Chat 17

Очигледно да се нису опет договорили. Уговор на 4 године . Али то је већ који круг "пропадања" јаких као земља. Сад ће неко нови да постане газда па док и он не закључи да пуно даје и хтео би "свој део". Оваквих има у свакој катастарској општини.
Шаље се порука осталима знамо шта радите и кад не радите.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Kako su krenuli sva je prilika da će zatvorski kapaciteti morati da se prošire.
Poučen prijašnjim iskustvima očekujem da se to sve razvuče i raspline do konačne presude.

(kancelarija predsednika)
-kako idu hapsenja za korupciju
-sefe, mislim malo je preterano eto 3 dana samo hapsimo
-pa u cemu je problem, jel narod trazio da hapsimo za korupciju
-jeste sefe ali nismo hapsili 12 godina nikog,sem miskovica a ovako malo je providno
-cek da vidim da li si ti na spisku
-nemoj sefe da proveravas evo javljam da pojacaju hapsenja
-nek narod poveruje da radimo posao a posle cemo da sa kreditima da isplacujemo odstetu svima koje smo uhapsili.

Jel imamo nekog ko zna dotičnog?
Lepo su krnuli. Od poljoprivrednika. Mislim ne opravdavam dotičnog, ali zar u ovoj zemlji ne postoje veći kriminalci od ovog buce koji petljao nešto sa utajom poreza. Da ne pominjem da većina krupnih zemljoposednika verovatno radi neke slične mahinacije. Što su baš ovog rešili da hapse?
Evo ja sam iz južnog Banata,svako selo ima svog Tikiča,i svi su povezani ko svinjskacreva.Po meni bolje imati 30 gazdinstva po 30ha nego 3x300ha po gazdinstva u svakom selu.

Па зар немате поверења у наше правосуђе🤣чуј право-суђе😄
Ја одувек има поверење у наше право суђе! Штагод наш "Металац" направи од суђа, ту нема грешке! Нема везе да л' је емајлирано суђе или оно од росфраја.

Izgleda da tackasti softver radi na osecaj DJV,, a on je siguran da ce biti 150000 osoba( neznam koliko ce u stvari biti onih koji su svojevoljno dosli)
A izgleda da informer ne moze da prepozna kolonu autobusa vec kazu >kolona vozila se krece ka mitrovici<

Znaci izadjes lepo iz kuce odes u garazu i startujes svoje vozilo(autobus) i odlucis da ides u Sremsku Mitrovicu a sobzirom da si dobar covek ,kupis usput slucajne stopere koji srecom isto idu u SM.

Poslednja izmena:
Jel imamo nekog ko zna dotičnog?
Lepo su krnuli. Od poljoprivrednika. Mislim ne opravdavam dotičnog, ali zar u ovoj zemlji ne postoje veći kriminalci od ovog buce koji petljao nešto sa utajom poreza. Da ne pominjem da većina krupnih zemljoposednika verovatno radi neke slične mahinacije. Što su baš ovog rešili da hapse?
Zamazivanje ociju.

Nazad
Vrh