Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imas li decu?Не мој само надстрешницу да помињете...Јер она је била повод а неће бити закључак.Тих 15 минута жаљења ајде молим вас јел то Пошта жртвама?Кад је ко од Студената(и ових шупака на власти!) ушао у неку Цркву,Катедралу,Џамији да упали Свећу или како ко већ одаје помен...Пусти ме тог лицемерја из 45-те одавање поште и маловерја а овамо смо Србенде Косово идемо Србија повраћа ми се од тога...И још једна ствар лечим се у Новом Саду и то у амбуланти Перон на Ж.Станици у то време тј пре тога месец дана ишао сам тамо на превијање сваки други дан.
Neizvodljivo Radasine . Tom logikom bi trebalo cela zapadna,juzna i istocna Srbija da se isele . O tome ti pricam . Zalosno .Lazo, prijatelju moj, sve je stvar izbora. Moj paša je otišao u Nemačku pre 3 godine. Imao je posao, smučila mu se Srbija, vlast, Vučić, ljudi. Nije znao reč švapskog. Deca osnovna škola. 2.5 godine sam tamo, kući došao 5 puta po par dana za to vreme. Sada, sredio papire, ženi posao, deci školu. Deca se bune, ovde im je društvo, detinjstvo celo.
Al gotovo. Već pola godine su tamo zajedno, žive i rade, i neće se nikada vratiti (osim ako ovde bude uspostavljena normalna država).
Nisam rekao da je lako, već da ima izbora!
Da, dobio je posao dostavljača iako nije znao reč nemačkog jezika. Toliko im gori za radnom snagom.
Svako moze . Na tom spisku je barem 80% gradjana Srbije .Mogu I ja da napravim spisak
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Da, da žalosno za Srbiju, to sigurno.Neizvodljivo Radasine . Tom logikom bi trebalo cela zapadna,juzna i istocna Srbija da se isele . O tome ti pricam . Zalosno .
Ако си већ прошао кроз то мислиш да је твоја мука већа? Па шта ако нису отишли у цркву, џамију, синагогу, да упале свећу. И ја сам изгубио дете и кад ме мука и туга стисну не идем у цркву, већ на гробље и тамо запалим свећу седнем и исплачем се. Ако се неко саосећа са нечијом тугом и несрећом то није лицемерје. У Новом Саду код железничке станице сваки дан људи прилазе и запале свеће ја у томе не видим ни мало лицемерја. Кад се задесим на некој раскрсници у НС станем као и сав нормалан народ изађемо из камиона испоштујемо тих 15мин које никоме не значе јер и после тога стигнеш све да одрадиш. Ако сви будемо гледали на то као на лицемерје брзо ће се ова трагедија заташкати и заборавити као у Рибникару и Дубони. Ако ништа друго, ово је бар доказ да нас још има нормалних да нисмо сви колективно подлегли под њихово(његово) лудило.Не мој децу да ми помињеш!Имао сам четворо сад имам троје и знам шта је мука...Рекао сам пустите ме лицемерја!!!Прочитај шта значи та реч јако је поучно...
Ovde ciga komšija nudio 300 din + sendvič.Dnevnice za ucesnike 3000 i plus 300 dinara ako nadjes jos jednog sa sobom koji takodje dobija 3000.
Jos uvek nemas informaciju??
Kažem ja da je to po principu ko kog kako zezne. Ovi naši često ne dobiju ništa.Mamu im a ja dobio samo 2000![]()