Chat 17

Dnevnice za ucesnike 3000 i plus 300 dinara ako nadjes jos jednog sa sobom koji takodje dobija 3000.

Jos uvek nemas informaciju??
još je rano za procjenu ali po svemu sudeći podrška nije bila mala
"Hvala vama iz Doboja što ste toliki put prevalili. Spustite transparente da mogu i drugi ljudi da vide binu. Hvala vam ljudi što ste večeras ovdje u Sremskoj Mitrovici", obratio se okupljenima Vučić.
ali ovo je novi level podrške i sasvim neočekivan priliv finansija za migrante u srbiji---aco srbine
480207427_122193736682150677_1495827841728695210_n.jpg

Poslednja izmena:
Ko o čemu...
Lepo narod ima izreku.

A hapšenje kao hapšenje.
Sportski ribolov - uhvatis, slikaš se - pustiš
Taman uhapšenima namestiš posle koji mesec da izvuku lovu od države tužbom za neosnovano zatvaranje i maltretiranje.
Pa ja mislim da bi nama Norveška zavidela na standardu kada bi čak 20% tih pijavica i trange-frange šema se rešili! Ovo sad je bukvalno igranje i testiranje granica koliko može da se mulja.
Najsmešnija fora koju sam primetio - kada nestane para i ideja, kupiš 3 spreja farbe i daš nekoj budali dve crvene da išara državne zgrade pa posle par meseci uletiš sa svojom firmom za krečenje i naplatiš 500e po kvadratu.
Sad video snimak, tipovi trpaju sendviče u gepek što su trebali da podele putujućem cirkusu.... Prepucavaju se oko dnevnica. Jedni druge zakidaju, krajcuju... Lebe mekani 😂
То је ништа знам фирму код мене што је добила тендер да окречи све трафо станице у Војводини. Један радник је ишао колима и све их офарбао, канту јупола јарца и удри цена по трафоу 200000дин.🤑

Daleko ste vi od centra, mislim centar vam malo poremecen 🤣
Niste culi da korupcija ubija, da vam deca bila ispod te nadstresnice nedaj boze onda bi culi?
Ste culi da imamo naj vece cene prehrambenih proizvoda i naj vecu korupciju u Evropi?

Daleko ste vi od centra, mislim centar vam malo poremecen 🤣
Niste culi da korupcija ubija, da vam deca bila ispod te nadstresnice nedaj boze onda bi culi?
Ste culi da imamo naj vece cene prehrambenih proizvoda i naj vecu korupciju u Evropi?
Не мој само надстрешницу да помињете...Јер она је била повод а неће бити закључак.Тих 15 минута жаљења ајде молим вас јел то Пошта жртвама?Кад је ко од Студената(и ових шупака на власти!) ушао у неку Цркву,Катедралу,Џамији да упали Свећу или како ко већ одаје помен...Пусти ме тог лицемерја из 45-те одавање поште и маловерја а овамо смо Србенде Косово идемо Србија повраћа ми се од тога...И још једна ствар лечим се у Новом Саду и то у амбуланти Перон на Ж.Станици у то време тј пре тога месец дана ишао сам тамо на превијање сваки други дан.

Poslednja izmena:
Dnevnice za ucesnike 3000 i plus 300 dinara ako nadjes jos jednog sa sobom koji takodje dobija 3000.

Jos uvek nemas informaciju??
Ne nemam. Odakle mi , ne pisu nidje , nedruzim se sa dodikovim nesto ,a nisam nista vidio ni cuo.
Npr kad je bio neki miting u bg prosle godine znam da su se skupljali za dva busa. Na kraju jedva jedan propalica . Odziv bio slab. Za izbore one i sad nisam nista cuo. Moje misljenje da to dolaze uglavnom iz blizih krajeva Bn , Zvornik i to.

I te ucene poslom, ti ljudi su najgori! U vreme Miloševića, to je donekle i bilo razumljivo - nije bilo posla. Danas, ucenjuješ me poslom koji mogu sutra da nađem!? Ma jedi ovna bre, mršupčku materinu!
Pa evo, moj burazer radi kao vozač u JKP Gradska čistoća Beograd.
Zvali ga da ide u SM, platiće mu kao da je radio prazničnu dnevnicu 12h (juče mu je bio slobodan dan). On šefu rekao - ne mogu da stignem, idem u Kragujevac. Pritom, uredno postavljanje slika i videa na FB iz Kragujevca, nema skrivanja. I!? Šta!? Ništa...
Nije do Vučića, do nas je...

