Chat 17

Вријеме ће само довести до тога да ће бунт спласнути, народу ће и ово да досади, а од нечега се мора живјети.
Студенти (бар они који планирају завршити школовање) ће се вратити у клупе и покушати да дају услов јер немогу приуштити себи и родитељима губитак године. Треба плаћати храну и стан, а ако одеш у понављаче нема ни стипендије. На крају се сведе да сви гледамо себе, а "виши циљ" остаје за неку нову генерацију и њихове револуције.

Знам да ће многи писати како сам ја за земару и ширим дефетизам, али живи били па видјели. Дешава се на нашим просторима (а и шире) релативно често да нешто лоше буде окидач за бунт, направи се гужва и убрзо се смири. За пар година најдаље се нико (сем оних који су директно погођени) ни не сјећа.

Poslednja izmena:
@Capone - a koji je plan i program SNS ili SPS ? Aj da cujen bas me zanima .
I znaj ovo posto ne pratis politiku da je tesko sada doci do dijaloga posle 13 godina sikaniranja . Razmisli malo i kazi mi da te 13 godina tovarim po vise puta dnevno i da te onda zovem na dijalog kada sam oslabio jer bi dosao ?
I jedino bitno i ispravno razmisljanje danas je da se sto pre ovi sklone . Ostalo su sve budalastine pored ovoga .
@markojx - koliko sam ispratio Bajatog bice zeznuto a izgleda za koji dan nece moci da se gorivo kupuje sa karticom jer banke staju za Nis . A Rusija je jos na pocetku rekla da nastavlja sa poslom tako da ce biti veselo . Sa Amerima je gospodin potpisao stratesko partnerstvo oko energetike i retkih minerala . U aprilu sledi sporazum za gas pa cemo videti sta Rusija misli . Ako ode gas gore uz rast benzina , pristiglih kamata za kredite i Expoa radice stamparije 00-24 i nece biti dovoljno .

Oni su plan i program predstavili valjda kad su dolazili na vlast, u medjuvremenu ga realizuju, dopunjuju (šta ti ja znam) na dobar način čim su takvi rezultati na izborima.
Ne bih rekao da nisi upućen u politiku...nego si ovde bas iz tog razloga...
Podsecas me na likove sa krstarice

Вријеме ће само довести до тога да ће бунт спласнути, народу ће и ово да досади, а од нечега се мора живјети.
Студенти (бар они који планирају завршити школовање) ће се вратити у клупе и покушати да дају услов јер немогу приуштити себи и родитељима губитак године. Треба плаћати храну и стан, а ако одеш у понављаче нема ни стипендије. На крају се сведе да сви гледамо себе, а "виши циљ" остаје за неку нову генерацију и њихове револуције.

Знам да ће многи писати како сам ја за земару и ширим дефетизам, али живи били па видјели. Дешава се на нашим просторима (а и шире) релативно често да нешто лоше буде окидач за бунт, направи се гужва и убрзо се смири. За пар година најдаље се нико (сем оних који су директно погођени) ни не сјећа.
Nemislis da ce se ove godine ,zbog situacije, mijenjati neka pravila ,npr oko stipendija, oko rokova povecanih produzenoh itd , oko uslova za godinu i slicno? Osim ako i to netreba da odredjuje precednik licno.

Plan i program
emoji1787.png
,plan im je da ukradu sto vise

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Pa što onda ovaj veseli narod glasa za njih?! Kako su došli i kako opstaju toliko godina?!

Kaze jedna baba, mada i nije toliko matora. Vucic mi daje 13 penzija godisnje. Kako baba 13?? Pa 12 meseci i jos jedna se nakupi kroz dnevnice sa mitinga, drva. Ja i deda eto dobra penzija, meni je to dosta.

Predsednik Vucic u hit tvitu dao sahmat svim separatistima objavljivanjem deklaracije o Vojvodini
Dalje tvrdi da studenti dobijaju pare od USAIDA,NED,Svedjana i svih drugih(nije tacno rekao kojih) a da ima jos jedna prevarantska organizacija u Briselu i sad traze pare od IDI-ja.
Takodje je rekao da je on predsednik ida mora da govori istinu, i kaze da je gospodin Djajic prevarant i kriminalac. Takodje kaze da je sastavljen anketni odbor od najgorih mogucih.
Izgleda da ce sad umesto Djilasovih 619 miliona biti popularna nova uzrecica >lopov solak i 1.5 milijarda<
Takodje kaze da je u SM bilo 100000 ljudi a u Kragujevcu najvise 24000 i da ljudi lazu,i da on moze da dovede i 200000 ljudi i da je moral visok i da je on postao svestan tamo 15-20 decembra da je u toku obojena revolucija ali da ce je on pobediti mirno i stalozeno bez koriscenja sile samo razgovorom .
I za kraj kaze da su mu satrli porodicu i da ce on njih sve da pobedi.

nastavice se...........

Pa što onda ovaj veseli narod glasa za njih?! Kako su došli i kako opstaju toliko godina?!
Zato što je ovde realno narod (bar polovina) funkcionalno nepismen, nema kapaciteta da vidi širu sliku, ne može intelektualno da dobaci dalje od prekosutra, zato što ovaj krade, zato što ucenjuje, zato što glasaju pokojnici, Bosanci...
Zato što ovde narod (bar polovina) voli VOĐU, voli da mu neko kaže šta da radi, voli da nema nikakvu odgovornost za svoje odluke i postupke. Nego, kad je sranje - jbg, kriv je vođa, šta ću ja!? A i da je mogao, nije želeo da donese odluku, čekao je da mu vođa kaže šta da radi. Većina ljudi ovde kaže - napravio mi puteve, dao mi penziju/platu, dao nam subvencije...
Naš narod (većina) nije dobacio dalje od čopora, to je zajednica i društvo kome teže. Zato...
Al ti to sve znaš, nego kao...
A da te ja pitam, jes ti ovde juče došo da učiš o poljoprivredi (kao što si napisao), ili zbog nekog drugog, višeg cilja? Pozz

Nazad
Vrh