Chat 17

Ja mislim da oni to pametno rade,oni na ovaj nacin osvescuju i one koji su do sad videli samo jednu stranu price,jug drzave nema Sbb i jedino sto gledaju su Pink,Hepi,itd. Oni ovom setnjom promovisu protest,pogledaj samo koliko se ljudi prikljucilo od Niša do Novog Sada,koliko je samo sacekalo i pozdravilo na putu.
Sta sam pricao od pocetka sta rade i kako? Ovde se pisalo , nisu konkretni , Vucicevi su i oni , Ruski ,zapadni , propasce...

Е та нада ме занима?Опет и опет понављам нико не нуди решења конкретна...У реду блокаде шетња све је то ок и једни и други то раде.Шта јеботе да радимо?

Cuti i radi :osmeh: ... nije to veliko pitanje, samo da pravosudje odradi svoj posao, da se precesljaju sva ulaganja i tok novca iz budzeta za poslednju deceniju... duzni smo 100 milijardi, a u drzavi imas preko 50 milijardera ...

Е та нада ме занима?Опет и опет понављам нико не нуди решења конкретна...У реду блокаде шетња све је то ок и једни и други то раде.Шта јеботе да радимо?
Немој да бринеш. Ови са решењима су к'о запете пушке да моментално попуне вакуум који би настао колапсом власти због протеста. Нису их џабе тренирали, када не би успели да предухитре оне из круга нас смртника, док се решимо да организујемо нешто.

Oćeš ti napravim ovo isto sa СПО, Вук Драшковић?
Patka, kao i ovo:
085b03d550ebc23eb83a0b5975a0a6e5.jpg

Niko ne komentarise deklaraciju?? Sta je on tu novo rekao??
Ma šta da kaže. Od početka spinuje kako bi prebacio loptu sa pobune koje je krenula u NS na foru separatizama kome je opet neki centar NS (ako ga uopšte i ima).
Sad očekuju da će ljudi da stave znak jednakosti između sa jedne strane studenata, građana kojima je dosta lopovluka i ponižavanja i nekih imaginarnih separatista.

Čuj Dinko Gruhonjić. Da li je neko nekad ču tok čoveka da nešto priča? Ja sam ga gledao jednom na KTV i nije pominjao ništa ni autonomiji Vojvodine, a kamoli separatizmu. Daleko da smatram da je apsolutno nevin ima on neke "zanimljive" i stavove koje se kose sa mojim i stavom većeg dela Srbije, ali je lik apsolutno nebitan.
Izmišljena babaroga za ljudi kojima je dovoljno da čuju ime Dinko, plus muslimanskog porekla, a još mu tetka udata za Šiptara. Pa de ćeš bolje. Čovek ne mora ni da kaže ništa a, već je osuđen.

Sa druge strane mislim da niko zadnjih 25 godina nije više uradio za separatizam (Kosovo) od svevišnjeg. Da ne govorim o tome da se Sandžak i Jug Srbije nigde i ne pominje, a tamo postoje ozbiljne separatističke tendencije oduvek. Ne to nije bitno nego neko hoće Vojvodinu da cepa, ali sreća nama u našeg predsednika koji je genijalno objavljuje dekleraciju u kojoj piše da je Vojvodina neraskidivi deo Srbije. A do juče smo valjda bili Austrougarska pa sad smo zvanično Srbija. Glupost neviđena.

Jel imamo nekog ko zna dotičnog?
Lepo su krnuli. Od poljoprivrednika. Mislim ne opravdavam dotičnog, ali zar u ovoj zemlji ne postoje veći kriminalci od ovog buce koji petljao nešto sa utajom poreza. Da ne pominjem da većina krupnih zemljoposednika verovatno radi neke slične mahinacije. Što su baš ovog rešili da hapse?

Nazad
Vrh