovem "smaraci". Svaki dan im je bitno da nesto krupno kokodacu ili urade ako su u mogucnosti . Kad cujete da tako kokodacu o krupnim promjenama , naredbama ,...predsjednici ,premijeri npr Spanije,Njemacke ,Svedske, Italije? ,...Ozbiljno rade svoj posao , nisu populisti.
Zamislite da je Si Dji tako smarac,naporan , i da on preslaguje svaki dan , a mogao bi i te kako ,pa zemlja bi se okrenula naopako.
Ovce vole takve smarace , zanimljivi su