Philby
Član
Не нисам. То је резервисано за оне који имају пријављено пребивалиште на територији Србије. Мени је довољан пасош са двоглавим орлом, љепше ми прође пут него кад сам користио онај са логом варте.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
JA ne vidim u cemu je problem da ko god hoce da ima drzavljanstvo Republike Srpske, meni u Vojvodini nije matica Madjarska a opet zato sto su moji preci ziveli ovde imam pravo na madjarsko drzavljanstvo. Madjari ne dele ko je srbin,slovak, hrvat.Srbi odavde imaju drzavljanstvo Republike Srbije jer je to nasa matica. Ona je sve i svja za Srbe iz Bosne, sta mislis za koga oni navijaju kada igra tim iz Srbije i recimo Mexika, i za koga navijaju kada igra BIH i isti taj Mexiko. Uostalom matica i treba da se ponasa zastitnicki prema svom narodu u drugoj drzavi, mada to nije uvijek slucaj.
Onda ovde i porez treba da plate?Znajući te ljude, jedva bi dočekali da ih pozovu.
Ne može neki ljudi to da shvate. U njihovim glavama je Srbin- Pravoslavac i nikako drugačije. Ne može neo da bude npr. Srbin-ateista. A nedaj bože Državljanina Srbije (dakle može da se izjasni kao Srbin) a pripadnik neke druge etničke manjine.JA ne vidim u cemu je problem da ko god hoce da ima drzavljanstvo Republike Srpske, meni u Vojvodini nije matica Madjarska a opet zato sto su moji preci ziveli ovde imam pravo na madjarsko drzavljanstvo. Madjari ne dele ko je srbin,slovak, hrvat.
Kod nas se uvek gleda ko je Srbin taj ima pravo na drzavljanstvo svi ostali nemaju, a kod nas je zivelo i 500000 nemaca a u svakoj normalnoj drzavi svako ko moze da dokaze da su mu babe i dede rodile u drugoj drzavi ima pravo na drzavljanstvo.
Da može ovaj čovek ovde da kupi gume kako treba. A ne onaj tamo se voza helikopterom.Onda ovde i porez treba da plate?
Madjarska je geografski dosta okruglasta , a na njegovom salu ima par repova ?Ja mislim da je sve to samo slucajnost .
![]()
Evo ti odgovor . Nije cika Orban blesav .Madjarska je geografski dosta okruglasta , a na njegovom salu ima par repova ?