Chat 17

Petar Pajić: Srbija
deo

2.
Српског вођу Карађорђа
убио је други вођа.
Место где је било клање
Срби зову Радовање.
Убијеном и убици
дигнути су споменици.
Сад се сваки Србин бије
са две своје историје.

Po ovome bi trebalo da poapse pola domacina

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Данас на пинку код оне сподобе Јеремићке гости нека два лика и Маријан Ристичевић. И на крају је Ристичевић водио главну реч о корупцији! 🤣😡Значи нисам могао да верујем шта лик прича.

Covek se zalaze za afro atlanske integracije

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Sta se na kraju desilo?Veliki Strumf je prejebao sve nas,dosao vozom,gda su nestali oni traktori od sinoc i ljudi iz Mitrovice sto su navodno blokirali grad?
Sta se trazi u protestu i ko ih organizuje u Kragujevcu?Najvaznije je slikanje za fejs i instagram da si bio tamo a nemaju pojma ko je to organizovao i zasto su isli,povukla ih samo masovna histerija da izbace slike u story .
Ovaj maher je razbio i poziciju i opoziciju,nikog vise nemamo da nesto povede u nove promene!

Данас на пинку код оне сподобе Јеремићке гости нека два лика и Маријан Ристичевић. И на крају је Ристичевић водио главну реч о корупцији! 🤣😡Значи нисам могао да верујем шта лик прича.
Ko o čemu...
Lepo narod ima izreku.

A hapšenje kao hapšenje.
Sportski ribolov - uhvatis, slikaš se - pustiš
Taman uhapšenima namestiš posle koji mesec da izvuku lovu od države tužbom za neosnovano zatvaranje i maltretiranje.
Pa ja mislim da bi nama Norveška zavidela na standardu kada bi čak 20% tih pijavica i trange-frange šema se rešili! Ovo sad je bukvalno igranje i testiranje granica koliko može da se mulja.
Najsmešnija fora koju sam primetio - kada nestane para i ideja, kupiš 3 spreja farbe i daš nekoj budali dve crvene da išara državne zgrade pa posle par meseci uletiš sa svojom firmom za krečenje i naplatiš 500e po kvadratu.
Sad video snimak, tipovi trpaju sendviče u gepek što su trebali da podele putujućem cirkusu.... Prepucavaju se oko dnevnica. Jedni druge zakidaju, krajcuju... Lebe mekani 😂

Sve ovo u Srbiji nema veze sa politicarima , bilo vucicem , dodikom , bilo opozicijom , oni su sporedne uloge , nesto kao prostitutke npr.
Ovo je borba naroda . Dvije ili vise grupa naroda za pridobijanje vise pristalica za vlastite ideje. Tuzno je sto kod nas nikad nismo opusteni nego moramo malo malo voditi borbu protiv komsija , sugradjana , borbu ubjedjivanja. Opusteno bi bilo kad bi se manjina pustila svim ostalima da bude tako kako jest ,ali razumljivo nemoze se trpiti jer predje svaku mjeru.
To je ideja studenata i tog pokreta , da jos jednom pojasnim nevjernim. Jednostavno jos jedan pokusaj da institucije rade svoje i da se vecina gradjana pridobije pred tamo neke sledece izbore. Samo demokratski , demokratija mora pobijediti , nema govora o sprecavanju naroda , ako oce u mitrovicu neka idu , ako se ne uspije predomisliti narod i ako je opet vecina za vucica ,neka , posteno i demokratski.

, demokratija mora pobijediti , nema govora o sprecavanju naroda , ako oce u mitrovicu neka idu , ako se ne uspije predomisliti narod i ako je opet vecina za vucica ,neka , posteno i demokratski.
Baš je pošteno i demokratski. Da li ti Momo uopšte pratiš političku situaciju u Srbiji? Na tim mitinzima ne možeš da nađeš 10 čoveka koji su tu iz nekih iskrenih ubeđenja i podrške. Načini po kojima se ljudi dovode na te mitinge su sledeći. 1) Razni vidovi ucena tipa posao u državnim firmama koji ili ne zaslužuju ili se plaše da će ga izgubiti čak i ako su kompetentni ukoliko ne odu. 2) Dnevnice koje drastično variraju i ido po principu "ko koga kako zezne".
3) Obezbeđeni besplatni prevozi preko opet ucenjenih i korumpiranih prevoznika. 4) I naravno sad već zaštitni znak tih skupova čuveni sendvič sa salamom. Ako i ima deo njih koji to sve iskreno podržavaju oni su dovedeni su u zabludu neprekidnom propagandom na svim frekvencijama koja je na nekim programima toliko niska, agresivna i prostačka da normalnom čoveku grebe mozak. Ogromna većina ljudi podržava tu stranku zato što im neku direktnu korist od toga.

Izbori koji bi bili održani sad bili bi sve samo ne pošteni i demokratski. Da ne pominjemo to da je većina opoziciji ili lažna ili kontrolisana od strane vlasti ili možda što kažeš tih nekih moćnika koji iz senke kontrolišu te političare koji za nas izigravaju neku vrstu predstave.

Poslednja izmena:
To i kazem , na tome se i radi . Ako studenti uspiju sta uraditi do izbora ,to je cilj. Ako neko ipak oce sendvic ili misli da je tako ispravno , sta ces. Takva je demokratija, takva i treba da bude . Ako tebi kao opozicionoj stranki pred izbore pomrse racun sendvici ,placeni mediji ili ucjene u drzavnim firmama onda gubis. Narod bira , narod i treba da bira . Sta oce to i dobije

Zato se i kaze da svaki narod zasluzuje svoju vlast. Tako da mi ovu vlast bas zasluzujemo i nismo za bolju. Da dodje bolja vlast ne bi nam odgovarala. Zato ce ovaj da vlada dozivotno, a posle njega njegovi naslednici.

Sta se na kraju desilo?Veliki Strumf je prejebao sve nas,dosao vozom,gda su nestali oni traktori od sinoc i ljudi iz Mitrovice sto su navodno blokirali grad?
Sta se trazi u protestu i ko ih organizuje u Kragujevcu?Najvaznije je slikanje za fejs i instagram da si bio tamo a nemaju pojma ko je to organizovao i zasto su isli,povukla ih samo masovna histerija da izbace slike u story .
Ovaj maher je razbio i poziciju i opoziciju,nikog vise nemamo da nesto povede u nove promene!
Горане капа доле🍻у центар...сад си на...ебо🤣
Daleko ste vi od centra, mislim centar vam malo poremecen 🤣
Niste culi da korupcija ubija, da vam deca bila ispod te nadstresnice nedaj boze onda bi culi?
Ste culi da imamo naj vece cene prehrambenih proizvoda i naj vecu korupciju u Evropi?

Prica se da je iz Bijeljine bio organizovan odlazak. Broj autobusa ne znam. Supruga klinac i ja mislili doci malo do Mitrovice u setnju. Ipak smo odgodili sta znam blokirace ko granicu a ne bih rizikovao sa malim dijetom.

Nazad
Vrh