Не мој само надстрешницу да помињете...Јер она је била повод а неће бити закључак.Тих 15 минута жаљења ајде молим вас јел то Пошта жртвама?Кад је ко од Студената(и ових шупака на власти!) ушао у неку Цркву,Катедралу,Џамији да упали Свећу или како ко већ одаје помен...Пусти ме тог лицемерја из 45-те одавање поште и маловерја а овамо смо Србенде Косово идемо Србија повраћа ми се од тога...И још једна ствар лечим се у Новом Саду и то у амбуланти Перон на Ж.Станици у то време тј пре тога месец дана ишао сам тамо на превијање сваки други дан.
Tih 15min se ne odrzava iz verskih ubeđenja nego da podseti srbiju šta se desi kada je novac,korupcija i bahatost ispred naših života...

Kada sam pisao da inspekcija vršlja i biće belaja, pojedinci su pisali da inspekcija može da se slika. "Nemogu da dokažu" nekoliko vas je pisalo, a iz priloženog vidimo da nije na njima da dokazuju.
Biće tu još svačega oko poljoprivrede, fantomskih gazdinstava i muljanja oko poljoprivrede.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

I te ucene poslom, ti ljudi su najgori! U vreme Miloševića, to je donekle i bilo razumljivo - nije bilo posla. Danas, ucenjuješ me poslom koji mogu sutra da nađem!? Ma jedi ovna bre, mršupčku materinu!
Pa evo, moj burazer radi kao vozač u JKP Gradska čistoća Beograd.
Zvali ga da ide u SM, platiće mu kao da je radio prazničnu dnevnicu 12h (juče mu je bio slobodan dan). On šefu rekao - ne mogu da stignem, idem u Kragujevac. Pritom, uredno postavljanje slika i videa na FB iz Kragujevca, nema skrivanja. I!? Šta!? Ništa...
Nije do Vučića, do nas je...
U beogradu , gde ima posla na svakom cosku je mozda tako . U manjim sredinama gde ljudi rade za 50.000 sa neplacenim radom vikendom i to im je premija to ide malo teze . Plus on nema nijednu privilegiju koju onaj u beogradu ima. Ako izgubi i tu crkavicu moze samo da ide da prazni kontejnere , ali da se prehrani . I to ovaj olos koristi . Zalosno , ali je tako .

Samo nas čekaju? Ne nas, bilo koga. U Švabiji možeš sutra da dobiješ posao, ja ti ga mogu naći.

A još nešto, kaže samo u Beogradu ima posla. OK. Pa u tom istom Beogradu ima koliko hoćeš tih koje ucenjuju poslom. Zajebi te fore...

Ovde pola sela već otišlo preko grane zbog posla. Niko se još nije vratio.
E sad dal samo nas tamo čekaju ili ne jbg. Dobiju to sto dobiju....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Samo nas čekaju? Ne nas, bilo koga. U Švabiji možeš sutra da dobiješ posao, ja ti ga mogu naći.
Ako nije problem posalji mi kontakt telefon , a ja cu ga proslediti nekolicini zena ( njih 200-300 ) koje rade za platu koja je manja od minimalca ,pa ih ti organizuj za preko grane . Imaj samo na umu i njihove porodice . Nadji nesto i za njih .

Lazo, prijatelju moj, sve je stvar izbora. Moj paša je otišao u Nemačku pre 3 godine. Imao je posao, smučila mu se Srbija, vlast, Vučić, ljudi. Nije znao reč švapskog. Deca osnovna škola. 2.5 godine sam tamo, kući došao 5 puta po par dana za to vreme. Sada, sredio papire, ženi posao, deci školu. Deca se bune, ovde im je društvo, detinjstvo celo.
Al gotovo. Već pola godine su tamo zajedno, žive i rade, i neće se nikada vratiti (osim ako ovde bude uspostavljena normalna država).

Nisam rekao da je lako, već da ima izbora!

Da, dobio je posao dostavljača iako nije znao reč nemačkog jezika. Toliko im gori za radnom snagom.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh