Chat 17

Видиш не критикујем студенте него оне који се шлихтају уз њих....О томе причам ал јбг.Зато сам написао иза брега шта ће бити...Студенти су све лепо замислили али нисам сигуран дали ствари иду у добром смеру из много разлога којих има сложићете се?
A ko se slihta?

Jel tebi jasno da ameri i zapad zele da skinu ovog skinuli bi ga vec odavno
A sto bi ga skidali kad im sve redovno resava sta oni zele
Ne smeta ni rusima ni kinezima apsolutno nikom

Njih ne intetesuje to sto je on napravio kriminalnu drzavu,ima svoje klanove i ostalo

A ovaj optuzuje da su protesti placeni spolja,pa druga recenica zapadni prijatelji,tramp mu prijatelj,putin mu dao orden i ostale gluposti

Narodu pun k ovoga zivota bogte vise od deceniju na vlasti
Neki klinci ce zavrsiti osnovnu i srednju skolu a ovaj ce i dalje biti glavna figura u drzavi

A kriv prosli rezim,djilas i ostali univerzum

Brate mili pokrali nas da nije normalno

Penzosima uzeo penzije ladno i nikom nista

@Lule28
Dakle u dogledno vreme za par meseci ako padne ova vlast i AV to su cinili Ameri jer ga vise nisu hteli na vlast? A ova unutrasnja desavanja nisu doprineli tome da padaju?
A jesi zatucan!
eto opet tebe sa odmah vredjanjem

pa pasce zbog toga kao sto sam i rekao jer je narodu pun k svega a onda kad ovi spolja vide da vise nema smisla od njega resice da ga skinu(on ce uvek imati njegove glasace kao i do sada)

sam ti uvek govoris da je narod kriv sto je on na vlasti jer je glasao za njega a ja ti govorio da nikad ne bi bio vlast da eu to nije dozvolila i resila kad je nikolic dobio tadica za 50k glasova a ovi mu cestitali 3 sata ranije

a tadic eto probudio se jedno jutro i resio da ide na izbore a nije imao razlog ni potrebe,pa to samo intelekt ravan osnovcu koji jos uvek gviri kroz kljucanicu moze da proguta

imas upravo tvoje pisanje meni u ovoj temi cini mi se

i ko sad tu ima dvosmislene price---ti ili ja???

Moj lajk peetu se naravno ne odnosi na uvredu luletu , nego iznad. Elem pobogu ljudi , nikad u istoriji kao do sad vecina zajednice nije krojila svoju sudbinu . Kakav strani faktor. Pare i mediji mogu mnogo al na kraju do naroda je

Kad se prenese , pa lupi glupost :haha:

vidim da se svi kaleme na ovo što je vučić rekao oko zaštićenih brojeva ali ne mora da znači da je vučić išta slagao,možda on stvarno pored informacije da je pozivni broj sakriven dobije info i ko stoji iza tog poziva...to nama običnim smrtnicima ,naravno,nije dostupno pa nam izgleda kao laž a u stvari je samo ofiranje sistema

Elem pobogu ljudi , nikad u istoriji kao do sad vecina zajednice nije krojila svoju sudbinu . Kakav strani faktor. Pare i mediji mogu mnogo al na kraju do naroda je
jel ti ovo realno ili kroz salu?

pa CIA je vise rezima menjala po svetu nego sto se od jugoslavije napravilo drzava :haha:

i to zvanicno potvrdjenih drzavnih udara od strane bivsih CIA sluzbenika

Јебали су нам мајку Комунисти...Тога многи овде нису свесни.Шта се ваља иза брега ускоро ћемо видети многи ће бити разочарани!
Jebala nam je majku Jalta i podjela svijeta bez da se nas išta pita a tako će biti i sada jer će ova dvojica opet preko plave kugle prevući liniju interesa preko koje se neće ni jedne strane uplitati.Ovo od pada Berl. zida do sad vodilo je u sukobe koji su graničili sa samouništenjem i def- ne vodi ni čemu.Imat ćemo izbor između istoka i zapada ,opet,bez da se nas išta pita.

Potpuno sam apolitičan (samo jednom glasao do sad) i znam da tako moj glas ide u korist onog koji osvoji najviše na izborima.

Koliko god pokušavam da se udaljim od tog sranja (politike) ono je trenutno postalo neizbežno. Kao potpunog laika mene interesuje samo jedno: zašto se ne pojavi čovek koji samostalno pristojno konkretno predstavi svoj program, svoju ideju kako ići napred (npr bez vredjanja vučića ili nekog drugog, bez priča kako je bilo ovo kako ono)? Više da bude u sistemu: ok je vučić, ok svi, ali čekajte narode mi imamo da vam ponudimo nešto bolje, pa bam bam crno na belo!?

Koliko ja znam trenutno imamo dve opcije kojima su prepuna usta najgoreg o onima sa druge strane, kao da im je to primarni način kako privući glasače. Možda i grešim, ko uopšte stoji iza ovih protesta, ako "sutra" dodje do izbora ko će biti ispred studenata (protestanata)?

Potpuno sam apolitičan (samo jednom glasao do sad) i znam da tako moj glas ide u korist onog koji osvoji najviše na izborima.

Koliko god pokušavam da se udaljim od tog sranja (politike) ono je trenutno postalo neizbežno. Kao potpunog laika mene interesuje samo jedno: zašto se ne pojavi čovek koji samostalno pristojno konkretno predstavi svoj program, svoju ideju kako ići napred (npr bez vredjanja vučića ili nekog drugog, bez priča kako je bilo ovo kako ono)? Više da bude u sistemu: ok je vučić, ok svi, ali čekajte narode mi imamo da vam ponudimo nešto bolje, pa bam bam crno na belo!?

Koliko ja znam trenutno imamo dve opcije kojima su prepuna usta najgoreg o onima sa druge strane, kao da im je to primarni način kako privući glasače. Možda i grešim, ko uopšte stoji iza ovih protesta, ako "sutra" dodje do izbora ko će biti ispred studenata (protestanata)?
Vučić nije ok. i sve ostalo nije bitno...
Kriminalno udruženje mora da nestane...

Capone,na primer da ima takav čovek kao što ga opisuješ,da ima svoj plan i program da nam bude bolje,da ne vređa vučića-pedera,da bude stvarno naj,naj. De taj čovek da izloži taj plan i program i sve ostalo.U medijima gde je vučić-peder 99,99%zastupljen,de se drugi koji drugačije misli od sektaša odmah etiketira kao strani plaćenik i domaći izdajnik...

Evo ga jos jedan. Zasto pitas "ko stoji iza protesta " ?
Zato što znam ko je bio iza Otpora i znam kako su prošli najmladji i najaktivniji predstavnici istog (a to ne bi poželeo ni omladini Kambodže)!

Vučić nije ok. i sve ostalo nije bitno...
Kriminalno udruženje mora da nestane...
Ok, ali sa tim stavom se ništa neće promeniti, kao malo dete kad plače zato što mu je neki čika uzeo loptu! Ima li neko da stane iza tog deteta, povuče tog čiku za uvo malo i pita ga na šta mu to liči!?

Capone,na primer da ima takav čovek kao što ga opisuješ,da ima svoj plan i program da nam bude bolje,da ne vređa vučića-pedera,da bude stvarno naj,naj. De taj čovek da izloži taj plan i program i sve ostalo.U medijima gde je vučić-peder 99,99%zastupljen,de se drugi koji drugačije misli od sektaša odmah etiketira kao strani plaćenik i domaći izdajnik...
Zašto u medijima? Može li, za početak, u 10 najvećih gradova da održi skup za po 500 tamošnjih najuticajnijih dobrostojećih poštenih privrednika...

Ako ima prodju, pa ti privrednici iz prvog kruga prošire na one ispod sebe (npr sledeći talas skupova sa hiljadama njihovih zaposlenih sugradjana), to se širi k'o vatra, ne bi mogli ni mediji to da izgase!?

Prika, ucesnicima protesta poljoprivrednika sluzba dolazila na kucu sto bi dosli sa par traktora. Sta mislis sta bi potencijalno uspesnim kandidatima opozicije radili? Ti mislis da bi neko uspeo da organizuje neki pokret a da ne zavrsi u mracnom prostoru omanje kvadrature?
Nije niko sisao vesla. Kakav pokret, kakve organizacije na malo? Ovde ti sve sto moze krade, glodje, ujeda. To mozda u nekoj paralelnoj Srbiji, onoj Srbiji izmisljenoj o kojoj se u kontrolisanim medijima plasira. U realnosti - jok, netje moze
Ovde ti lekar dete truje antibioticima jer ima proviziju od farmaceuta

Nazad
Vrh