geci
Član
Stiglo resenje o usvajanju osiguranja
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svaki grad u Srbiji se mora probuditi....Sto kaze Goran nije mi jasno koji ce qrac u Kragujevac
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Da se animiraju siroke narodne mase.Sto kaze Goran nije mi jasno koji ce qrac u Kragujevac
Sta ce da urade ti ljudi,pola ih je sa ivice drustvene margine.Sirotinja , penzosi i seoski klosari sto piju ispred prodavnice.Kad su pravili mitinig u Somboru isao sam da vidim uzivo profil tih ljudi.Mislis da bi stoka sedela skrstenih ruku??
Netreba sutra da se ide ni u Mitrovicu ni Kragujevac,jednostavno u svom selu blokiras izlaze i nemogu busevi da krenu.Veliki strumf nas je sve podelio , ljudi sutra masovno idu za Kragujevac umesto da su problem resili kod kuceDobro je sto nije doslo do bliskog susreta. Jer onda bi par prvih autobusa bili batinasi.
Ma nije bre!Jasno je i njima ko su a ne ostalom normalnom svetu. U ostalom takve je i odabrao u njegovoj blizini jer sa takvima moze da manipulise.
Ali ukoliko ulaze masa autobusa u grad opet ce na njihovim “slobodnim medijima” prikazivati koliko ih je doslo i koliko ga vole!
Zato bi najpametnije bilo onesposobiti ulazak autobusa u grad !
Ja mislim da oni to pametno rade,oni na ovaj nacin osvescuju i one koji su do sad videli samo jednu stranu price,jug drzave nema Sbb i jedino sto gledaju su Pink,Hepi,itd. Oni ovom setnjom promovisu protest,pogledaj samo koliko se ljudi prikljucilo od Niša do Novog Sada,koliko je samo sacekalo i pozdravilo na putu.Sto kaze Goran nije mi jasno koji ce qrac u Kragujevac