Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A da je privatizovano , pa se zna vlasnik , a i ti si vlasnik , kroz dionice , pa firma prodaje kome hoce , a ako bude profita tebi legne dividenda?... evo ja radim u zastava arms, trenutno kao inzenjer u preciznoj kontroli, masina za merenje - opton moj ispisnik, nakanili se konacno da se uzme nesto novo ove godine, mora zbog topa od 30mm, u planu su i 40 i 57mm da se rade... mogao bih da vam pisem romane o svemu, ukratko glavni kajmak od prodaje prozvoda ne ide fabrici nego u sdpr i ostale ruke koje izvoze, da li pravili kvalitetnije, vise brojcano i skuplje proizvode, tj topove, plate su tu negde tako odatle ta letargija u rukovodstvu, kadrovima... obrni okreni mi smo prasinari itd.. da je realno labava situacija sa kvalitom inzenjera, to jeste itekako ,pola njih ne bi sastavilo jednu nedelju kod privatnika, bilo bi ravus... uskoro treba da predjem na mesto upravnika pogona za izradu snajpera, bacaca granata itd a izmedju ostalog i buduceg topa,pa cu probati malo da poteram tehnologiju da radi svoj posao kako treba
.. prvih godinu ipo na poslu sam bio tu, cnc programi , stezni alati itd, u proseku svake nedelje po 2-3 op. pustali, kad dodje prva povisica, ono neka komedija, ja reko ne dam program za zatvarac za snajper na 4-osnoj masini, njih bolelo uvo kazu kapija je tamo ako ti se ne svidja, i posle ja predjem u preciznu kontrolu i cao svima...
Па мислим, ако је истина да су двапут куповане лиценце за "Бофорс"....u planu su i 40 i 57mm da se rade
Најс то хир дет.Što se tiče osvajanja nezavisnog oslanjanja, stiglo se tu dosta daleko, ali nije dobijen kpnačni 'Go'
Па мислим, ако је истина да су двапут куповане лиценце за "Бофорс"....
Ако не натераш 30-ку да ради са двостраним храњењем, немо' ни да се мучиш - овима који се као дознају у њихову употребу, то им је замерка за сваки топ који то нема.
А је л'знаш, ко је извозио М-05 свим оним брадоњама по Блиском Истоку? СДРП (намерно измењен след слова) или онај Тешић?
Најс то хир дет.
Седмотонске кажеш? Само да не испадне да би било јефтиније да се нешто такво купује од Белоруса.![]()
2А72 врхунски? Иди молим те. На рафалној нема прецизност, него "посип", што би рекли ловци.Zato su sada uzeti btr-ovi da vrhunskim ruskim topom 30
Ајде када си већ тамо дај мало, потруди се око ловачких карабина. Мало им те затварачем одрадите да то иде лепо и глатко као на бласеру, цеви ускладите са светском потражњом. Јбт кад су направили први карабин више нису мењали ништа, а много губе са тим. Само мало естетике и завршног финиша и опет би наши ловачки карабини освојили тржиште.... evo ja radim u zastava arms, trenutno kao inzenjer u preciznoj kontroli, masina za merenje - opton moj ispisnik, nakanili se konacno da se uzme nesto novo ove godine, mora zbog topa od 30mm, u planu su i 40 i 57mm da se rade... mogao bih da vam pisem romane o svemu, ukratko glavni kajmak od prodaje proizvoda ne ide fabrici nego u sdpr i ostale ruke koje izvoze, da li pravili kvalitetnije, vise brojcano i skuplje proizvode, tj topove, plate su tu negde tako odatle ta letargija u rukovodstvu, kadrovima... obrni okreni mi smo prasinari itd.. da je realno labava situacija sa kvalitom inzenjera, to jeste itekako ,pola njih ne bi sastavilo jednu nedelju kod privatnika, bilo bi ravus... uskoro treba da predjem na mesto upravnika pogona za izradu snajpera, bacaca granata itd a izmedju ostalog i buduceg topa,pa cu probati malo da poteram tehnologiju da radi svoj posao kako treba
.. prvih godinu ipo na poslu sam bio tu, cnc programi , stezni alati itd, u proseku svake nedelje po 2-3 op. pustali, kad dodje prva povisica, ono neka komedija, ja reko ne dam program za zatvarac za snajper na 4-osnoj masini, njih bolelo uvo kazu kapija je tamo ako ti se ne svidja, i posle ja predjem u preciznu kontrolu i cao svima...
Vidi, ograđujem se odmah da nisam upoznat sa tim topom u nivou kao u mojoj specijalističkoj oblasti, ali ljudu koji se bave baš tim kažu da je to dobar i precizan top koji bi rado videli na različitim platformama.2А72 врхунски? Иди молим те. На рафалној нема прецизност, него "посип", што би рекли ловци.
Украјинци су га спаковали на борбеној станици "Шквал" са све спољним ојачањем цеви, да не ландара, па питање да л' уопште помаже.
Jesi cuo da je neko stekao drugacije nego teskim radom i velikim odricanjima ?Може да се отвори тема моје порекло...Било би интересантно.
Буквално по свему на земљи - утврђене положаје различитом муницијом, возила практично до тенка, па и по ономе што ниско и споро лети.E sad, meni odmah bode oči tvoje pominjanje rafalne paljbe. Šta bi ti to gađao sa njim u rafalu?
Зауко си се ово што Момо каже на то сам мислио.Jesi cuo da je neko stekao drugacije nego teskim radom i velikim odricanjima ?