Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Порекло имовине ево ја сам први...Po ovome bi trebalo da poapse pola domacina
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Evo ja sam iz južnog Banata,svako selo ima svog Tikiča,i svi su povezani ko svinjskacreva.Po meni bolje imati 30 gazdinstva po 30ha nego 3x300ha po gazdinstva u svakom selu.Jel imamo nekog ko zna dotičnog?![]()
KRAH DINASTIJE TIKIĆ Sa "lokalnim moćnikom" uhapšeni svi članovi njegove porodice: Sumnja se da su KONTROLISALI MALA GAZDINSTVA
Sa Draganom Tikićem koji je osumnjičen da je prevarama sa PDV-om oštetio budžet Srbije za preko 218 miliona dinara uhapšeni su i svi članovi njegove porodice - njegova supruga, obe ćerke, kao i oba sina, potvrđeno je nezvanično za "Blic".www.blic.rs
Lepo su krnuli. Od poljoprivrednika. Mislim ne opravdavam dotičnog, ali zar u ovoj zemlji ne postoje veći kriminalci od ovog buce koji petljao nešto sa utajom poreza. Da ne pominjem da većina krupnih zemljoposednika verovatno radi neke slične mahinacije. Što su baš ovog rešili da hapse?
Ја одувек има поверење у наше право суђе! Штагод наш "Металац" направи од суђа, ту нема грешке! Нема везе да л' је емајлирано суђе или оно од росфраја.Па зар немате поверења у наше правосуђечуј право-суђе
![]()
Zamazivanje ociju.Jel imamo nekog ko zna dotičnog?![]()
KRAH DINASTIJE TIKIĆ Sa "lokalnim moćnikom" uhapšeni svi članovi njegove porodice: Sumnja se da su KONTROLISALI MALA GAZDINSTVA
Sa Draganom Tikićem koji je osumnjičen da je prevarama sa PDV-om oštetio budžet Srbije za preko 218 miliona dinara uhapšeni su i svi članovi njegove porodice - njegova supruga, obe ćerke, kao i oba sina, potvrđeno je nezvanično za "Blic".www.blic.rs
Lepo su krnuli. Od poljoprivrednika. Mislim ne opravdavam dotičnog, ali zar u ovoj zemlji ne postoje veći kriminalci od ovog buce koji petljao nešto sa utajom poreza. Da ne pominjem da većina krupnih zemljoposednika verovatno radi neke slične mahinacije. Što su baš ovog rešili da hapse?